Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Mielos mamytės, mano nėštumas dar tik šešta savaitė, o aš kažkaip sugebėjau peršalti unsure.gif . Perštėjo gerklę, truputį karščiavau, dabar dar kartais nosį užgula. Gydausi arbatomis, geriu Fervex (gydytojas rekomendavo) ir taikau sau griežtą lovos režimą. Jau daug geriau, tik truputį sloguoju. Prašau, nuraminkit mane, jei galit. Ar nepakenks šis negalavimas mano mažylio vystymuisi? Nors jis dar visai mažuliukas, bet labai mylimas ir laukiamas 4u.gif
Atsakyti
nepergyvenk , viskas bus gerai. svarbu , kad nebutu aukstos temperaturos. rupinkis savimi ir viskas bus thumbup.gif
as irgi va buvau apsirgus, bet daug citrinu arbatos ir medaus su pienu man rodos pagyde mane mirksiukas.gif sekmes sirgaliukems 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif man panasi situacija kaip REDAI PAULIKIENEI. Taip pat nedidelis nestumas (12sav.)ir as labai pergyvenu del busimo maziuko verysad.gif Persisaldziau gana stipriai, jau beveik savaite, kai sveikata tai geresne, tai blogesne verysad.gif jauciuos kalta, kad nieko beveik nesiimu (matyt, del to, kad visad savo atzvilgiu buvau ir tebesu truputi "mazochiste", bet dabar juk maziukas pilvelyje....) Arbatas pradejau gert tik vakar, temperatura per ta laika tik dukart buvo pakilusi, neauksta. Kosciu. Naktimis ypac stpriai. Situacija komplikuoja dar ir tai, kad sis nestumas man gan anksti po pirmo vaikelio, kuriam dar tik 5men. ,ir as kasdien su baime gyvenu, kad galiu ji uzkresti verysad.gif taip pat del to, kad nesu sustiprejusi po gimdymo ir tai kazkaip gali paveikti leliuka verysad.gif pas gydytoja vis del to einu (ryt), kad ir kokia cia visoms pasirodziau siaubune doh.gif taciau vis tiek:
LABAI PRASAU MAMYCIU PATARIMO, (KA MAN SIANDIEN DARYT, KAIP JAUSTIS), PAGUODOS AR GAL NET PABARIMO
Beje, bandziau PROSPAN AKUT tirpias tabletes ir ISLA MOOS pastiles, taciau pabijojau pratest. Su gydyt. deja susisieksiu tik ryt vakare
Atsakyti
Labutis, Mamytes!!!
Ka daryti??? Persalau. verysad.gif Vakar buvo sausas kosijmas. Siandien jau pradejau atsikoseti. Buvau pas gydytoja. Israse tantum verde, pertusino ir karsto pieno su medum, sviestu ir soda. bet ryte dar nebuvo temperaturos. o dabar pradejo kilt. Net nezinau ka daryti. Dabar prasidejo 26 savaite.
Atsakyti
QUOTE(Dorchik @ 2007 02 27, 03:24)
Labutis, Mamytes!!!
Ka daryti??? Persalau.  verysad.gif Vakar buvo sausas kosijmas. Siandien jau pradejau atsikoseti. Buvau pas gydytoja. Israse tantum verde, pertusino ir karsto pieno su medum, sviestu ir soda. bet ryte dar nebuvo temperaturos. o dabar pradejo kilt. Net nezinau ka daryti. Dabar prasidejo 26 savaite.

Labutis
Visu pirma turbut deretu nusiraminti jau vien del to, kad Tau 26 nestumo savaite. Vaikelio organai issivyste, o tai tikrai daug ka reiskia. Aisku, liga yra liga ir tai kazkiek visada kels nerima. Jei staiga temperatura nekyla, gal tai tikrai persalimas. Tada klausyk savo gydytojo, lankykis, jei gali, pranesinek apie savo savijauta. Gydytojo bet kuriuo atveju klausyk smile.gif , ir butinai pasiskaityk temele "Nestumas ir gripas".
Linkiu kuo greiciau pasveikti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorchik @ 2007 02 27, 03:24)
Labutis, Mamytes!!!
Ka daryti??? Persalau.  verysad.gif Vakar buvo sausas kosijmas. Siandien jau pradejau atsikoseti. Buvau pas gydytoja. Israse tantum verde, pertusino ir karsto pieno su medum, sviestu ir soda. bet ryte dar nebuvo temperaturos. o dabar pradejo kilt. Net nezinau ka daryti. Dabar prasidejo 26 savaite.

