Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

As tai nuo slogos sinupreta geriu. Man tai is kart padejo, nors tik antra diena geriu. Ir aplamai geriau jauciuos dabar, nors jau nekas buvo. doh.gif
Atsakyti
As, deja, persalus ir net sinupretas nepadeda doh.gif matyt cia daugiau nei sloga, nes temperatura pakilus, o nosis tik siaip del vaizdo, nes prakvepuot nesiseka per ja visai schmoll.gif
Atsakyti
aš irgi siaubingai dar prieš naujus peršalau,tai visokias arbatas su medum gėriau,kažkaip nesinori tų vaistų.tai šiandien jau pradėjau jaust kvapus,o iki tol tai nosis taip užgulta buvo,kad nei ką suuodžiau,nei prakvėpuot galėjau.
Atsakyti
Sveikos, radau toki straipsniuka apie slogos gydima naturaliais budais. Gal kam pades...
http://www.anonsas.l...ex/article/2186
Atsakyti
mane ir uzpuole sloga.... doh.gif doh.gif doh.gif stengiuosi gert kuo daugiau arbatu, purskiosi juros vandeni na ir kai jau nebeina prakvepuot visai tai isipurskiu vaistu..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 01 04, 15:55)
Sveikos, radau toki straipsniuka apie slogos gydima naturaliais budais. Gal kam pades...

Einu skaityti ir tikiuosi panaudoti kazka, nes sveikata tikrai prasta verysad.gif
Atsakyti
labai daug naudingos informacijos pasiskaiciau, laikykites mamytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 01 04, 15:55)

Sveikutes mamytes, nors ir sloguojancios... verysad.gif

Na as irgi begu ten skaityti gal ka rasiu kaip ta sloga issigydyti...
mane sloga irgi pries kelias dienas pagavo, tai net nezinau kaip ja cia issigydyti, nes leliukui apie 8 savaites smile.gif nors man nera temperaturos, bet vistiek sloga neramina, kad maziukui nepakenktu...
dabar eisiu bandyti uzsideti siltos druskos kompresiukus ant nosies, nes skaiciau kad gerai padeda smile.gif
o as dar norejau paklausti del nosies skalavimo su juros druska, ar gerai butu jei as isilasinciau i nosi, jos, nes lab nedaug turiu... 4u.gif ir siaip nelabai zinau kaip ja naugoti, nes niekada nenaudojau... 4u.gif

Linkiu visoms mamytems greiciau pasveikti ir nebesiorgti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi persalome per pacias kaledas,temp ili 38,4 sukilo,tai gyditoja leido gerti per para iki 4 tabl paracetamolio arba analgino,ir daug arbatu geriau,po savaite isgijau,bet dabar labai neramu del leliaus doh.gif
Atsakyti
Man tai kai tik pozymiai pirmi pasirodo isgeriu stipria doze citrosept'o ir pavykso visa nestuma isvengt rimtesniu susirgimu. Nors sako, ne visi gali ji gert. Bet pabandyt verta, tuo labiau kad nekenksmingas visai nes grynai augalines kilmes ir siaip imunitetui stiprint thumbup.gif
Atsakyti
oi, mane irgi neramina tos slogos doh.gif o as sergu jau trecia karta, sirgau pacioj nestumo pradzioj, kai tik suzinojau kad laukiuosi, paskui 15 savaite ir dabar doh.gif temperaturos neturejau niekada, bet ta sloga verysad.gif isvis jauciu imunitetas ziauriai nusilpes, atrodo ir saugojiesi, ale vistiek doh.gif
Atsakyti
manau nestumo metu labai gerai juros vandenuka purkst, tikrai nekenksminga, as budavo Physiomer naudodavau, geras vanduo, man labai padedavo rolleyes.gif
Atsakyti