Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Nu va siandien suzinojau "dziuga" naujiena - pas mane pulinis sinusitas. is kart israse antibiotikus - sake be ju nepraeis. Sake, kad galima juos ir nesciosiom. Blogiausia tai,kad skauda galva ir naktim neissimiegu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 01 18, 20:15)
Nu va siandien suzinojau "dziuga" naujiena - pas mane pulinis sinusitas. is kart israse antibiotikus - sake be ju nepraeis. Sake, kad galima juos ir nesciosiom. Blogiausia tai,kad skauda galva ir naktim neissimiegu sad.gif

laikykis- viskas praeina 4u.gif
Atsakyti
O man siandien nei is sio nei is to atsirado angina, temperatura virs 38... jau buvau supanikavusi, bet vaistininke pasake isgerti paracetamolio ir Tonsilotren. Tikiuosi, viskas praeis be pasekmiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasyte @ 2008 01 22, 21:34)
O man siandien nei is sio nei is to atsirado angina, temperatura virs 38... jau buvau supanikavusi, bet vaistininke pasake isgerti paracetamolio ir  Tonsilotren. Tikiuosi, viskas praeis be pasekmiu...  blush2.gif

help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
reikia skubios pagalbos ir patarimu! jau trecia diena ryte temp.38, o vakare sukyla iki 39.....greiciausiai ir man angina bus sad.gif nes gerkle skauda nezmoniskai, o kai bandau atsikoset, tai visos zarnos lipt laukan nori, ir galvos virsu skauda (o kuom pasireiskia miningitai visokie???) kaulus lauzo, pilvuka skauda, ir labai jaudinames su vyru, kad musu leliukui nepakenktu verysad.gif
Dabar sedziu anglijoj, tai daktarai cia nekreipia demesio-sako gerk daug skysciu, bet kad tas nepadeda verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2008 02 07, 13:46)
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif
reikia skubios pagalbos ir patarimu! jau trecia diena ryte temp.38, o vakare sukyla iki 39.....greiciausiai ir man angina bus sad.gif nes gerkle skauda nezmoniskai, o kai bandau atsikoset, tai visos zarnos lipt laukan nori, ir galvos virsu skauda (o kuom pasireiskia miningitai visokie???) kaulus lauzo, pilvuka skauda, ir labai jaudinames su vyru, kad musu leliukui nepakenktu verysad.gif
Dabar sedziu anglijoj, tai daktarai cia nekreipia demesio-sako gerk daug skysciu, bet kad tas nepadeda verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sveika. gerk paracetamolio, kiek rasoma, kad jis nekenkia nestumo metu. stenkis neleisti temperaturai pakilti virs 38 labai. neprisirenk daug, kad kuno temperatura kristu greiciau.
as pati neseniai prasirgau, irgi labai pergyvenau. bet viskas praejo.
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2008 02 07, 12:46)
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif
Dabar sedziu anglijoj, tai daktarai cia nekreipia demesio-sako gerk daug skysciu, bet kad tas nepadeda verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

