Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

o štai man nuo slogos prasidėjo kosulys, truputį gerklę skaudėjo, po to pradėjo stipriai skaudėti galvą ir dantį, o viso to gale dar ir sinusitas prisimetė. Tai dabar dar bandau gydytis hemeopatiniais vaistukais, bet jei temperatūra nekris, tai gali prisireikti ir antibiotikų verysad.gif . Mergaitės, o kokia nestuke.gif temperatūra yra normali. ar ji yra natūraliai aukštesnė ar vėlesnėmis savaitėmis jau ne. Pas mane vakare būna 37,2.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 12 08, 13:00)
Mergaitės, o kokia  nestuke.gif  temperatūra yra normali. ar ji yra natūraliai aukštesnė ar vėlesnėmis savaitėmis jau ne. Pas mane vakare būna 37,2.

na nestuke.gif temperatura ir yra 37.2. As dar nepradeciau gasdintis, bet kad reikia dabar daug skysciu, neabejoju. tikrai nepakenks jei pasikonsultuosi su vaistininke, ar gydytoja. smile.gif Laikykites... man atrodo, kad ir mane sloga nori paciupti g.gif bbbrrrrrrrrrrrrr
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 12 08, 14:00)
o štai man nuo slogos prasidėjo kosulys, truputį gerklę skaudėjo, po to pradėjo stipriai skaudėti galvą ir dantį, o viso to gale dar ir sinusitas prisimetė. Tai dabar dar bandau gydytis hemeopatiniais vaistukais, bet jei temperatūra nekris, tai gali prisireikti ir antibiotikų  verysad.gif . Mergaitės, o kokia  nestuke.gif  temperatūra yra normali. ar ji yra natūraliai aukštesnė ar vėlesnėmis savaitėmis jau ne. Pas mane vakare būna 37,2.

as pries 4 sav pradejau sirguliuoti.temperatura vakarais pakildavo iki 37.7.gyvenu airijoj cia daktarai i tave demesio nekreipia,po sav gulejimo namie jis man pasiule dar sav pagulet namie be jokiu vaistu.tai isvariau i lt pasitikrint.tai rado tiroidita liaudiskai tariant skydliaukes uzdegima,hemoglobinas buvo tik 102,paskui prasidejo kosulys ir sloga,vis dar ant biuletenio iki 12.21.daktare sake,kad del nestumo neturi buti nei laipsnio temepraturos,o jeigu pas tave padidejusi skydliauke tai patarciau nueiti ja persisviesti,nes butent del jos gali laikytis tokia temperatura.sake dabar labai padaugejo nesciuju,kurios turi padidejusia skydliauke ir net neitaria,kad serga skydliaukes uzdegimu.del tos skydliaukes uzdegimo reikes sausio men vel darytis hormonu tyrima.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 12 10, 14:59)
as pries 4 sav pradejau sirguliuoti.temperatura vakarais pakildavo iki 37.7.gyvenu airijoj cia daktarai i tave demesio nekreipia,po sav gulejimo namie jis man pasiule dar sav pagulet namie be jokiu vaistu.tai isvariau i lt pasitikrint.tai rado tiroidita liaudiskai tariant skydliaukes uzdegima,hemoglobinas buvo tik 102,paskui prasidejo kosulys ir sloga,vis dar ant biuletenio iki 12.21.daktare sake,kad del nestumo neturi buti nei laipsnio temepraturos,o jeigu pas tave padidejusi skydliauke tai patarciau nueiti ja persisviesti,nes butent del jos gali laikytis tokia temperatura.sake dabar labai padaugejo nesciuju,kurios turi padidejusia skydliauke ir net neitaria,kad serga skydliaukes uzdegimu.del tos skydliaukes uzdegimo reikes sausio men vel darytis hormonu tyrima.

skydliaukės hormonai pas mane vasarą daryti visi normos ribose buvo. Tai ji nepadidėjusi. Mano ginius sakė šiandien kai skambinau, kad čia ne temperatūra, kad ji 37,1. Tai net nežinau doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Siandien suzinojau kad laukiuosi antro. wub.gif Bet nei minutes negaliu ramiai dziaugtis, kaip drasko baime. Turbut antra nestumo savaite susirgau pulinga angina - tris dienas visiskai nesikeliau is lovos, temp. laikesi 40, paracetamolis visai nebepadejo, kas 2 val. geriau analgina su aspirinu, kad numustu bent iki 39. Siandien mum 4 savaite.
Beriru rase, kad labai ankstyvam nestume, kai vaikas dar neisitvirtines pilnai, jam gali pakenkti tik labai stiprus faktoriai , kaip radiacija ir pan. Ar ta temp. nebus tas stiprus faktorius? Kaip nurimti?
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2007 12 11, 12:39)
as nuo nestumo pradzios vis sloguoju ir profilaktiskai temperatura kas dvi savaites pakyla.. tai blogai,bet kolkas kenciu  unsure.gif

