Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Man sloga jau savaite laiko, gerkle skaudejo, o jau trecia diena ir koseti pradejau. Temperatūra 37, tai galima sakyti nera. Galva vis paskauda. Naudoju nuo slogos juros vandens purskala, bet nieko gero is jo bei vibrocil. O nuo kosulio tai arbatos vaistinej pasiule Bronchos ar kazkaip vadinasi, bet jau tokio skonio, kad... O kaip manot ar taures galima statyti, man 24 sav.?
Atsakyti
sveikutes, man 7-8 savaite... ir persalau... temperatura 37.1... skaudejo gerkle is pradziu ir sloga kankino, o dabar kosulys ir sloga... jauciuosi, jau geriau, bet neramina kosulys - ryt eisiu pas gydytoja, kad paklausytu...
labai bijau, kad nepakenktu vaikiukui verysad.gif

gine sake, kad gerciau kuo daugiau skysciu ir jei pakils temperatura galiu 250mg paracetamolio...

o siaip as kaip ir dauguma gydausi arbatom, citrina ir medum... dar cesnako biskiuka ant sumustinio, tikiuosi greit pasveikti
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2008 09 16, 17:36)
sveikutes, man 7-8 savaite... ir persalau... temperatura 37.1... skaudejo gerkle is pradziu ir sloga kankino, o dabar kosulys ir sloga... jauciuosi, jau geriau, bet neramina kosulys - ryt eisiu pas gydytoja, kad paklausytu...
labai bijau, kad nepakenktu vaikiukui  verysad.gif

gine sake, kad gerciau kuo daugiau skysciu ir jei pakils temperatura galiu 250mg paracetamolio...

o siaip as kaip ir dauguma gydausi arbatom, citrina ir medum... dar cesnako biskiuka ant sumustinio, tikiuosi greit pasveikti

o tu dar pabandyk pagerti imbierines arbatos. Imbieras yra astrus ir labai gerai sildo is vidaus.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 11, 14:26)
Sveikutes, gal kas gali patarti, ka daryti, kai temperatura pakyla auksciau 38 laipsniu. Jau antibiotikus ar kokius vaistus bijau gerti, nes jau 2 kartus teko. O gydytojai visuomet randa lengviausia buda.

Tai jei kyla temperatūra virš 38 ko gero reikia vaistais mušt, nes didelė temperatūra pavojingesnė nei antibiotikai.
Atsakyti
Man taip specialiai, kai tik laukiuos tai vis persalu ir persalu blink.gif Su pirmaja gal kokius 5 kartus persalus buvau, ir dabar tas pats...JAu snarglys antra sav bega ir tai jau koks 6 kartas verysad.gif Bet as gydausi tik su arbatom ir pieno, visa laime, kad temper tai niekad ir neuzkilo smile.gif
Atsakyti
man taip pat paskauda galvą, peršti krutinę. Geriu debesylo arbatą. Labiausiai bijau susirgti dar labiau. Dirbu mokykloje, o ten vaikai jau šnarpalioja.
Atsakyti
O ar sirupas Stodal (nuo kosulio) yra saugus vartoti nesciosioms?
Ir dar noriu paklaust, pavyzdziui, bronchicum tabletese kaip pagridndine dalis yra ciobrelis, o ciobreliu nesciosioms negalima, taciau informaciniam lapely raso, kad sias tabletes gali vartoti ir nesciosios, tai kaip cia iseina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 09 19, 14:21)
O ar sirupas Stodal (nuo kosulio) yra saugus vartoti nesciosioms? Ir dar noriu paklaust, pavyzdziui, bronchicum tabletese kaip pagridndine dalis yra ciobrelis, o ciobreliu nesciosioms negalima, taciau informaciniam lapely raso, kad sias tabletes gali vartoti ir nesciosios, tai kaip cia iseina?  g.gif

Sunku pasakyti, šiaip čiobrelių negalima gerti didelėmis dozėmis, nes jie stimuliuoja raumenis (tame tarpe ir gimdos). Gali būti kad tam preparate koncentracija yra maža, nes šiaip tai leidžiama tas vaistažoles naudoti kaip prieskonius, tik didelės koncentracijos arbatų ne.

Geriausia tai pasitart su gydytoju ar galima tuos vaistus naudoti, nes gali būti taip kad normalus antibiotikas yra saugiau ir efektyviau negu tokie visokie sirupai. Čia nuo organizmo aišku irgi priklauso, man pvz. tokie visokie "natūralūs" sirupai tai 0 efekto, ar geriu ar negeriu jokio skirtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 19 rugsėjo 2008 - 14:47
Su nosies uzgulimu kovojau jau gal nuo 33 nestumo savaites. Bandziau ir arbateles gerti, ir kvepuoti garais, ir nosi plauti vandeniu su druska... nepadejo... tiksliau padedavo tik trumpam... Nelabai pagelbejo ir juros vandens purskalas, sunaudojau visa per kelias dienas o rezultato jokio... Hemeopatinis purskalas padeda kaip kada, jeigu labai uzsikimsusi nosis tai padeda tik Otrivin. Zinau kad vaistu negalima naudoti, bet kai jau dustu ir negaliu miegoti - pasipurskiu Otrivin, tik labai bijau priprasti... Stengiuosi miegoti prie atviro lango, bet vyras persisaldo, nes vis delto jau salciai prasidejo. Nezinau ka daryti...
Atsakyti
Laukiuosi jau 7 savaite, o siaubas kaip persalau cray.gif Pas gydytoja tik po keliu dienu pakliusiu, o baisu,kad nepakenktu leliukui cray.gif Geriu tik ramuneliu arbata su medum, bet ne ka padeda. Aciu, Dievuliui,temperaturos nera,bet manau jau kyla. Sakykit merginos, kaip gydetes be vaistuku sloga, gerkle ir siaip, plaukiojanti nuo persalimo, vaizda? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2008 09 22, 13:04)
Laukiuosi jau 7 savaite, o siaubas kaip persalau  cray.gif Pas gydytoja tik po keliu dienu pakliusiu, o baisu,kad nepakenktu leliukui  cray.gif    Geriu tik ramuneliu arbata su medum, bet ne ka padeda. Aciu, Dievuliui,temperaturos nera,bet manau jau kyla. Sakykit merginos, kaip gydetes be vaistuku sloga, gerkle ir siaip, plaukiojanti nuo persalimo, vaizda? Aciu  4u.gif

Užjaučiu, man ir tas pats buvo tokiu laiku doh.gif gėriau arbatas kibirais, didelė sloga buvo, tai įtraukdavau vandens su druska, nakčiai įsilašindavau vibrocilio, dar nusipirkau vaistinėj oscciloccocsinum žirniukų, jie homeopatiniai ir taip išlipau iš virusiuko smile.gif gerklę tai dažnai skalauk, labai gerai pagarint thumbup.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
Po biški brendu iš sergančiųjų liūno.. tpfu tpfu tpfu.. doh.gif Mūsų šeimos daktarė man neskyrė jokų vaistų, sakė kad nieko mano sąlygom negalima... žodžiu arbatėlės, šiltos kojos, ledinukai Halls ir medus skaidrino mano dienas... kažkaip išlindau, bet kai pagalvoju, kaip greit būčiau išbridus išgėrus keleta Gripexo tablečių, tai išvada tokia, kad arbatėlės nieko gero neduoda...
Atsakyti