As siek tiek persalau taip pat, matyt jau tie orai tokie slykstukai... be to virusiukai keliauja aplink
Gydytoja liepe kuo daugiau skysciu gerti, kuo ivairesniu arbateliu zolyciu, meducio i jas vietoj cukraus, citrinos siek tiek.
Jei skauda gerklyte labai gerai man padeda skalauti druskos tirpalu (tiesiog i silta vandeni gera arbatini sauksteli druskos istirpinti), salaviju arbata (saukstelis salaviju uzplikyti ir po 10 minuciu vartoti), taip pat medetku tirpalu (irgi plikant pacias zoleles arba i silta vandeni tinktura lasinti ~10 lasiuku).
Sloga pavyko issigydyti Gelomyrtol homeopatiniais vaistukais. Taip pat Bioparox purskaliukas (taciau juo verciau nepiktnaudziauti ir naudoti grieztai pagal nurodymus).
Esant temperaturai, kaip supratau, tinka tik paracetamolis. Taciau zema temperatura nekenkia leliams, o su virusu kovoti padeda todel irgi neverta pulti is karto vaistu gerti.
Be to labai svarbu ilsetis, niekur i lauka ir viesas vietas nebelandzioti, kad nieko naujo nepasigautum ir turetumet pasveikti
Taip kad ilsekites, sveikit mergytes ir saugokit save ir savo mazuliukus
Sekmes
Man tai gyditoja buvo israsiusi homeopatinius vaistukus - Influcida, gydyt infekcinem ligm ir prsalimui. Pirmas 2 dienas galima ciulpt po 1 tablete kas valanda, paskui uztenka po 1x3k dienoj. Tai dabar kiek geriau jauciuosi, nes siaip net del gerkles skausmo miegot negalejau nakti. Dar neblogas dalykas kompresas nakciai. Itrinu kakla kamparo aliejum ir uzsivinioju salika.
Man irgi jau nosyte "pasileido", tai reikes gydyt, kad nepablogetu labiau
O kazin nieko blogo, jei naudosiu paprastus purskiamus vaistus nuo slogos Otrivin? Nepakenks leliui?
O kazin nieko blogo, jei naudosiu paprastus purskiamus vaistus nuo slogos Otrivin? Nepakenks leliui?
QUOTE(brilly @ 2007 09 22, 11:06)
Man irgi jau nosyte "pasileido", tai reikes gydyt, kad nepablogetu labiau
Dėl šito nežinau, bet man ginė nerekomendavo vartoti "Olynth". Žinau kad purškiamas jūros vanduo tikrai nepakenks, vaistinėj berods vadinasi 'Mar plius"
QUOTE(agriva @ 2007 09 05, 10:54)
ka galima ir ko negalima ir eksperimentuoju...
be rysio skamba, bet kitaip to nepavadinsi, kai norisi pasveikti kuo greiciau ir kuo naturalesnem piemonem
be rysio skamba, bet kitaip to nepavadinsi, kai norisi pasveikti kuo greiciau ir kuo naturalesnem piemonem
pasakei.
As irgi susirgau Temperatura pakilo, gerkle, stogas vaziuoja. Gal sakau gripas
Vartoju viska ka galima ir ko negalima, cesnakus, svogunus, arbatytes, skalauju gerkle su soda, druska, valgau spanguoles, bet deja nepadeda . Jei rytoj nepades, varysiu pas gydytoja.
As praeita savaite uzsikreciau nuo savo maziaus virusu: gerkel persti, sloga ir viena diena buvo temp. Tai kai temp. pakilo iki 38 issigandau, kad pakensk mano pilvuzui ir isgeriau paracetomolio, geriau arbata su avietiemis, lasinau vaistukus (nerandu dabar buteliuko, bet vaistineje nescioms rekomendavo tinka ir kudikiams bet ne Virbocil). Bet nakciai tas puskaliukas per silpnas, todel purskiau tik nakciau Otrivin vaikams 0.05.