Beje yra ir analogiska teme Tavajai
Atsakyti
Aš buvau peršalusi šio nėštumo metu 3 kartus. Labai nemalonus dalykas. Bet man buvo tik sloga ir gerklės skausmas. Rekėtų pagulėti lovoje kelias dienas jei į manoma. Pagerti šiltų skysčių t. y. arbatų vaistažolinių. Medaus pavartoti nepakenktų. jei skauda gerklė reiktų ją apsirišti. Dėl temperatūros tai opadeda liepžiedžių arbata su medumi. O geriausiai užsiplikyti kokių 3 arbatžolių mišinuką, tada geresnis veikimas. Aš tai užsiplikau liepžiedžių, čiobrelių ir ramunėlių.
Sveik, brangioji. Ir saugok save smile.gif .
Atsakyti
As taip pat per nestuma pora kartu sirgau,buvo pakilusi temperatura,kosejau.Vaistu stengiausi nevartoti,tik arbateles,nuo temperaturos-liepziedziu arbata su medumi,gripolio arbata,man padedavo.
Atsakyti
man tai nuo gerkles prirase gerti okiu vaikisku tabletyciu su biciu pikiu ir dr kazkokiu vaistazoliniu o nuo temperaturos liepe gerti paracetamoli ir labai daug vaistazoliniu arbatu su medum
Atsakyti
Nėštumo metu buvau peršalusi 5 kartus. Pirmą kartą iki 12 sav .Temperatūros turėjau tik pirmąjį kartą. Visus kartus apsiėjau be vaistų. Gėriau daug skysčių, labai padėjo GRIPOLIS1, GRIPOLIS2 arbatos.
Atsakyti
unsure.gif Sveikos schmoll.gif bijau, kad neuzpultu virusas, kazkaip prastai jauciuos schmoll.gif man dar tik penkta savaite, kazi gal kuri zinot, ar galima Oscilococcinum gerti?Cia homeopatinis toks preparatas. Bet anotacijoj neraso nieko apie nescias. Kudikiam galima g.gif Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(himalaya @ 2007 03 03, 16:46)
unsure.gif  Sveikos schmoll.gif  bijau, kad neuzpultu virusas, kazkaip prastai jauciuos schmoll.gif  man dar tik penkta savaite, kazi gal kuri zinot, ar galima Oscilococcinum gerti?Cia homeopatinis toks preparatas. Bet anotacijoj neraso nieko apie nescias. Kudikiam galima g.gif  Ka daryt?

As del jo pas savo gyd klausiau, tai ji sake, kad jei jau kimba virusas tai galima. Ji man rode lankstinuka homeopatiniu vaistu, kuriuos galima nestukems, tai tarp ju buvo ir oscilo. Ko gero jis mane ir iskapste is ligos. Vakar ziauriai prastai jauciausi, tai pries miega isgeriau viena doze, dar liepziedziu arbatos su medum, dar viena doze ryte isgeriau ir dabar jau gyvent galiu, jau daug geriau. Manau, kad jie nepakenks ir nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zana34 @ 2007 03 01, 14:00)
Aš buvau peršalusi šio nėštumo metu 3 kartus. Labai nemalonus dalykas. Bet man buvo tik sloga ir gerklės skausmas. Rekėtų pagulėti lovoje kelias dienas jei į manoma. Pagerti šiltų skysčių t. y. arbatų vaistažolinių. Medaus pavartoti nepakenktų. jei skauda gerklė reiktų ją apsirišti. Dėl temperatūros tai opadeda liepžiedžių arbata su medumi. O geriausiai užsiplikyti kokių 3 arbatžolių mišinuką, tada geresnis veikimas. Aš tai užsiplikau liepžiedžių, čiobrelių ir ramunėlių.
Sveik, brangioji. Ir saugok save  smile.gif .

esu 30sav. nėščia. nestuke.gif man taip pat baisinė sloga ir gerklės skausmas. lovoj gulėjau 4 dienas, gėriau begales skysčių, vaistažolių. ypač daug sunaudojau liepžiedžių ir medaus. (medaus kilogramą per savaitę) dėjau konpresus gerklei, taip pat gėriau arbatą Bronchos (lengvina atsikosėjimą) nosį ploviau su jūros druska ir nieko.... nu kažkiek geriau, bet nežymiai. nebežinau nei ką daryti g.gif liaudies medicina pasitelkiau pagalbon, sutryniau česnaką ir užpyliau aliejum, lašinu į nosį kartas nuo karto, žiūrėsim kaip čia bus.
temperatūra buvo 38, 3 C teko gerti paracetamolio kelias tabletes, negerai, bet kentėt nebegalėjau ir daktarė sakė jei jau bus labai blogai išgerk. ačiū Dievui temeratūra dingo.
Atsakyti