Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

O man oscilcoccinum labai padejo, is viso isgeriau 4 dozes. Sinusitas dar yra, nes be spec vaistu as jo neissigydysiu, o ju dabar vartot negaliu, bet kitus persalimo pozymius greit panaikino, jau praktiskai sveika. As irgi daug geriau liepziedziu arbatos su medum, bet del jos irgi abejoniu yra. Kai mano maziukas buvo kokiu 5 men ir persalo, gyd liepe neduot jos, nes liepu ziedai isskiria kazkiek medziagos, panasios i aspirina, o kiek zinau nestukems aspirino negalima, tai va ir suabejojau.
Atsakyti
Prikibo kažkpks bjaurus virusas: nosis nekvėpuoja, gerklę peršti, krūtinę drasko ir t buvo. Nežinau, kaip gydytis verysad.gif Daktarė atėjo, liepė gerti visas iš eilės vaistažolės ir pinosolą į nosį lašinti. Sako, homeopatinių vaistų ji nepažįsta. O vaistinei liepė su gydytoja tartis. Jaučiuosi visiškai pasimetusi, jai nebežinau ką galima vartoti, o ko- ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 03 03, 19:58)
As del jo pas savo gyd klausiau, tai ji sake, kad jei jau kimba virusas tai galima. Ji man rode lankstinuka homeopatiniu vaistu, kuriuos galima nestukems, tai tarp ju buvo ir oscilo. Ko gero jis mane ir iskapste is ligos. Vakar ziauriai prastai jauciausi, tai pries miega isgeriau viena doze, dar liepziedziu arbatos su medum, dar viena doze ryte isgeriau ir dabar jau gyvent galiu, jau daug geriau. Manau, kad jie nepakenks ir  nestuke.gif

O tame lankstinuke sinupreto nebuvo? Man puse nosie nekvepuoja
Papildyta:
QUOTE(guesta @ 2007 03 06, 13:47)
esu 30sav. nėščia.  nestuke.gif  man taip pat baisinė sloga ir gerklės skausmas. lovoj gulėjau 4 dienas, gėriau begales skysčių, vaistažolių. ypač daug sunaudojau liepžiedžių ir medaus. (medaus kilogramą per savaitę) dėjau konpresus gerklei, taip pat gėriau arbatą Bronchos (lengvina atsikosėjimą) nosį ploviau su jūros druska ir nieko.... nu kažkiek geriau, bet nežymiai. nebežinau nei ką daryti  g.gif  liaudies medicina pasitelkiau pagalbon, sutryniau česnaką ir užpyliau aliejum, lašinu į nosį kartas nuo karto, žiūrėsim kaip čia bus.
temperatūra buvo 38, 3 C teko gerti paracetamolio kelias tabletes, negerai, bet kentėt nebegalėjau ir daktarė sakė jei jau bus labai blogai išgerk. ačiū Dievui temeratūra dingo.

o man vaistineje nepatare liepziedzius gerti. Sake, krauja skystyna ir kraujavima gali sukelti. O mamos zurnale dar perskaiciau, kad medus yra alergizuojanti medzoaga, piktnaudziauti ja negalima. Pati esu persalusi ir pasimetusi nuo tokios informacijos. Padariau isvada, kad naujagimims galima vartoti daugiau vaistu, negu nastukems
Atsakyti
QUOTE(JelenaA74 @ 2007 03 07, 09:24)
Prikibo kažkpks bjaurus virusas: nosis nekvėpuoja, gerklę peršti, krūtinę drasko ir t buvo. Nežinau, kaip gydytis verysad.gif  Daktarė atėjo, liepė gerti visas iš eilės vaistažolės ir pinosolą į nosį lašinti. Sako, homeopatinių vaistų ji nepažįsta. O vaistinei liepė su gydytoja tartis. Jaučiuosi visiškai pasimetusi, jai nebežinau ką galima vartoti, o ko- ne unsure.gif

