Sveikutes. mums jau nedaug liko ir peršalome jau kelinta diena kovojam su persalimu, kankina sloga, persti gerkle, tai gydomes su arbatelemis su medumi, pries miega karstas pienukas su medumi, zinoma siltos kojos, nuo gerkles-Isla, o dar del to perstejimo galvoju gal Pertusina pagerti, bet siaip jis nuo kosulio eisiu skalausiu su druskuotu vandeniu, gal praeis. Stiprybes visoms, nugalesim mes ta bjaurybe persalima!
o kokias arbatas geriausia gerti? sianakt taip pradejo skaudeti gerkle, kad puse nakties nejo miegot
QUOTE(vileniuks @ 2008 09 23, 13:31)
o kokias arbatas geriausia gerti? sianakt taip pradejo skaudeti gerkle, kad puse nakties nejo miegot
Aš tai gėriau liepų ir aviečių
Sveikos sirgaliukes,
as pati sergu, esu persalusi ir sloga, ir kosulys nezmoniskas ir 8 dar savaites ...
Sitam skyreli merginos rasiusios, kad sirgo ankstyvam nestume jau senai pagimdziusios, kitu vaikams jau ir 3 metukai
Parasykite mielosios kaip jums baigesi su tais persalimais ankstyvajame nestume, ar jusu leliukams tai atsiliepe? Kaip jie dabar?
Manau si informacija is jusu patirties butu labai naudinga ir mums - dabar sergancioms ir nerimaujancioms del savye auganciu leliuku ir ateityje susirgsiancioms, nes to isvengti ypatingai turint mazu darzelinuku pirmagimiu yra ypatingai sunku ...
Is anksto dekoju
as pati sergu, esu persalusi ir sloga, ir kosulys nezmoniskas ir 8 dar savaites ...
Sitam skyreli merginos rasiusios, kad sirgo ankstyvam nestume jau senai pagimdziusios, kitu vaikams jau ir 3 metukai
Parasykite mielosios kaip jums baigesi su tais persalimais ankstyvajame nestume, ar jusu leliukams tai atsiliepe? Kaip jie dabar?
Manau si informacija is jusu patirties butu labai naudinga ir mums - dabar sergancioms ir nerimaujancioms del savye auganciu leliuku ir ateityje susirgsiancioms, nes to isvengti ypatingai turint mazu darzelinuku pirmagimiu yra ypatingai sunku ...
Is anksto dekoju
QUOTE(Leti @ 2008 09 25, 12:26)
Sveikos sirgaliukes,
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju
Savaime aišku, kad virusiukai nėštumo pradžioje nėra pageidaujami bet gi nepasirinksi, buvo ir man 7 sav., bet išsikapsčiau kiek teko skaityt, tai virusai apsigimimų nesukelia, tik jei aukšta temperatūra, galimas persileidimas. Kadangi jau nieko nepakeisi, tai manau reikia toliau gyventi ir negalvoti blogai
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 22, 16:51)
Užjaučiu, man ir tas pats buvo tokiu laiku gėriau arbatas kibirais, didelė sloga buvo, tai įtraukdavau vandens su druska, nakčiai įsilašindavau vibrocilio, dar nusipirkau vaistinėj oscciloccocsinum žirniukų, jie homeopatiniai ir taip išlipau iš virusiuko gerklę tai dažnai skalauk, labai gerai pagarint laikykis
Aciux, vanduo su druska padejo, slogos neber uztat kaip pykina smagiai, ne tas zodis nors kitom sako visai net nebuna bloga o kaip Tau buvo?
QUOTE(Panelee @ 2008 09 26, 07:43)
Aciux, vanduo su druska padejo, slogos neber uztat kaip pykina smagiai, ne tas zodis nors kitom sako visai net nebuna bloga o kaip Tau buvo?
Nėr už ką o pykino žinok beveik iki 10sav. būdavo kad tik gulėt noris, dar blogiau nei per pirmą nėštumą, o kur čia pagulėsi kai mažoji lipa ant galvos tikrai praeis, labai nemalonu, o paskui jau galėsi džiaugtis
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 26, 12:50)
Nėr už ką o pykino žinok beveik iki 10sav. būdavo kad tik gulėt noris, dar blogiau nei per pirmą nėštumą, o kur čia pagulėsi kai mažoji lipa ant galvos tikrai praeis, labai nemalonu, o paskui jau galėsi džiaugtis
Na, tikiuosi greitai praeis tas pykinimas o jei nepaslaptis, kelintame menesyje pati esi
QUOTE(linucka @ 2008 07 07, 08:07)
as dabar taip pat sedziu uzsikimsusia nosim, visa neissimiegojusi...
man nesciuju sloga...nors dar tik 8 savaiteles....
kai pirma karta laukiausi irgi taip buvo - tik ir nebesiskiriu su nosine...cia man kaip vienas is nestumo pozymiu..
siaip esu skaicius kad tik antrame trimestre turetu prasideti...idomu, ar dar kamnors nesciuju sloga prasidejo taip anksti?
man nesciuju sloga...nors dar tik 8 savaiteles....
kai pirma karta laukiausi irgi taip buvo - tik ir nebesiskiriu su nosine...cia man kaip vienas is nestumo pozymiu..
siaip esu skaicius kad tik antrame trimestre turetu prasideti...idomu, ar dar kamnors nesciuju sloga prasidejo taip anksti?
man prasidejo kazkur 9 savaitej,.. tai ir ciaudau, sloga bega ir vis atsikeliu ryte tj net nera kaip prakvepuot..
Kad ir kaip stengiausi nevartot vaistu, bet sloga mane iveike, siandien eisiu pirkti otrivin nes tikrai pagalvojus deguonies trukumas yra didesnis pavojus vaikui nei viena doze per diena vaistu...
Ir as bijojau naudoti lasiukus slogai gydyti, bet neiškenčiau ir naudojau, kai jau labai labai prastai prakvepuoju, bent jaučiuosiu kaip žmogus. Mano gydytoja ramiai į tai regavo, sake tikrai nieko baisaus :-) Beje, lašinu Otriviną.