Kas čia su ta gerkle visom? Man šiandien ir ko tai pradėjo skaudėti... Ir vėl teks tų arbatų gerti....ir t.t.
ir man nuo vakar gerklyte skauda, tai daug skysciu geriu, jei nepades, leksiu pas gydytoja
QUOTE(collliukė @ 2008 03 28, 12:15)
ir man nuo vakar gerklyte skauda, tai daug skysciu geriu, jei nepades, leksiu pas gydytoja
Labas rytas, bendamintės.. Jau antra diena gerklę nežmoniškai skauda, kažko nosis darosi užgulta. Taip nesinori jokių vaistų gerti. Dar tik 29 savaitėlės...
Labas mane trecia diena kankina sloga.Tokia didele uzpuole pirmas dvi naktis nelabai ir miegojau neprakvepavau poto emiau tepti nosy eukabal tepalu ciulpiu septolete nakciai isgeriu karsto koldrekso ir pamirkau kojas karstaom su druska vandeny jau darosi geriau galiu isimiegoti nes nosis atsikimsus manau praeina bet kazkas rase kad jokiu kompresu kojoms kodel?ar gali pakenkti mirkymas karstam vandeny?temperaturos neturiu dziaugiuosi.man 32 savaites.
QUOTE(tinna1999 @ 2008 03 28, 22:38)
Labas mane trecia diena kankina sloga.Tokia didele uzpuole pirmas dvi naktis nelabai ir miegojau neprakvepavau poto emiau tepti nosy eukabal tepalu ciulpiu septolete nakciai isgeriu karsto koldrekso ir pamirkau kojas karstaom su druska vandeny jau darosi geriau galiu isimiegoti nes nosis atsikimsus manau praeina bet kazkas rase kad jokiu kompresu kojoms kodel?ar gali pakenkti mirkymas karstam vandeny?temperaturos neturiu dziaugiuosi.man 32 savaites.
Jei nori išsigydyti slogą, skalauk nosį vandeniu su druska. Gana greitai praeina. Man sloga irgi trečią dieną, ir iš vis tokie patys simptomai, kaip tu aprašei, tai aš tik skalauju nosį, vos tik užkimša ir tuo pačiu vandeniu dar gerklę profilaktiškai. Jau tikrai lengviau kvepuoti. O kompresų kojoms geriau nedaryk, nes nuo aukštos temperatūros gali pakilti spaudimas, taip pat gresia persileidimas, kraujavimas ar priešlaikinis gimdymas.
Aciu tikrai daugiau nemirkysiu koju kad nepagimdyciau is anksto
Sveikos,
Norėjau pasidomėti ar jūsų nekamuoja nėščiųjų sloga ? Paskaičiau knygose, kad tai lyg normalu...
Man patoviai užsikimšusi nosis, nors tikrai nesu peršalusi, greičiau panašu į alerginę slogą. Ir visą laiką čiaudau ir čiaudau. Dabar viskas žydi, bet aš nesu alergiška žiedadulkėms.. bent jau anksčiau nebuvau
Gal kam taip pat yra? Kaip kovojat? Ar nekenkia leliukui, juk kai aš čiaudau jis visą laiką kratosi, pilvo raumenys įsitempia
Norėjau pasidomėti ar jūsų nekamuoja nėščiųjų sloga ? Paskaičiau knygose, kad tai lyg normalu...
Man patoviai užsikimšusi nosis, nors tikrai nesu peršalusi, greičiau panašu į alerginę slogą. Ir visą laiką čiaudau ir čiaudau. Dabar viskas žydi, bet aš nesu alergiška žiedadulkėms.. bent jau anksčiau nebuvau
Gal kam taip pat yra? Kaip kovojat? Ar nekenkia leliukui, juk kai aš čiaudau jis visą laiką kratosi, pilvo raumenys įsitempia
va ir mane tas kankina, darbe labai daznai ciaudau, kartais net labai pilvuko apacia suskausta. Kazin ar nekenkia maziukui ?
Turejau si 'malonuma" cia kalbu apie nestukiu sloga kenkti tikrai nekenkia o va dingo man tik pagimdzius ,i gala nestumo is vis nosis uzkista budavo Ciaudet na as neciaudejau daznai tikrai
as dabar taip pat sedziu uzsikimsusia nosim, visa neissimiegojusi...
man nesciuju sloga...nors dar tik 8 savaiteles....
kai pirma karta laukiausi irgi taip buvo - tik ir nebesiskiriu su nosine...cia man kaip vienas is nestumo pozymiu..
siaip esu skaicius kad tik antrame trimestre turetu prasideti...idomu, ar dar kamnors nesciuju sloga prasidejo taip anksti?
man nesciuju sloga...nors dar tik 8 savaiteles....
kai pirma karta laukiausi irgi taip buvo - tik ir nebesiskiriu su nosine...cia man kaip vienas is nestumo pozymiu..
siaip esu skaicius kad tik antrame trimestre turetu prasideti...idomu, ar dar kamnors nesciuju sloga prasidejo taip anksti?