[quote=PepsIngius,2007 12 19, 19:36]
Sveikute. O ka gydytojas sake? Siaip ilgai gerkle skauda, pabandyk pakaitintos druskos ant kaklo nakciai detis,meducio su citrina palaizyk Man nuo anginos visa tai padedavo, na dar ir po sauksta gerdavau rupuze uzpilta su spiritu. Skonis ne koks,bet efektas garantuotas.
Sveikos ,
Man, prie slogos, nedidelio gerkles i ausu skausmo bei didelio galvos skausmo dar ir herpes sasas ant lupos issoko. Kaip ji naikinti? Kazkur girdejau, kad tas herpes virusas nescioms pavojingas.
Mums dar tik 9 savaite, o viss ligos puola
Man, prie slogos, nedidelio gerkles i ausu skausmo bei didelio galvos skausmo dar ir herpes sasas ant lupos issoko. Kaip ji naikinti? Kazkur girdejau, kad tas herpes virusas nescioms pavojingas.
Mums dar tik 9 savaite, o viss ligos puola
QUOTE(kalva @ 2007 12 20, 08:45)
Sveikute. O ka gydytojas sake? Siaip ilgai gerkle skauda, pabandyk pakaitintos druskos ant kaklo nakciai detis,meducio su citrina palaizyk Man nuo anginos visa tai padedavo, na dar ir po sauksta gerdavau rupuze uzpilta su spiritu. Skonis ne koks,bet efektas garantuotas.
seimos gyd plaucius paklause, tai sako nieko blogo negirdziu, israse vaistuku ir tiek, o ginei nepriskambinu, rytoj reikes lekt jei susisieksiu
Aš į nėšumo pabaigą buvau apsirgus sloga ir gerklę perštėjo...
Naudojau Vibrocil, nes vaistininkė net vaikiško Olynth nepardavė
Naudojau Vibrocil, nes vaistininkė net vaikiško Olynth nepardavė
Aš dvi naktis dėl baisios slogos negalėjau užmigti, kas valandą atsibusdavau. Gerklė visa išsausėjusi, burnoje gleivių marios, atsibundu 0 nuo gleivių visi dantukai aplipę.
Ir nieko nebeliko kaip tik Otrivin Menthol pavartoti. Manau 3 kartai tikrai nepaveikė vaikelio blogai. Nes parašyta, kad galima vartoti arba tik gydytojui nurodžius, o poveikis nėštumo ir žindymo metu nėra ištirtas.
Užtat išmiegojau visas naktis ramiausiai. Nežinia dar kas labiausiai kenkia - ar bemiegės naktis ar keli lašai purškalo į nosį.
Man leido olynth vieną kartą per dieną įsipurkšti. Nemanau, kad tai gali labai pakenkti.
Sveikos merginos,
esu 8sav matau cia visas puola nemalonus gerkles skausmai taip pat ir mane .Daktare nuo gerkles liepe ciulpti influcido tabletes kas val,bet kazkaip man jos nelabai cia ka ir tepadeda,tai skalauju dar ir vandenuka su druska sitas variantas sakyciau geresnis-efektyvesnis.Tik va dar turiu viena problemele kiek skaiciau nemaciau kad kiltu kuriai nors is nestukiu su sirdele problemu persimusineja man sirdele ir taip visa diena nz ka man ir bedaryti israse daktare gudobeles lasiukiu,nustate kad tai nuovargis,bet as nieko panasaus nejauciu,darbas mano nesunkus pardaveja-konsultante.Norejau paklausti ar yra taip jums buve?
esu 8sav matau cia visas puola nemalonus gerkles skausmai taip pat ir mane .Daktare nuo gerkles liepe ciulpti influcido tabletes kas val,bet kazkaip man jos nelabai cia ka ir tepadeda,tai skalauju dar ir vandenuka su druska sitas variantas sakyciau geresnis-efektyvesnis.Tik va dar turiu viena problemele kiek skaiciau nemaciau kad kiltu kuriai nors is nestukiu su sirdele problemu persimusineja man sirdele ir taip visa diena nz ka man ir bedaryti israse daktare gudobeles lasiukiu,nustate kad tai nuovargis,bet as nieko panasaus nejauciu,darbas mano nesunkus pardaveja-konsultante.Norejau paklausti ar yra taip jums buve?