Tikekimes, kad leliukui nepakenke nei vaistukai nei temperatura
Tikekimes, kad leliukui nepakenke nei vaistukai nei temperatura
Sveikos mergytės kas gali patarti kaip išsigydyt sinusitą jau sloga apie savaitę geriu tik sinupretą na ir lašinu vaistus į nosį gleivinę sutraukiančius ir nieks nepadeda galų gale visiškai nosis užsikimšė ir jau lašai į nosį nepadeda šiandien jau galva plyšta ties kakta jaučiu sinusitas pažiūrėjau pas gydytoją nueit bet talonėlių nėra savaitei į prieky galvoju gal kas gydėtės sinusitą pasidalinkit patirtimi kokį antibiotiką gėrėt kuris yra mažiausiai pavojingas nes jaučiu be antib.... neapseisiu o gal yra dar kokių vaistų man dabar yra dvylika nėštumo savaičių gal nieko neatsitiks vaikučiui jei aš antibiotiko griebsiuos padėkit prašau o gal yra atskira tema apie sinusitą
QUOTE(Lina444 @ 2007 09 27, 12:22)
Sveikos mergytės kas gali patarti kaip išsigydyt sinusitą jau sloga apie savaitę geriu tik sinupretą na ir lašinu vaistus į nosį gleivinę sutraukiančius ir nieks nepadeda galų gale visiškai nosis užsikimšė ir jau lašai į nosį nepadeda šiandien jau galva plyšta ties kakta jaučiu sinusitas pažiūrėjau pas gydytoją nueit bet talonėlių nėra savaitei į prieky galvoju gal kas gydėtės sinusitą pasidalinkit patirtimi kokį antibiotiką gėrėt kuris yra mažiausiai pavojingas nes jaučiu be antib.... neapseisiu o gal yra dar kokių vaistų man dabar yra dvylika nėštumo savaičių gal nieko neatsitiks vaikučiui jei aš antibiotiko griebsiuos padėkit prašau o gal yra atskira tema apie sinusitą
Jeigu nueisi, priims be eilės, aš tai pati tavo vietoje nesigydyčiau, o kuo skubiau pas gydytoją varyčiau
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 27, 13:06)
Jeigu nueisi, priims be eilės, aš tai pati tavo vietoje nesigydyčiau, o kuo skubiau pas gydytoją varyčiau
Ryt jaučiu taip ir reiks padaryti jei nepagerės atakuosiu kabinetą prieš pensininkes kurios ir ištvarsto talonus prieš mėnesį ir apžergusios kabinetą tik ir žiūri kad niekas nepakliųtų be eilės oi kokia ta tvarka
QUOTE(Lina444 @ 2007 09 27, 12:22)
as pati neseniai persirgau sinusitu baisiai, geriau sinupreta, kiekviena d laikiau druska ant akiduobiu, na zinai, idedi i kojinaites druska ir pasildzius mikrobanginej dedi ant skaudamos vietos, liaudiskas metodas, bet veiksnus o siaip stenkis visa diena guleti ir ne galo daug skysiu, nes kaip gydytoja sake, tik su slapimu iseina bakterija saugok save ir savo leliuka, geriau nueik pas gydytoja, nedelsk, nes sinusitas yra labai pavojinga liga, gali tik blogeti o jei bus pulingas, apskritai bus tik didele doze antibiotiku laikykis
QUOTE(aurila @ 2007 09 28, 14:35)
sveiki, o man liudna, nes as geriau antibiotikus nuo bronchito, o pasirodo ir nescia jau buvau, tai kas dabar ???????????????????? nestumo dar tik pradzia
viskas turi buti gerai
maciau laida per rusija, kad labai ankstyvam nestume, kai vaikas dar neisitvirtines pilnai, jam gali pakenkti tik labai stiprus faktoriai , kaip radiacija ir pan... o siaip jis apsaugotas Lengvo nesiojimo ir nuostabaus stebukliuko