as irgi neseniai persirgau angina verysad.gif jei temp virs 38, gerk paracetamoli- jis nekenkia, bet jei mazesne nei 38- leisk organizmui paciam kovoti su liga. Daktare dave 4 dienas gydytis tik arbatom- be galo daug skyscio reikia gerti ir kompresai- kaklo, krutines. Dariausi pedu kompresa- tai gydytoja labai apsauke, sake dziaukis, kad persileidimas neivyko. Gydytoja paaiskino liaudiskai: zemiau papu jokiu kompresu nestuke.gif . tai issiverciau be antibiotiku, nors galvojau sakis doh.gif issispausdavau 2 citrinas+ medaus sriubinis saukstas su kaupu ir uzpildavau ne verdanciu vandeniu- 3 dideli puodeliai i diena. Trynidavau medetku spiritiniu tirpalu kakla ir krutines sryti- kakla apvyniodavau politilenu ir vilnoniu saliku. i diena 6-7 kartus skalaudavau gerkle druskos tirpalu. galu gale vyras dave 50g degtines praskalauti gerkle wub.gif - zinoma- jos nepateko i skrandi ax.gif ir labai svarbu liga isguleti- daug miegoti bei priverstinai valgyti biggrin.gif man pavyko isbristi is ligos, linkiu tau to paties 4u.gif
Atsakyti
esu labai susinervinusi ir labai nerimauju..Susirgau baisiu persalimu, kuris veliau perejo i sinusita, pries gerdama vaistus pasidariau testa-nieko, tai pradejau gerti visokius vaistus:teraflu, nuo slogos ir tt.Temp. gana auksta, 5 d. laikesi, nuejau pas gydytoja, kraujas visiskai blogas- israse antibiotiku.ir man kazkaip vel neramu, pasidariau pakartotinai testa-as laukiuosi..tai dabar neberandu sau vietos, o juk dar tik pati pradzia, gal 5-6 sav...Ar teko buti tokioj situacijoj, suprantu, matyt , garantiju kad viskas gerai niekas neduos...
Atsakyti
QUOTE(renaldinka @ 2008 03 25, 17:20)
esu labai susinervinusi ir labai nerimauju..Susirgau baisiu persalimu, kuris veliau perejo i sinusita, pries gerdama vaistus pasidariau testa-nieko, tai pradejau gerti visokius vaistus:teraflu, nuo slogos ir tt.Temp. gana auksta, 5 d. laikesi, nuejau pas gydytoja, kraujas visiskai blogas- israse antibiotiku.ir man kazkaip vel neramu, pasidariau pakartotinai testa-as laukiuosi..tai dabar neberandu sau vietos, o juk dar tik pati pradzia, gal 5-6 sav...Ar teko buti tokioj situacijoj, suprantu, matyt , garantiju kad viskas gerai niekas neduos...

sveika pas mane lygiai tokia pat situacija, susirgau angina, temperatura 38,5 buvo tris dienas, pasidariau testa parode neigiama tai geriau ivairius vaistus, o pasirodo as laukiuosi.nuejau pas gydytoja tai ji man atreze dar jauna pagimdysi , geriau tipo negimdyk, ten taip isgazdino nezinau ka daryti schmoll.gif noriu vaiko bet jai apsigimes bus? neduok dieva aisku.gyvenu visagine tai tyrimus tikriausiai tik vilniuje daro.tai va pasimetus visai verysad.gif
Atsakyti
buvau siandien pas ginek., dave nukreipim i genetikos centra-ten tipo procentaliai mazdaug rizikos laipsni paskaiciuoja, bet gi ne 100 proc. O siaip tai arba organizmas naturaliai atmeta,per pirmus tris men,, arba nesioji toliai vaikeli ir aisku jokiu garantiju... neramu ir man labai, bet reikia tiketis, kad visgi bus gerai..
Atsakyti
QUOTE(renaldinka @ 2008 03 26, 11:14)
buvau siandien pas ginek., dave nukreipim i genetikos centra-ten tipo procentaliai mazdaug rizikos laipsni paskaiciuoja, bet gi ne 100 proc. O siaip tai arba organizmas naturaliai atmeta,per pirmus tris men,, arba nesioji toliai vaikeli ir aisku jokiu garantiju... neramu ir man labai, bet reikia tiketis, kad visgi bus gerai..

na as ir buvau siandien pas gydytoja, tai tiksliai nieko napasake, bet siuntimo nedave, paciai reiks skambinti ir vaziuoti.o tai tas genetikos centras kur randasi vilniuje?ir kokioje gatveja jai ten? na gydytoja mane siek tiek nuramino sake kad per jos darbo metus liktais dar bebuvo blogu situaciju.
Atsakyti
randasi santariskiu g. 2, bet tai ten eiles kilometrines, dabar uzraso tik birzelio men., taigi kaip ir per ilgai laukti...belieka tiketis, kad tie trys menesiai bus sekmingi, o ir visa kita irgi gerai, tfu, tfu, tfu..
Atsakyti
QUOTE(renaldinka @ 2008 03 26, 18:21)
randasi santariskiu g. 2, bet tai ten eiles kilometrines, dabar uzraso tik birzelio men., taigi kaip ir per ilgai laukti...belieka tiketis, kad tie trys menesiai bus sekmingi, o ir visa kita irgi gerai, tfu, tfu, tfu..

oho kaip ilgai... o tai kokiu kitu genetikos centro nera? na as ir tikiuos kad viskas bus gerai smile.gif na bet mano gydytoja dar nepatvirtino tiksliai kad as laikiuos ji mano tik, oi siaubas verysad.gif
Atsakyti