QUOTE(Uganda @ 2007 12 22, 14:23)
persimusineja man sirdele ir taip visa diena nz ka man ir bedaryti israse daktare gudobeles lasiukiu,nustate kad tai nuovargis,bet as nieko panasaus nejauciu,darbas mano nesunkus pardaveja-konsultante.Norejau paklausti ar yra taip jums buve?
Yra man taip buve - tik nepasireiksdavo taip anksti - praeito nestumo metu tik 17-18 sav prasidejo, o sito nestumo dar veliau - kazkur nuo 25 sav. Vienintelis vaistas - gudobeles lasiukai, nebijok ju gerti. Ir uzsirasyk kardiologo konsultacijai su echoskopija.
aciu
jo uzsirasiau pas daktare sirdies echo,ziuresim ka pasakys,tikiuosi viskas bus gerai,nes niekada man taip gyvenime nera buve todel labai keista.Geriu lasiukus manau kad susitvarkys mano sirdutes ritmas,visgi sventes,nesinori kazkokiu netiketumu
jo uzsirasiau pas daktare sirdies echo,ziuresim ka pasakys,tikiuosi viskas bus gerai,nes niekada man taip gyvenime nera buve todel labai keista.Geriu lasiukus manau kad susitvarkys mano sirdutes ritmas,visgi sventes,nesinori kazkokiu netiketumu
as irgi 3cia diena dergu pas mane visi imanomi simptomai, sloga, gerkle, kosulys iki vemimo, viduriavimas T 38, 1, paracetomolis vos vos ja numusa. buvau siandien pas gine o ji tik ir sako:oj, kaip negrai, kad susirgote" mums dabar 1 sav. kuo toks susirgimas gresia vaikeliui? kraujo tyrima dare, geras, kol kas be AB laikausi, bet sake iki pirmadienio palauks ir galio juos skirti...nezinau, negaliu nusiraminti
As irgi susirgau, temperaturos nera, bet uzgulta nosis, ausys ir krutine ikvepti neduoda, atrodo uzdusiu. Bandziau ispradziu liaudiskai gydytis: medus, arbata, gerkles skalavimas, vitaminas c, garstyciu lapeliai... vienu zodziu vakar neistveriau nuejau pas gydytoja, liepe gerti antibiotikus Ospamox 1000, Citrosepta ir Gelomyrtol forte. Del antibiotiku nuramino, vaikeliui nekenkia. Anotacijoje irgi parasyta, kad nesciosioms galima. Labai tikiuosi kad taip ir yra.
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 23, 14:36)
As irgi susirgau, temperaturos nera, bet uzgulta nosis, ausys ir krutine ikvepti neduoda, atrodo uzdusiu. Bandziau ispradziu liaudiskai gydytis: medus, arbata, gerkles skalavimas, vitaminas c, garstyciu lapeliai... vienu zodziu vakar neistveriau nuejau pas gydytoja, liepe gerti antibiotikus Ospamox 1000, Citrosepta ir Gelomyrtol forte. Del antibiotiku nuramino, vaikeliui nekenkia. Anotacijoje irgi parasyta, kad nesciosioms galima. Labai tikiuosi kad taip ir yra.
ospamox ir aš gėriau nuo sinusito, man irgi ginius ir kitas gydytojas sakė, kad jie nekenkia leliukui. Anotacijojer taip pat parašyta. be to dar aš genetikės klausiau, sakė, kad tikrai nekenkia. reikia pasitikėti gydytojais.