As neseniai persirgau stipriu persalimu. nestuke.gif Mano gydytojas thumbup.gif apsisvietes prirase hemeopatiniu vaistu. Nuo slogos galima gerti sinupreta, neblogai padejo. Nuo kosulio Bronchalis-Heel, sirupas Stodal, man nemazai padejo Eucabal sirupas, tiesa jisai su ciobreliais, bet ginekologe man sake, kad toks kiekis isgertas (3 sauskstai per diena) nekenks, nebent visa buteliuka vienu kartu isgersiu. Nuo persalimo ir gripo dar yra gryp-heel (tiksliai neatsimenu pavadinimo, bet kazkas panasaus). Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sinupreta as geriau pirmo nestumo metu, bet jis buvo jau ipusejes ir man gyd skyre. Ji tikrai galima, bet mano nestuke.gif dar tik 8 sav, tai kol kas nerizikuoju gerti. Kai persirisiu i antra puse tai gersiu, nes kitaip sinusito neissivarysiu. Tame lankstinuke buvo ir nuo slogos vaistai kazkokie, tos pacios firmos kaip ir oscillo. Firma BOIRON vadinasi. Ju pavadinimo neisidemejau, tai gal vaistinej paklausk, tikrai pasakys.
Atsakyti
Mum 9savaitė, susirgau, džiaugiuosi, kad tik peršalimas, o ne gripas, vakar net iki 38 temperatūros buvo, džiaugiuosi, kad šiandien minimali ir be vaistų apsiėjau. Ramunėlių arbatos geriau, karšto pieno su medum ax.gif
Atsakyti
sveikutes, na gal mes neisikalkim i galva blogu dalyku, tikekimes kad tas musu susirgimas ne vietoj musu vaikeliams nepakenks.
nes jei galvosim apie blogiausia tai taip ir bus, ziema neimanoma nesusirgt juk musu organizmas nusilpes ir turi atlaikyti kaip uz du tai ko tiketis, kad visus devynis men. bus stiprus imunitetas.
svarbiausia, neleisti gripui ilgai gyvent ir pasikliaut laiudiska medicina, nors as jau antra diena savo sveikatai niekuo nepadedu, snarglys bega ir akys asaroja.
bet nepraraskim vilties ir viskas bus gerai.... smile.gif
SEKMES..... biggrin.gif
Atsakyti
Ka tik persirgau ir aš. baisiai....keturias dienas gydžiausi tik arbatom su medumi tai vos nenumarinau saves ir vaiko doh.gif kviečiau gydytoja, sakė, jei temperatūra virš 38 tai būtinai reikia gerti paracetamolio, nes karštis labai blogai vaikeliui. Ir čia tikrasi su tuo sutikčiau, nes kaip jums tokie simptomai su 37,8 : kūno karštis nepakeliamas, kaip pirty išgėrus bet kokios arbatos žliaugia prakaitas kokias 2 val, patalynę turi keisti 3k. dienoj ( mažiausiai ), galva skauda taip ,kad negali ne tik jos pasukt, bet ir mirksėt sunku,pykina, dvi naktys be miego, skauda visus kaulus, sloga tokia, kad niekas nepadeda,ašaros byra, apsoliučiai negaliu kvėpuot ir per vakarą sunaudoju visą įpok. nosinaičių ir dar gerklės skausmas kažkur giliau vidui doh.gif Mažiukas žiauriai spardosi, o jau penktą dieną nebejaučiu judesių doh.gif doh.gif doh.gif ,ir ta pačia diena išgeriu paracetamolio ir ka manot??? akyse nušvinta, nors visą vakarą ir nakty prakaituju ir trinuosi šlapiu rankšluosčiu, bet kitą rytą aš beveik sveika smile.gif mano vaikiukas gražiai "pasisveikina", sloga sumažėja ir galiu nesiramstydama nueiti iki tuoleto, o jau apetitas doh.gif... ir karštis nebepakyla thumbup.gif . taigi, ka norėjau čia parašyt merginos, jei jums daugiau kaip 20 sav. nekankinkit savo mažiukų, bus tik blogiau, išgerkit vieną kitą tabletytę, nes kankinanti temperatūra, beprotiškas galvos skausmas, blogiau už bet koky vaistą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2007 03 14, 00:58)
Man tai tokie simptomai panasus i gripo....

pas mane tempos ner, gerkle nuo vakar skauda.....tai apsidejus visokiom liaudiskom priemonem...
Kaklas snapso komprese.... Preis tai virtu bulviu garais kvepavau, arbatas kibirais.....
jei per dvi dienas nepraeis, aisiu  rimciau ieskot vaistu....

yra labai geri hemeopatiniai vaistukai, ir juos galima nestuke.gif , vadinasi OSCILLOCOCINUM

valgykit cesnaka vakarais ir isvaikys visas bacilas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 14, 17:23)
yra labai geri hemeopatiniai vaistukai, ir juos galima  nestuke.gif , vadinasi OSCILLOCOCINUM

valgykit cesnaka vakarais ir isvaikys visas bacilas smile.gif

Taip, tie vaistai tikrai geri, isbandziau savo kailiu nors man tik nestumo pradzia. Bet, manau, geriau tokiu vaistu isgert negu savaite arbatas liurlint ir savo organizme visokias bacilas nesiotis. Jos leliukui labiau gali pakenkti negu homeopatiniai vaistai, kurie neturi jokio pasalinio poveikio (bent jau taip visi juos apibudina ax.gif )
Atsakyti
ir as hemeopatinius geriau,bet man nelabai jie veiksmingi.Teko gert dvejus antibiotikus.Ir kaip man isaiskino,tai geriau nei nieko negert ir laukt.Nes virusas lialiui labiau kenkia nei vaistai.
Atsakyti
As sirgau nestumo pradzioje kazkur 3 menesiu, lyg gripas buvo uzpuoles, geriau daug arbatu, kelios tabletes paracetamolio, paskui pradejau koseti, gydytojas sake kad cia toks virusas po 8 savaiciu praeis ir nieko neisrase, nes atseit jokios miksturos nepadeda o ju ir negalima,o antibijotiku tai net ner kalbos, na cia taip tik UK buna. Kosulys istikruju praejo kazkur po menesio. Dabar mano pilvui 21 savaite ir trys dienos, sergu jau nuo sekmadienio, prasidejo angina su gripu, dabar liko tik angina ir kosulys. Skalauju su soda su druska ir su medetku arbata. Per ta laika geriau kelias paracetamolio tabletes kai jau negalejau kentet. Kaitinu kojas kiekviena vakara. Kosulys tikriausiai nuo gerkles net nezinau, bet jau kai koseju tai iki vemimo. jetus dar liko beveik tiek pat islaukt iki pagimdysiu.Bijau kad pasveikus dar spesiu susirgt, nes jau tokia lepse esu, nei sveikas gyvenimo budas nepadeda. kad tik vaikutis sveikas gimtu. nestuke.gif
Atsakyti