Kai as buvau nescia, o pagimdziau liepos men. ta ir sirgt teko pavasary, tai man gydytoja israse Influcid homoepotiniai, super vaistai. Po triju dienu kaip agurkelis. Ir nekenkiai mamai, ir vaikeliui, ir puikiai padeda. Pasitark su gydytoja. Rekomenduoju.
Atsakyti
[quote=derata,2007 12 10, 20:07]
Sveikos mamytes. Siandien suzinojau kad laukiuosi antro. wub.gif Bet nei minutes negaliu ramiai dziaugtis, kaip drasko baime. Turbut antra nestumo savaite susirgau pulinga angina - tris dienas visiskai nesikeliau is lovos, temp. laikesi 40, paracetamolis visai nebepadejo, kas 2 val. geriau analgina su aspirinu, kad numustu bent iki 39. Siandien mum 4 savaite.
suprantu tavo nerima... as esu realiste, nors viltis zusta vistiek paskutine... Dabar viska turi daryti del uzsimezgusios gyvybes, kreipkis pas daktarus, daryk genetinius tyrimus ir t.t. o paskui kai viskas aprims, galesi dziaugtis, kad baime, nerimas praeity ir tu viska jau padarei, ka galejai padaryti.
Stiprybes tau. Gamta turi savo desnius. Vilkimes kad biggrin.gif viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites. Tikiu kad viskas bus gerai. Kiek konsultavaus su gydytojais, visi tikina, kad blogiausia kas galejo buti, tai nuo tokios aukstos temperaturos persileidimas, bet jei nebuvo, tai viskas turetu buti gerai.
Beje, gal kiek nors nuraminsiu ir jus, nors pati nezinau kiek yra tiesos tuose zodziuose, bet ne is vieno gydytojo girdejau, kad ne viena persalimo liga pati savaime negali pakenkti vaikuciui, juo labiau itakoti apsigimimu ar pan. Pavojingi yra netinkami vaistai ir labai auksta temperatura...
Sveikatos visoms!!!
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(derata @ 2007 12 12, 11:58)
Aciu, mergaites. Tikiu kad viskas bus gerai. Kiek konsultavaus su gydytojais, visi tikina, kad blogiausia kas galejo buti, tai nuo tokios aukstos temperaturos persileidimas, bet jei nebuvo, tai viskas turetu buti gerai.
  Beje, gal kiek nors nuraminsiu ir jus, nors pati nezinau kiek yra tiesos tuose zodziuose, bet ne is vieno gydytojo girdejau, kad ne viena persalimo liga pati savaime negali pakenkti vaikuciui, juo labiau itakoti apsigimimu ar pan. Pavojingi yra netinkami vaistai ir labai auksta temperatura... 
Sveikatos visoms!!!
nestuke.gif

ir tau sveikatos.
Aš jau pasidžiaugsiu, kad sinusitas rimsta ir nereikėjo antibiotikų, užteko žolinių vaistų, kurie man daktaras patikino tikrai nekenkia, o ir anotacijoje parašyta, kad galima nestuke.gif . ir tempos jau nėra.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Atrodo, kad ir as persalau. Sloga ir gerkle be proto skauda, temperaturos neturiu. nestumas jau tikrai didelis, tai nezinau ka cia galima kazin man gerti. Guleti negaliu, nes i moklsus vaziuoju, egzaminu sesija sia savaite, tai iki gimdymo noriu viska susitvarkyt. Gal kuri esat buvusi panasioj situacijoj? Kaip padeti sau?
Atsakyti
QUOTE(vicike @ 2007 12 13, 08:56)
Sveikos mamytes. Atrodo, kad ir as persalau. Sloga ir gerkle be proto skauda, temperaturos neturiu. nestumas jau tikrai didelis, tai nezinau ka cia galima kazin man gerti. Guleti negaliu, nes i moklsus vaziuoju, egzaminu sesija sia savaite, tai iki gimdymo noriu viska susitvarkyt. Gal kuri esat buvusi panasioj situacijoj? Kaip padeti sau?

kad tik del anginos nepakiltu didziule temperatura. turetum pati zinoti jog bacilos "pabega" per sysiuka smile.gif taip savo duktytei aiskinu smile.gif ger daug skyscio, o del gerkles pasitark su vaistininke, gal yra purskiamu kokiu nestumui nekenksmingu vaistu g.gif
Nepavydziu del sesijos nestuke.gif esu ta pati patyrus smile.gif suprantu tave 100%... saunuole, LAIKYKIS JAU NEBEDAUG LIKO
Atsakyti
Aš jau pagimdžius ir auginu sveikus vaikučius,tai galiu tik papasakoti kaip buvo.
Kai buvo ~6,5mėn.nėštumas visa šeimyna sirgo gripu,aš,aišku,irgi neatsilaikiau,susirgau paskutinė.Karščiavau (iki 38.5),kosėjau smarkiai,o galiausiai dasimetė bronchitas,nuo T gėriau paracetamolį ir daugybę arbatų. AB nereikėjo gert,bet kosėt nenustojau iki nėštumo pabaigos,gyd.sakė,kad suspausti plaučiai,dėl to.Vaikiukas gimė sveikutėlis,o aš po gimdymo tiesiog jaučiau kaip tie mano plaučiai "leidžiasi"žemyn.ir kosulys baigėsi.
Atsakyti