o as jau antra karta nestumo metu susirgau. pirma karta 6sav. buvo, tai be persalimo dar ir pykinimas nervus ede, dabar tik kosulys, sloga, gerkle. nuejau pas daktare, o ji kad uzreks, kodel nesisaugoji??! atrodo, kad nesciajai i darba eiti nereikia ar ji kitu reikalu neturi. isprotejusi kazkokia, tik nuotaika numuse visai dienai..
QUOTE(l@ura @ 2007 12 24, 17:32)
o as jau antra karta nestumo metu susirgau. pirma karta 6sav. buvo, tai be persalimo dar ir pykinimas nervus ede, dabar tik kosulys, sloga, gerkle. nuejau pas daktare, o ji kad uzreks, kodel nesisaugoji??! atrodo, kad nesciajai i darba eiti nereikia ar ji kitu reikalu neturi. isprotejusi kazkokia, tik nuotaika numuse visai dienai..
Kaip as tave suprantu man buvo gal 19sav, kai nuo streso, tikrai ne nuo persalimo, atsirado pusleline ant lupu, bet tokia didele, kokios dar niekad neturejau o kaip tik buvo vizitas pas gine, tai ji apsauke mane, kad dabar gali virusas nueiti vaikelio i sirdis ir taip pakenkti tai dar labiau susinervinau...bet paskui pagalvojau, kad mano nervai labiau pakenks, nei ta pusleline
O persalus ir as buvau, tai arbatomis gydziausi o dabar MB auksta temp, bijom, ka dnebutu gripas-tai laikomes atskiruose kambariuose, kad tik neuzsikresciau as
QUOTE(viliuosi @ 2007 12 18, 14:11)
nusiramink, būtent jį ir rekomenduoja kai jau labai reikia
As irgi siom dienom jauciuosi persalusi - tai irgi geriu tik paracetamoli... Geriu ir arbatos daug, i nosi purskiu Otrivin, tikiuosi, pades... Taip nesinori tu vaistu gerti...
Re: ospamox ir aš gėriau nuo sinusito, man irgi ginius ir kitas gydytojas sakė, kad jie nekenkia leliukui. Anotacijojer taip pat parašyta. be to dar aš genetikės klausiau, sakė, kad tikrai nekenkia. reikia pasitikėti gydytojais.
Oj kaip tu mane nuraminai, Viliuosi, aciu tau, nes baisiai nerimaunu, ar nepakenks mano vaikeliui. Dabar kaip akmuo nuo sirdies nukrito
O del giniu gasdinimu, tai as nesuprantu, kam rekti ir gasdinti, mamu nervai tik daugiau zalos padarys, reikia problema spresti, o ne priekaistauti. uzjauciu..
Oj kaip tu mane nuraminai, Viliuosi, aciu tau, nes baisiai nerimaunu, ar nepakenks mano vaikeliui. Dabar kaip akmuo nuo sirdies nukrito
O del giniu gasdinimu, tai as nesuprantu, kam rekti ir gasdinti, mamu nervai tik daugiau zalos padarys, reikia problema spresti, o ne priekaistauti. uzjauciu..
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 27, 14:52)
Re: ospamox ir aš gėriau nuo sinusito, man irgi ginius ir kitas gydytojas sakė, kad jie nekenkia leliukui. Anotacijojer taip pat parašyta. be to dar aš genetikės klausiau, sakė, kad tikrai nekenkia. reikia pasitikėti gydytojais.
ir mus sinusitas bando antra kart nestumo metu kankinti, tai nuo siandien jau geriu "sinupreta", jis homeopatinis, labai padejo ana kart kai sirgau ir leliukui zolinis vaistas tikrai nekenkia
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 27, 14:52)
QUOTE(lioniukė @ 2007 12 27, 16:34)
ir mus sinusitas bando antra kart nestumo metu kankinti, tai nuo siandien jau geriu "sinupreta", jis homeopatinis, labai padejo ana kart kai sirgau ir leliukui zolinis vaistas tikrai nekenkia
o man nepadėjo, teko ospamox pavartoti. Dar ir dabar po ospamox geriu gelomyrtol. Manau, kad jau dabar tai gal baigsis tas sinusitas. Kiek gi galima tau linkiu, kad jis kuo greičiau pasitrauktų
QUOTE(SiDo @ 2007 12 22, 18:11)
Yra man taip buve - tik nepasireiksdavo taip anksti - praeito nestumo metu tik 17-18 sav prasidejo, o sito nestumo dar veliau - kazkur nuo 25 sav. Vienintelis vaistas - gudobeles lasiukai, nebijok ju gerti. Ir uzsirasyk kardiologo konsultacijai su echoskopija.
man taip pat pradzioj buvo sirdies permusimai,kai padare kraujo tyrima paaiskejo kad truksta org.magnio tai kaip pradejau vartot MgVit iki galo varau,nes ir meslungis daznai aplanko.
O siaip as dabar susirgau nezinau ar gripas, ar persalimas?Gydytojas sake kad gerti Ospamoksa po 1gr du krt dienoj.Tik turbut gersiu jei virs 38 pakils o kaip ir kada jus geret ?
QUOTE(vinesa @ 2007 12 28, 14:47)
man taip pat pradzioj buvo sirdies permusimai,kai padare kraujo tyrima paaiskejo kad truksta org.magnio tai kaip pradejau vartot MgVit iki galo varau,nes ir meslungis daznai aplanko.
O siaip as dabar susirgau nezinau ar gripas, ar persalimas?Gydytojas sake kad gerti Ospamoksa po 1gr du krt dienoj.Tik turbut gersiu jei virs 38 pakils o kaip ir kada jus geret ?
ospamox gėriau nuo sinusito
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 25, 22:33)
o dabar MB auksta temp, bijom, ka dnebutu gripas-tai laikomes atskiruose kambariuose, kad tik neuzsikresciau as
bet buities rakandai vistiek bendri, bacila gali pasigauti, net nesuprasi is kokio kampo atejo o dar nestukiu imunitetas pasilpes, tai ir vargstam
straipsniukas apie nestukiu persalima tavo vaiko zurnale http://www.tavovaika...cles/100/3.html