Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

as visai neseniai taip pat turejau siaubinga sloga ir gerkles skausma. tai tikrai be baimes geriau sinupreta, nes man gydytoja ji vieninteli rekomendavo. juk ir kudikiams yra duodamas sinupretas. po triju dienu as buvau sveika.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 01 10, 14:04)
Plauk nosi juros vandeniu,gerk zoleliu arbata su citrina. Gali pasidaryt inhaliacijas su druska ar su ciobreliais. Tinka ir eucabalo tepalo inhaliacijos. Sveik!!!

Visiskai pritariu Neglaitei, beveik visus budus ir naudoju. Galima pasidaryti inhaliacijas su druska ir trupuciuka jodo. Bet po inhaliaciju negalima eiti i lauka, nes paskui susirgtum dar labiau.
Atsakyti
Noriu ir as patarti del slogos, nes pati vargau gal virs menesio iki tokio lygio, kai reikejo miegoti issiziojus, kad galeciau prakvepuoti ir labai skaudejo galva.
Cia beda iveikiau su homeopatiniais- ciulpiami Coryzia ar Coryzalia (Kazkaip taip vadinasi, neprisimenu tksliai) ir lasinau i nosi Euphorbium (pigiausi Eurovaistineje). Bandykit , tikrai turi padeti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsu @ 2005 02 08, 12:38)
Atsimenu ir as ta nelemta sloga. Kaip uzpuole nestumo pradzioj doh.gif  sirgau apie menesi verysad.gif

mane irgi jau trecia diena uzpuolusi sloga,geriu arbatas su citrina ir medumi,siaip suciulpiu medaus sauksteli,taciau kol kas pagerejimo jokio,isskyrus tik tai,kad issigydziau gerkle,bet sloga tik dar didesne atsirado.Jauciu,kad ir temperaturos jau turiu.
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 17, 13:50)
Visiskai pritariu Neglaitei, beveik visus budus ir naudoju. Galima pasidaryti inhaliacijas su druska ir trupuciuka jodo. Bet po inhaliaciju negalima eiti i lauka, nes paskui susirgtum dar labiau.

Kas liecia joda, tai daug kur skaiciau, kad jo vartoti 3 men. nestukei negalima, nes vaikas gali tureti problemu su skydliauke!!!
Yra toks purskiamas vaistas i gerkle " Jox", tai jo irgi vartoti negalima del jo sudetyje esancio jodo. (Internete galima rasti per "google" daugelio vaistu aprasymus). As surenku vaisto pavadinima ir zodi "vartojimas", pvz.: Jox vartojimas
Atsakyti
Man sveikata negereja, prsidejo tikru tikriausias BRONCHITAS: kosinu ziauriai (su "negraziu sekretu") cry.gif , temperatura neauksta 37.3, sloga tokia, kad vos prakvepuoju, ciaudau kas 15 min. sad.gif

Kaip sunku man, nezinau, kaip cia viskas pasibaigs man - LABAI BAISU DEL LIALIAUS!!! cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lambada @ 2005 02 08, 14:37)
Man sveikata negereja, prsidejo tikru tikriausias BRONCHITAS: kosinu ziauriai (su "negraziu sekretu") cry.gif , temperatura neauksta 37.3, sloga tokia, kad vos prakvepuoju, ciaudau kas 15 min. sad.gif

Kaip sunku man, nezinau, kaip cia viskas pasibaigs man - LABAI BAISU DEL LIALIAUS!!! cry.gif

