Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

http://www.anonsas.l...ex/article/2186

kiek daug geru patarimu, nors ir netinkanciu yra, mums nestuke.gif
siaip kai buvau pas genetike klausinejau, nes sloga pas mane beveik visa gyvenima sad.gif tikriausiai isisenejes sinusitas, nepadeda nei sinupret, nei gelomyrtol sad.gif
tai ji sake kol isskyros is nosies sviesios, tai sloga nieko baisaus.. uztenka liaudies priemoniu arba sinupret'o, plovimu su juros vandeniu ir pan.
bet jei isskyros pasidaro tamsios (geltonos, zalios), tirstos, tada reikia jau rimtesniu vaistu sad.gif

o man vel stipri sloga ir gerkle skauda... jau bijau su tais vaistais.. jau koks ketvirtas ar penktas kartas per nestuma verysad.gif

reik pasiskaityt pas jumis kas nekenkia gerkles gydymui, nakti pabundu rydama seiles
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2008 01 05, 20:38)
Sveikutes mamytes, nors ir sloguojancios... verysad.gif

o as dar norejau paklausti del nosies skalavimo su juros druska, ar gerai butu jei as isilasinciau i nosi, jos, nes lab nedaug turiu... 4u.gif ir siaip nelabai zinau kaip ja naugoti, nes niekada nenaudojau... 4u.gif

Linkiu visoms mamytems greiciau pasveikti ir nebesiorgti.. mirksiukas.gif

gydytojai ir rekomenduoja profilaktiskai ir sergant sloga naudoti juros vandeni. dazniau siulo purskiama, nes geriau pasiskirsto nosies gleivineje, o lasinti taip pat naudinga. Sakoma, jog saltejant orams, sandariname langus, sildome patalpas, todel sauseja oras, nosies gleivine taip pat... padideja infekciju skaicius... juros vanduo- pati geriausia- nekenkmingiausia priemone nuo slogeles begti smile.gif ir nestuke.gif , ir vaikuciam... ir teveliams smile.gif (negalima ju uzmirsti) smile.gif
Atsakyti
O ka daryti su kosuliu , jau pavargau atrodo net krutine skaudet pradejo, kvepuoju garus su eukaliptu, geriu ciobreliu arbata, nezinau ka dar butu galima padaryti? g.gif
Is pradziu skaudejo gerkle ir pakilo temperetura po keliu dienu praejo( ciulpiau propolio tabletes , dar ir purskiau propoli ) bet va kamuoja kosulys dregnas jau kokia savaite.Kai uzeina tai sustot neina , nakti keliuosi kelis kartus ,kad issikoset.
Buvau pas gydytoja, bet tik prirase antibiotiku ir paracitamoli, net nepaklausus kiek turiu temperaturos. Nu as siuo metu ne Lietuvoj Airijoj, deja.
Ir dar kaip keista aplink lupas ( kur su piestuku reiktu apvest) paraudo ir persti schmoll.gif ir dar liezuvio krastai skauda.
Busiu dekinga uz patarimus.
Linkiu visoms kuo greiciau pasveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2008 01 08, 00:39)
O ka daryti su kosuliu , jau pavargau atrodo net krutine skaudet pradejo, kvepuoju garus su eukaliptu, geriu ciobreliu arbata, nezinau ka dar butu galima padaryti? g.gif 

Linkiu visoms kuo greiciau pasveikti smile.gif

saunuole, kad taip save priziuri smile.gif . pasiulyciau antibiotikus naudoti tik paskutiniu atveju. Pasiskaityk: nestukes ir vaistazoles. smile.gif Ten turetum rasti naudingos informacijos bigsmile.gif Si nuoroda turetu padeti smile.gif
http://www.supermama...php/t56476.html
sekmes ir greiciau sveik nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 09 sausio 2008 - 13:10
Ada, paziurek, ar nera balto apnaso ant liezuvio ir vidines skruostu puses, nes mano vaikui panasiai buvo su lupomis ir liezuviu, kaip prasidejo pienlige burnos, tik tiek, kad kudikaimas ji lengvai pareina, o suaugusiems tai labai skausminga ir sunkiai gydoma. Tokiu atveju daznai ta pienlige persiduoda per virskinimo trakta ir i apacia.
jei, ne, duok sviete, kad praeitu ir sveikit
Atsakyti
SVeikos mergaites, esu ketvirtame menesyje, tik uzbaigiau vienus antibiotikus gerti del iskritusio danties komplikacijos, kaip va uzpoule sloga, mano ginekologas iskart man vel antibiotikus israse, va antra diena kaip geriu ...taip bijau del mazylio...
Atsakyti
Geneve, man nestumo viduryje irgi teko gerti antibiotikus, bet del to,kad tepinelyje rado uzdegima. Be to gydytojai sako,kad infekcijos yra pavojingesnes negu geriami antibai. Beje, jie parenka tokius, kad butu kuo maziau kenksmingi. Taigi, sveik kuo greiciau.
O as irgi per si nestuma, jau 4 kart sergu. Paskutini kart sirgau pries 3 savaites bronchitu, o dabar ir vel sloga,kosulys... verysad.gif O dar gimdymas arteja, o as vis su tom ligom kariauju...
Atsakyti
Violla, maniskis irgi taip pat galvoja geriau iskart kariauti su bakterijomis naudoti silpnesnius antibiotikus, negu laukti komplikaciju kai viena iseitis bebus labai stiprus antibiotikai...irgi neigiamos emocijos ir nerimavimas darlabiau veikia mazyli negu visi antibiotikai, vakar mano mazylis buvo toks ramus pilvuke :rankytes nuleistos , kojytes suspaustos....pirma karta toks ramutis... susiimu save i rankas ir stengiuosi buti optimiste...
Atsakyti
mane jau antra sawaite kankina ziauri sloga,lasinu lasiukus SINEX,siandien buwo kelios dalys temperaturos,tai rytoj zadu imtis medaus ir citrinu,nes nelabai man patinka ta ziauri sloga,nakti uzsikisa tai net pabundu,o po to nemiga kankina,kaip nerwina tai ne tas zodis doh.gif g.gif sad.gif
Atsakyti
sweikos mamytes smile.gif

jau visa savaite jauciu nedidelius persalimo pozymius, kuriuos bandau gydyti gerdama daug arbatos su medumi ir citrina ir dar nusipirkau vaistinej vaistazoliu arbata "gripolis" jei zinot. gal galit patart ar si arbata tinkama gerti bunant nesciai.
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit kokius veiksmingus vaistukus nuo slogos. Man ant dienu gimdyt, o cia nosi uzgule sad.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. man irgi reikia jusu patarimu.. jauciu kad angina kyla... kuom galiu gydyt? seniau gerdavau tonzilotrene, jis homeopatinis vaistukas.. man jau 9 sav nestumo 4u.gif
Atsakyti