Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

o varge, vargeli, jau antra savaite kankinuosi su sloga, purskaliukai padeda tik tam kartui, o po kiek laiko vel negaliu kvepuoti verysad.gif Ir visokios blogos mintys lenda i galva, kaip mano vaikeliui, ar tai neatsilieps, kaip jam gali uztekti deguonies kai as pati vos pakvepuoju
Atsakyti
sveikos, atrodo, kai nesilaukiau nelipo jokios ligos, o kai tik pastojau viskas ir prasidejo. Iskarto buvo slapimtakiu uzdegimas, is kur ir kaip net nezinau, nors jokiu simptomu net nepajauciau, tik slapimo testas parode. Po to didziausia sloga, kuri beja pati man praejo po 2 savaiciu. O va sia savaite dantenu uzdegimas, net i ligonine isveze. Ir visais atvejais, isskyrus sloga, teko antibijotikus gerti. Gydytojai sake, kad jie nepakenks mano nestumui, bet as labai skeptiskai i tai ziuriu. Na zinoma, kai pirmom dienom su dantenu uzdegimu buvo toks skausmas, kad net sienom lipau, tai viska geriau ka ligoninej dave, dabar stengiuosi vengti vaistu, nors gydymosi kursas dar nebaigtas ir jauciu kad dar dantenos ne visai pasveiko, bet bijau, kad leliukui nepakentu tie vaistai. Tai vat ir dilema turiu ka daryt...

user posted image
Atsakyti
Nėščioms imunitetas nusilpsta ir pradeda visokios ligos kibti, o kai vaistu negali vartoti sunku labai doh.gif Reikia pasisaugoti peršalimo, aš va atrodo jau baigiu išsigydyti sloga su Sinupret, rašo kad nėščioms galima... O šiaip galvoju, geriau jau bučiau šilčiau apsirengusi, tada kai vėsus oras buvo ir vitaminus reikėtų nenutraukti naudoti
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, gal jau kas nors patare panasiai, tai pasikartosiu.
Yra vaistinese homeopatiniu vaistuku nuo slogos ir persalimo - Coryzalia, berods.. Aisku geriau pasikonsultuoti su gyd., bet per si nestuma tas tabletes valgau, o kas labiausiai patiko, kad jos VEIKIA biggrin.gif (bent jau man).
Atsakyti
na labai nerimauti del persalimu nereiketu.. smile.gif geriausia zinoma isgulet liga nestumo metu, patikekit as pati farmacininke ax.gif beje su protu ir vaistuku isgerdavau, o kai gydytojui tarsi nuskriausta prasitariau kad persalau ir turbut sirgsiu, tai gavau ramu atsakyma-o kam nepasitaiko? mirksiukas.gif tai , va ir gydziausi sau ramiai, tai homeopatiniais tai rimtesniais kai jau prasciau budavo, tai liaudiskais, o svarbiausia ko negaudavau nenescia budama ir i darba griudama lekdama, tai -paguleti ramia sazine
Atsakyti
g.gif sendien pradejo skaudeti gerkle, doh.gif keista savijauta,bet idomiausia kad mano temperatura nukrito,negu iprasta. g.gif
Reiks dau arbatyciu gerti
Atsakyti
Sveikos merginos,
Man jau trecia diena labai skauda gerkle, esu 15 savaite nestuke.gif , vaistu vartoti nenoriu, tai geriu ramuneliu arbata, valgau medu, siandien isgeriau saldytu avieciu arbatos, net internete kazkur radau, kad avieciu gerti ir valgyti negalima nesciai. Zinau gerai gerkles perstejima gydo ciobreliai ir salavijai, bet irgi negalima ju gerti nesciai. Patarkit kaip greiciau issigydyti gerkles skausma be vaistu? Ka dar galima vartoti. Tiesa dar vartoju Halls ledinumus su citrina ir medum, bet nepadeda. Dar geriu arbata su citrina, isispaudziu citrinos sulciu, uzpilu atvesusiu vandeniu ir isidedu medaus sauksteli, daugiau minciu neturiu kaip issigydyti ta gerkle.
Dekinga uz patarimus.
Atsakyti
oj vargas su tom ligom,as jau 3 diena snarliuojuos schmoll.gif ciaudau,gerkle skauda,
geriu visokias arbatas su citrina ir bedum ,ciobreliu,gripolis,imbiero sakni.Niekas nepadeda, nusipirkui hemopatiniu paciulpt vaistu irgi nieko gero slykstus kazkokie,bloga nuo ju.buvo pakilus tenpratura tai paracitamoliu ikaliau ax.gif
Nakti visa nemiegojau,puciau nosi ir kriaujas pradejo begti,tai salta tai karstis ismusa,pilva spazmuoti pradejo biski persigandau,pilva glosciau tai lyg kazkoki burbulevima pajutau.kosmaras kazkoks.
As ir nebezinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
ir mane praeitą savaitę buvo paguldęs tas peršalimas doh.gif. Užsiplikydavau medetkų arbatos ir pasidėdavau prie lovos, dar gėriau aviečių arbatą ir gulėdavau visa šlaplia nuo prakaito. Labai bijojau, kad tik temperatūra labai nesukiltų, bet nieko, kažkaip išsisukom. Tiesa dar spanguolių šviežių valgiau.
Atsakyti
Sveikutes, gal kas gali patarti, ka daryti, kai temperatura pakyla auksciau 38 laipsniu. Jau antibiotikus ar kokius vaistus bijau gerti, nes jau 2 kartus teko. O gydytojai visuomet randa lengviausia buda.
Atsakyti
QUOTE(awiada @ 2008 09 11, 09:06)
Sveikos merginos,
Man jau trecia diena labai skauda gerkle, esu 15 savaite  nestuke.gif , vaistu vartoti nenoriu, tai geriu ramuneliu arbata, valgau medu, siandien isgeriau saldytu avieciu arbatos, net internete kazkur radau, kad avieciu gerti ir valgyti negalima nesciai. Zinau gerai gerkles perstejima gydo ciobreliai ir salavijai, bet irgi negalima ju gerti nesciai. Patarkit kaip greiciau issigydyti gerkles skausma be vaistu? Ka dar galima vartoti. Tiesa dar vartoju Halls ledinumus su citrina ir medum, bet nepadeda. Dar geriu arbata su citrina, isispaudziu citrinos sulciu, uzpilu atvesusiu vandeniu ir isidedu medaus sauksteli, daugiau minciu neturiu kaip issigydyti ta gerkle.
Dekinga uz patarimus.

Sveikos nestuke.gif mane ir buvo aplankęs aną savaitėlę gerklės skausmelis doh.gif žinau tik vieną būdą, kuris 100% man nuima gerklės skausmą-tai spiritinis kompresas thumbup.gif reikia spirito ir TIK šlakelio vandens, viską užvirti, įmerkti merliuką ar kokią medžiagos skiautę ir kuo karštenį dėti ant kaklo, viską daryti skubant, nes labai greit atšąla, paskui dėti maišiuką, vatos dar ar kokį rankšluostuką , stipriai aprišti, galima ir vilnonį šaliką ant viršaus. Galima daryt nakčiai, bet užtenka ir dieną pabūti kelias val., žinokit tikrai veiksminga, kas liečia tą nemalonų gerklės skausmą, patikrinta mano mamos jau daug metų 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kaip stiprinate imunitetą? Ačiū.
Atsakyti