Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(gudytejol @ 2007 04 13, 15:51)
na man irgi stipriai prisimete prie plauciu,ir kraujas blogas buvo,tai israse antibiotikus OSPAMOKSA,ka tik baigiau gerti,zinai liga gali daugiau pakenkti negu antibiotikas g.gif .
as irgi bijojau gerti,bet reikejo,nes taip kosejau,kad galvojau tikrai as ji pamesiu  doh.gif

sveika turiu klausima ,ir labai prasau atsakyti kuo greiciau .36sav.susirgau kosuliu jokiu kitu pozymiu nebuvo na savaite gydziausi tik zolem niekas nepadejo tad ejau pas gydytoja ir israse antibiotiko amoksicilino 250mg. bet rodos vaikiska doze? na geriu ketvirta diena 1/3 dienoje nu ir ka nieko geriau na nakti tik nekosciu ar gali man pasakyti kiek ospamox kurias tu geriai 500mg. ar 100mg. ir kiek kartu dienoje labai butau dekinga dabar man 38 noriu greiciua pasveikti nes noriu maitinti prasau atrasyk gal man padetu ospamox?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 05 09, 07:45)
parekomenduokit tikrai efektyvius vaistus nuo slogos. Siaip temperaturos nera, arbatos, inhaliacijos, juros vanduo tik tam kartui, po keliu valandu vel tas pats, nusipirkau vaistukus is E.... (neprisimenu pavadinimo) raides (purksti i nosi) irgi tik tam kartui, po kiek laiko vel prakvepuoti negaliu, sloga laikosi apie savaite, negereja. Nakti miegoti visiskai negaliu, turiu vartytis nuo sono ant sono, kad atsikimsyu snerves. Man 25 savaites.

Į nosį purškiamo, deja, ir man nieko nerokomenduodavo, kaip purkšti jūros vandenį (Humer, Sterimar). Neblogas vaistas nuo slogos - sinupretas. Jo yra ir skystame pavidale ir tabletėmis. Tai homeopatinis vaistas, kuris nėštumui įtakos neturi. Nuo gerklės skausmo gerdavau Efisolį. Dar gydytoja yra minėjusi Tantum Verde. Bet kokiu atveju, pasikonsultuok su savo gydytoja, manau tikrai ką nors parekomenduos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 05 09, 09:29)
o gal kas bandete si vaista, nemazai skaiciau apie ji inetrnete, tai nescioms galima:
http://www.gintarine...2be17b0ae791daf

Man gyd. buvo prirašius nuo gerklės Bioparox, bet aš jį purškiau dvigubai mažesnėm dozėm negu parašyta informaciniam lapelyje. Tuo metu man buvo 18 sav. Šiaip vaistas tikrai super, gerklę kaip ranka nuėmė per kelias dienas thumbup.gif .
Atsakyti
turiu klausima g.gif va jau trecia sav .kosciu nesausai bet tokiu klampiu kosuliu daktarai paskyre antibiotiku bet ka deja jie nepadejo ,eisiu vel bet ka jus manote gal nepadejo kad nenaudojau jokiu kitu vaistu gal reikia kazka kosului gerkel ir skauda bet tik toki pozymiai man jau stogas vaziuoja suku galva kaip ismanydama fool.gif ir keikiu save del tu antibiotiku geriau nepadejo tuoj isprotesiu .......... cray.gif cray.gif cray.gif o man gimdyti uz 12dienu kaip as gimdysiu jei kosciu dar taip cray.gif kas cia per kolera ????????? pasidalykite patarimais !!!!!!!!!!!!cia tam uzsieni geriau nesirgti !!! nezinia vel ka sakys kaip nueisiu bet man negeriau scare.gif
Atsakyti
Vakar siaubingai skaudėjo gerklę, vakare pradėjo kilti tempė, iš lovos negalėjau pakilti kaip silpna buvo. pasiskambinau į akušerinį, ten sakė vaistų dar negerti nes temp buvo tik 38,2, bet sakė jei pradės daugiau kilti tai galima paracetamolio. dar nusipirkau Islamint tablečių, jos augalinės kilmės ir nėštumui nekenkia. Šiandien jaučiuosi jau daug geriau
Atsakyti
sergancios mamytes noriu pasiuliti isbandyti viena receptuka... smulkiai sutarkuokit svoguna(ar isspauskit su cesnako spaustuku), kiek saukstu svoguno tiek saukstu medaus, palaikykit pora val.saldituve ir valgikit,skonis slikstokas, bet uztat veiksminga,pati isbandziau...gerkla skaudejo, kosejau nezmoniskai, sloga iki keliu, dar sirguliuoju biski, bet jau baigiu pasveikti...
Atsakyti
20 savaiciu susirgau taip, kas reikejo antibijotiku, bet aciu dievui susitvarke, keisciausia tai, kad gerkles nekaudejo tik sloga ir momentaliai persimete i plaucius su slykciu bronchitiniu kosuliu...

Su pirmu kosejau pries pat gimdyma, pagimdziau pirma laiko, bet sekmengai ir kadangi pati maitinau - vaikutis nesusirgo smile.gif
Atsakyti
O ar galima neštumo metu vartoti aspiriną?
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 09 15, 11:38)
O ar galima neštumo metu vartoti aspiriną?

Girdejau, kad analginas labai blogas vaistas, kurio nepatariama gert ypac nestuke.gif Paracetamoli kai kurios geria. O del aspirino nezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 09 15, 13:57)
Girdejau, kad analginas labai blogas vaistas, kurio nepatariama gert ypac nestuke.gif Paracetamoli kai kurios geria. O del aspirino nezinau... g.gif

Aspirino negaima, kiek zinau. nezinau, tik kodel.
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Man 8 savaite nestumo. nestuke.gif Jau 6 diena kaip turiu temperaturos, unsure.gif bet ji labai neauksta - iki 37.4c . g.gif
Ar tai normalu??? Patarkite man ka daryti. Dekoju is anksto.
Papildyta:
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Man 8 savaite nestumo. nestuke.gif Jau 6 diena kaip turiu temperaturos, unsure.gif bet ji labai neauksta - iki 37.4c . g.gif
Ar tai normalu??? Patarkite man ka daryti. Dekoju is anksto.[SIZE=7]
Atsakyti
QUOTE(Simona19 @ 2007 09 19, 14:21)
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Man 8 savaite nestumo. nestuke.gif  Jau 6 diena kaip turiu temperaturos,  unsure.gif bet ji labai neauksta - iki 37.4c .  g.gif
Ar tai normalu??? Patarkite man ka daryti. Dekoju is anksto.
Papildyta:
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Man 8 savaite nestumo. nestuke.gif  Jau 6 diena kaip turiu temperaturos,  unsure.gif bet ji labai neauksta - iki 37.4c .  g.gif
Ar tai normalu??? Patarkite man ka daryti. Dekoju is anksto.[SIZE=7]

Man sakė ligoninėje taip, kad jei nestuke.gif netperatūra yra truputuką daugiau negu 37 tai yra nrmalu ir tokia temp. gali laikytis visą nėštumą mirksiukas.gif
Atsakyti