Lamabada,kam kankiniesi,mauk greiciau pas gydytoja kuri tave apziures ir skirs vaistus kuriuos tau galima bus gert!Pati geriau neeksperimentuok!!!!Laikykis.
Siaip jei temperatyra yra gali saltus kompresus detis ant kaktos ir dar girdejau kad ant gerkles galima spiritu istrintus kompresus detis unsure.gif Bet kaip jau sakiau,geriau pirma pasikonsultuok su gydytoja.Bet jei temp.nera,tai ner taip baisu kaip tau atrodo.Svarbiausia nusiramink!
Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
As irgi sirgau ir gripu (nesmarkiai) ir sloga ir dar pusleline turejau. Sloga gydziausi su druskos tirpalu praplovinejau nosi kas valanda ir kas avlanda su ramuneliu nuoviru. Padejo. Dar egriau daug ramunewliu arbateles. O del gripo, tai miegojau, miegojau ir miegojau. Ir pasveikau. Aisku, dabar man irgi neramu ar viskas su tuo lelium gerai, bet reikia jau susitaikyti, kad jau dabar yra kaip yra. Siaip angliskus saitus skaiciau, tai sake, kad pats gripas tai nekenkia, pakenkti nebent gali gripo kompliakcijos, kurios nesciajai atsiranda dazniau. Nu nezinau kieno cia teisybe, bet gydytoja i nesciosios kortele man prie rizikos vaisiui prirase ta gripa ir ta pusleline verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene @ 2005 02 09, 10:17)
As irgi sirgau ir gripu (nesmarkiai) ir sloga ir dar pusleline turejau. Sloga gydziausi su druskos tirpalu praplovinejau nosi kas valanda ir kas avlanda su ramuneliu nuoviru. Padejo. Dar egriau daug ramunewliu arbateles. O del gripo, tai miegojau, miegojau ir miegojau. Ir pasveikau. Aisku, dabar man irgi neramu ar viskas su tuo lelium gerai, bet reikia jau susitaikyti, kad jau dabar yra kaip yra. Siaip angliskus saitus skaiciau, tai sake, kad pats gripas tai nekenkia, pakenkti nebent gali gripo kompliakcijos, kurios nesciajai atsiranda dazniau. Nu nezinau kieno cia teisybe, bet gydytoja i nesciosios kortele man prie rizikos vaisiui prirase ta gripa ir ta pusleline verysad.gif

O kiek nestumo savaiciu buvo? Ir ar kokius nors vaistukus gerei? Ar temperatura auksta buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lambada @ 2005 02 09, 20:04)
O kiek nestumo savaiciu buvo? Ir ar kokius nors vaistukus gerei? Ar temperatura auksta buvo?

Buvo gal kokios 20 savaiciu. Man per gripa niekada nebuna temperaturos, bet buna visi kiti pozymiai (kaulu lauzyams ir pan.). tai as geriau tik toki sirupa Temperol ir viskas. Daugiau arbatos arbatos ir dar karta arbatos ir lova su miegeliu. O del slogos kaip ir sakiau druskos ir ramuneliu tripalas i nosi. Ziuerk, sveik. Nesijaudink tik labai. Nors suprantu kaip tai sunku.
Atsakyti
QUOTE(zuikiene @ 2005 02 10, 09:38)
Buvo gal kokios 20 savaiciu. Man per gripa niekada nebuna temperaturos, bet buna visi kiti pozymiai (kaulu lauzyams ir pan.). tai as geriau tik toki sirupa Temperol ir viskas. Daugiau arbatos arbatos ir dar karta arbatos ir lova su miegeliu. O del slogos kaip ir sakiau druskos ir ramuneliu tripalas i nosi. Ziuerk, sveik. Nesijaudink tik labai. Nors suprantu kaip tai sunku.

Zuikiene, tau buvo jau ir ne toks pavojingas laikotarpis, t.y. ne pirmi 3 menesiai, kai pas leliuka visi organai formuojasi, ir kai dar nera placenta susiformavusi, kuri nuo zalingo poveikio apsaugo... O man dar tik 6 sav. cry.gif

Na, bet gripas turbut visa nestuma pavojingas unsure.gif
Man, tikiuosi, ne gripas, o bronchitas, kaip as suprantu, nes nei temperaturos, nei kaulu lauzymo unsure.gif
Atsakyti
Aš "pasigavau" virusą, pradėjo kilti temperatūra, baisus kosulys, net krūtinę skauda sad.gif . Nuėjau pas gydytoją, ji man pasakė, kad reikia gerti antibiotikus. Sakė, kad šie nekenksmingi (Standacillin), o jei negersiu, tai gali prireikt rimtesnių antibiotikų, nes panašu, kad liga pereina į bronchitą.ohmy.gif Tai dabar geriu, pasitikiu gydytoja, juolab, kad vaistų informaciniame lapelyje parašyta, kad šie antibiotikai tinka ir neišnešiotiems kūdikiams.
Atsakyti