Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Sveikutes. mums jau nedaug liko ir peršalome doh.gif jau kelinta diena kovojam su persalimu, kankina sloga, persti gerkle, tai gydomes su arbatelemis su medumi, pries miega karstas pienukas su medumi, zinoma siltos kojos, nuo gerkles-Isla, o dar del to perstejimo galvoju gal Pertusina pagerti, bet siaip jis nuo kosulio g.gif eisiu skalausiu su druskuotu vandeniu, gal praeis. Stiprybes visoms, nugalesim mes ta bjaurybe persalima! group.gif
Atsakyti
o kokias arbatas geriausia gerti? sianakt taip pradejo skaudeti gerkle, kad puse nakties nejo miegot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vileniuks @ 2008 09 23, 13:31)
o kokias arbatas geriausia gerti? sianakt taip pradejo skaudeti gerkle, kad puse nakties nejo miegot verysad.gif

Aš tai gėriau liepų ir aviečių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sirgaliukes,
as pati sergu, esu persalusi ir sloga, ir kosulys nezmoniskas ir 8 dar savaites nestuke.gif ...
Sitam skyreli merginos rasiusios, kad sirgo ankstyvam nestume jau senai pagimdziusios, kitu vaikams jau ir 3 metukai thumbup.gif
Parasykite mielosios kaip jums baigesi su tais persalimais ankstyvajame nestume, ar jusu leliukams tai atsiliepe? Kaip jie dabar?

Manau si informacija is jusu patirties butu labai naudinga ir mums - dabar sergancioms ir nerimaujancioms del savye auganciu leliuku ir ateityje susirgsiancioms, nes to isvengti ypatingai turint mazu darzelinuku pirmagimiu yra ypatingai sunku ... g.gif

Is anksto dekoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leti @ 2008 09 25, 12:26)
Sveikos sirgaliukes,
as pati sergu, esu persalusi ir sloga, ir kosulys nezmoniskas ir 8 dar savaites  nestuke.gif ...
Sitam skyreli merginos rasiusios, kad sirgo ankstyvam nestume jau senai pagimdziusios, kitu vaikams jau ir 3 metukai  thumbup.gif
Parasykite mielosios kaip jums baigesi su tais persalimais ankstyvajame nestume, ar jusu leliukams tai atsiliepe? Kaip jie dabar?

Manau si informacija is jusu patirties butu labai naudinga ir mums - dabar sergancioms ir nerimaujancioms del savye auganciu leliuku ir ateityje susirgsiancioms, nes to isvengti ypatingai turint mazu darzelinuku pirmagimiu yra ypatingai sunku ...  g.gif

Is anksto dekoju  wub.gif

Savaime aišku, kad virusiukai nėštumo pradžioje nėra pageidaujami schmoll.gif bet gi nepasirinksi, buvo ir man 7 nestuke.gif sav., bet išsikapsčiau ax.gif kiek teko skaityt, tai virusai apsigimimų nesukelia, tik jei aukšta temperatūra, galimas persileidimas. Kadangi jau nieko nepakeisi, tai manau reikia toliau gyventi ir negalvoti blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 22, 16:51)
Užjaučiu, man ir tas pats buvo tokiu laiku  doh.gif gėriau arbatas kibirais, didelė sloga buvo, tai įtraukdavau vandens su druska, nakčiai įsilašindavau vibrocilio, dar nusipirkau vaistinėj oscciloccocsinum žirniukų, jie homeopatiniai ir taip išlipau iš virusiuko  smile.gif gerklę tai dažnai skalauk, labai gerai pagarint  thumbup.gif laikykis  4u.gif

Aciux, vanduo su druska padejo, slogos neber smile.gif uztat kaip pykina smagiai, ne tas zodis biggrin.gif nors kitom sako visai net nebuna bloga ax.gif o kaip Tau buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2008 09 26, 07:43)
Aciux, vanduo su druska padejo, slogos neber  smile.gif  uztat kaip pykina smagiai, ne tas zodis  biggrin.gif  nors kitom sako visai net  nebuna bloga  ax.gif  o kaip Tau buvo?  4u.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif o pykino žinok beveik iki 10sav. būdavo kad tik gulėt noris, dar blogiau nei per pirmą nėštumą, o kur čia pagulėsi kai mažoji lipa ant galvos doh.gif tikrai praeis, labai nemalonu, o paskui jau galėsi džiaugtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 26, 12:50)
Nėr už ką  mirksiukas.gif o pykino žinok beveik iki 10sav. būdavo kad tik gulėt noris, dar blogiau nei per pirmą nėštumą, o kur čia pagulėsi kai mažoji lipa ant galvos  doh.gif tikrai praeis, labai nemalonu, o paskui jau galėsi džiaugtis  mirksiukas.gif

Na, tikiuosi greitai praeis tas pykinimas ax.gif o jei nepaslaptis, kelintame menesyje pati esi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2008 07 07, 08:07)
as dabar taip pat sedziu uzsikimsusia nosim, visa neissimiegojusi...  huh.gif
man nesciuju sloga...nors dar tik 8 savaiteles....
kai pirma karta laukiausi irgi taip buvo - tik  nestuke.gif  ir nebesiskiriu su nosine...cia man kaip vienas is nestumo pozymiu..
siaip esu skaicius kad tik antrame trimestre turetu prasideti...idomu, ar dar kamnors nesciuju sloga prasidejo taip anksti?

man prasidejo kazkur 9 savaitej,.. tai ir ciaudau, sloga bega ir vis atsikeliu ryte tj net nera kaip prakvepuot..
Atsakyti
Kad ir kaip stengiausi nevartot vaistu, bet sloga mane iveike, siandien eisiu pirkti otrivin nes tikrai pagalvojus deguonies trukumas yra didesnis pavojus vaikui nei viena doze per diena vaistu...
Atsakyti
Ir as bijojau naudoti lasiukus slogai gydyti, bet neiškenčiau ir naudojau, kai jau labai labai prastai prakvepuoju, bent jaučiuosiu kaip žmogus. Mano gydytoja ramiai į tai regavo, sake tikrai nieko baisaus :-) Beje, lašinu Otriviną.
Atsakyti
O CIAUDULYS KENKIA? blush2.gif
Atsakyti