O man nesenai teko gert Zinat. Nes sinusitas truko menesi, klinikose daktare pasake, kad reik tai ir geriau , bet vietoj 5 d geriau tik 3 ir pasveikau. Biski dabar pergyvenu, bet saukstai po pietu. Bet sakau, daktarai gal zino ka daro
Man bronchitas. Prirase leidziamus antibijotikus, kadangi pries 3 savaites jau sirgau bronchitu, tada 2 sav. gydziausi tik liaudiskom priemonem, temperatura nebuvo auksta, tik 37.4. Pasveikau, atrodo. Po dvieju sav. nuejau i darba, padirbau 1 sav. ir vel susirgau, bet jau zymiai rimciau.
Labai pergyvenu, bet tikiu, kad viskas bus OK. Dabar noriu kuo greiciau pasveikti, nes savijauta baisi! Tiesa, kai temperatura pakilo iki 38.4, isgeriau 1 "Paracetamol" tablete, nukrito, daugiau nepakyla auksciau kaip 37.7.
Man rytoj bus tik 9 sav.
O dar mazakraujyste uzpuole.
Labai pergyvenu, bet tikiu, kad viskas bus OK. Dabar noriu kuo greiciau pasveikti, nes savijauta baisi! Tiesa, kai temperatura pakilo iki 38.4, isgeriau 1 "Paracetamol" tablete, nukrito, daugiau nepakyla auksciau kaip 37.7.
Man rytoj bus tik 9 sav.
O dar mazakraujyste uzpuole.
Kai buvo 7-8 sav. peršalau. Temperaturos nebuvo, bet tik sloga, gerkle paraudusi ir labai parsta savijauta. Žinoma gydžiausi tik laiudiškom priemonėm. Kai skaudėjo galvą išgėriau Paracetamolio. Dabar susirgau vėl. Šį kartą su teperatūra iki 38. Vėl česnakas, arbatos, paracetamolis. Gydytoja sakė, kad jei prasidės persileidimas nestabdyti jo, nes tokiu periodu gali susiformuoti daugiausia apsigimimų. Šiandien man lygiai 12 sav. Stresuoju baisiai , bet turiu vilties, kad viskas bus gerai. Eisiu tirtis ultragarsu. NEsirkit.
Oj, mergytes, padekit... Mane irgi uzpuole baisi liga. Kazkodel temp visai neturiu, bet kosulys. Arsiau nei suns lojimas. Net slapimo pusle nelaiko.... O snarglys iki keliu.... Dar baisiai nugara skauda.... Nezinau ko griebtis... Viska isbandziau ir arbata ir medu ir kompresus ir homeopatiniu tableciu kazkokiu vyras nupirko....
Nakti vistiek kaip sunytis loju, nors tu ka...
Ka dar galima butu ?????
Ka dar galima butu ?????
QUOTE(Dainulle @ 2005 03 05, 10:54)
Oj, mergytes, padekit... Mane irgi uzpuole baisi liga. Kazkodel temp visai neturiu, bet kosulys. Arsiau nei suns lojimas. Net slapimo pusle nelaiko.... O snarglys iki keliu.... Dar baisiai nugara skauda.... Nezinau ko griebtis... Viska isbandziau ir arbata ir medu ir kompresus ir homeopatiniu tableciu kazkokiu vyras nupirko....
Ka dar galima butu ?????
Ka dar galima butu ?????
man gydytoja leido gerti pertusina. Esu juo labai patenkinta, nustojau koseti jau po paros, o dar po vienos ligos pozymiu neliko
Gydykis, nesirk
as ir irgi ciaudau jau keleta dienu, sloga atsirado... zodziu, liga kimba - kuom nuo jos gintis??? kol kas tai tik arbata su citrina maukiu ir tiek... dar radau homeopatiniu grip-hill tai suciulpiu... nezinau, ka daryt, akd visai neuzkibtu Temperaturos lyg dar ir neturiu...
ai, bandziau gerkle praskalaut su druska - nu vos neapsivemiau... tai tada medatku arbata skalava - o su ja jau geriau
ai, bandziau gerkle praskalaut su druska - nu vos neapsivemiau... tai tada medatku arbata skalava - o su ja jau geriau
O ar bandet kuri pagarnt gerke jei kosijat? As pasidarydavau metu stipru uzpila ir kaitindavau gerkle. Padejo. Dar galima sumaissius citrina su medum valgyti. Nesirkit ir sveikit!!!
SOS! Labai skauda gerkle. Pasiemiau ciulpiamu pastiliu, paskaiciau info lapeli, parasyta kad vaikams iki 4 m vartot negalima, o apie nestuma ne zodzio. Pediatre sake, kad visi siti purskalai, pastiles yra vietinio veikimo ir vaisiui nekenkia. Bet kazkaip nezn Tai ka naudot nuo tos gerkles?
pastiliu gal naudoti negalima del to, kad vaikas gali praryti ir paspringti. o jei gydytoja sako, kad galima, tai ir gydykis jomis. gali skalauti gerkle, gerti karsta arbata ir pan.
Pats geriausias vaistas, mano pacios ne karta isbandytas nestumo laiku, - gerkles skalavimas siltu druskos tirpalu. Labai veiksminga, jei paskalausi pries miega ( tik po to bitinai uzsirisk bent jau skarele gerklyte. Gali ir uzsideti sildanti spirito kompresa). Duodu zodi - ryte tikrai pasijusi geriau Jei del gerkles skausmo neini is namu, pasistenk gargaliuoti druskos tirpalu kelis kartus per diena. Druska visai nekenksminga, o svarbiausia - baisiai veixminga. Patikek
Laukiuosi 10 savaite, ir uzpuole gripas: temperatura 37,5, gerkle tik persti, sloga nedidele, bet jauciuosi klaikiai Ieskojau atsakymu apie nestuma ir gripa, kaip gydytis, ar nepakenks vaisiui ir pan. Tai galiu irgi pora patarimu duoti: Gripo-Heel vaistai neblogi, nuo gerkles homeopatiniai Tonsilotren (nors poveikis negreit pasireiskia, bet pasireiskia ), nuo persalimo prancuziskas receptas - vistienos sultinys, taip pat siltos apelsinu sultys, su pirmu vaiku koju padus jodu tepiausi, vakar kojas garstyciu vonelej mirkiau (tik svarbu labai neperkaitinti, kad persileidimo nebutu), inhaliacijas su sodos tirpalu silpnu, skalauti gerkle druskos tirpalu... Gydykites, mamytes, ir as gydysiuosi, o dar geriau visai nesirkit!