Sulaukus 11 sav. užpuolė ir mane sloga ir gerklės skausmas . Temperatūra 37,2, tai pas gydytoją kol kas nekeliausiu. Radau vaistinėlėj Tantum Verde nuo gerklės ir Euphorbium compositium nuo slogos. Apsidžiaugiau, kad juos minėjot, kaip tinkamus , tai bandysiu gydytis. Kažkaip vien arbatos nelabai veikė.
Sveikatėlės visoms .
Man 10-11 sav. buvo labai sustreikavus sveikata, temperatura uzkilo net iki 39. Negeriau jokiu vaistu, issigydziau arbatomis ir siaip daug skysciu geriau. Po to buvau pas daktare, tai paziurejo ir sake, jog leliui nepakenke. Siom dienom paciaudeju, bet temperatura nekyla, stabiliai laikos 37
Mergaites patarkit. Laukuosi dar tik 7savaite. Dar kai nezinojau kad esu nescia sirguliavau(virusiuka kazkoki pasigavau, nors nesistebiu kai tokie orai)kosulys, didele sloga. Geriau vaistus nuo persalymo teraflu, gripeks,(coxtral nes buvo dar ir neru sakneliu udegimas) ir brontex. AR TAI GALEJO LABAI PAKENKT LELIUKUJ pirmas apsilankymas pas gyditoja tik kita savaite, o as ir vel jauciu persalimo pozimius nors rodos saugojaus. Ar pats virusas nepakenktu vaisiuj juk dar tik pati pradzia ir vistymasis
Sveikutės.
Turiu didelį "džiaugsmą" - prakeiktą sinusitą O dar tik 9 savaites Kamuojuos jau antra diena, šildau ir geriu Sinupret. Ir tai bijau, kad mažiukui nepakenktų. O poveikio, toks jausmas, kad jokio Anksčiau nuo Sinupreto po poros dienų pagerėdavo, o dabar ... Gydytoja sakė, jei pakils temperatūra, galiu išgerti paracetamolio, tai ir skausmą apmalšintų, bet ką tik paskaičiau, kad jo pirmus tris mėn nerekomenduojama vartoti Kai skausmas užeina, tai net apsižliumbiu ir iš skausmo ir ne tik
Atrodo, saugojies, žmogus, kad neperšaltum, o va kaip išeina...
Turiu didelį "džiaugsmą" - prakeiktą sinusitą O dar tik 9 savaites Kamuojuos jau antra diena, šildau ir geriu Sinupret. Ir tai bijau, kad mažiukui nepakenktų. O poveikio, toks jausmas, kad jokio Anksčiau nuo Sinupreto po poros dienų pagerėdavo, o dabar ... Gydytoja sakė, jei pakils temperatūra, galiu išgerti paracetamolio, tai ir skausmą apmalšintų, bet ką tik paskaičiau, kad jo pirmus tris mėn nerekomenduojama vartoti Kai skausmas užeina, tai net apsižliumbiu ir iš skausmo ir ne tik
Atrodo, saugojies, žmogus, kad neperšaltum, o va kaip išeina...
mergaites, stenkites daug gerti skysciu - vandens, arbatu, sulciu, kad isprakaituotumet ir bacilos greiciau pabegtu, gulekite lovoje (jei yra galimybes), ilsekites ir nestresuokite, nes taip dar pabloginsite imuniteta
jei jau vartojate vaistus tai geriau pirkti homeopatinius vaistus, as per nestuma kelis kartus sirguliavau, tai tik arbatomis ir homeopatija gelbejausi.
pries kelias dienas jauciausi siaubingai del slogos ir gerkles skausmo, o dabar jau kaip zmogus jauciuosi ryt jau tikiuosi apsipirkti vaziuoti (kad tik iseiti is namu, pasizmogeti , nes mano paskutines laisvos dienos , po to bus mazius:wub: )
jei jau vartojate vaistus tai geriau pirkti homeopatinius vaistus, as per nestuma kelis kartus sirguliavau, tai tik arbatomis ir homeopatija gelbejausi.
pries kelias dienas jauciausi siaubingai del slogos ir gerkles skausmo, o dabar jau kaip zmogus jauciuosi ryt jau tikiuosi apsipirkti vaziuoti (kad tik iseiti is namu, pasizmogeti , nes mano paskutines laisvos dienos , po to bus mazius:wub: )
Sveikutės.Aš taippat jaučiuosi nekaip,gerklė ir kosuliukas kankina,ypač vakarais.Gydausi arbata liepžiedžių su ramunėlėmis,užsaldinu medumi,dar nuo gerklytės perštėjimo vartoju Efisol,galima .Dar gerklę pasitrinu tepalu VAPOUR RUB,nemaloniai kvepia,bet padeda,o tai svarbiausia mūsų ir ypač mūsų mažiukų sveikatoms.Sėkmės nešiojant savo pilvukus ir sveikatos visoms
Na, šiandien jau jaučiuos geriau. Jau pusdienį neguliu lovoj ir dar gyva Gal vaistai pradeda veikti? Tikiuos jau blogiau nei vakar nebebus.
Man gerklę gydyt daktarė buvo parašius propolio purškalo, na vaistinėj gavau kitokiu pavadinimu, bet neblogai veikia. jei tik nealergiškos bičių produktams
Man gerklę gydyt daktarė buvo parašius propolio purškalo, na vaistinėj gavau kitokiu pavadinimu, bet neblogai veikia. jei tik nealergiškos bičių produktams
Ikelsiu slogos/persalimo gydymo receptuka: gal kam pravers. Isbandytas ant saves ir ant vaiku
0,5 arb.š. virinto vandens,
0,5 arb.š. druskos,
2 skiltelių česnako sulčių,
1 arb.š ištirpinto sviesto.
Viską išmaišyti ir 3 kartus dienoje tepti skruostus, kaktą ir padus. Po 15 min. nuvalyti su servetėle. Receptas vienkartinei dozei. Kiekvieną sykį daryti šviežią dozę. Patikėkite, 3 dienos ir ligos nei kvapo. Dar idealu tomis dienomis nenaudoti pieno ir miltinių produktų, nes jie skatina sekretų išsiskirimą. T.p. 2 kartus dienoje kvėpuoti bulvių arba eukalipto garais.
0,5 arb.š. virinto vandens,
0,5 arb.š. druskos,
2 skiltelių česnako sulčių,
1 arb.š ištirpinto sviesto.
Viską išmaišyti ir 3 kartus dienoje tepti skruostus, kaktą ir padus. Po 15 min. nuvalyti su servetėle. Receptas vienkartinei dozei. Kiekvieną sykį daryti šviežią dozę. Patikėkite, 3 dienos ir ligos nei kvapo. Dar idealu tomis dienomis nenaudoti pieno ir miltinių produktų, nes jie skatina sekretų išsiskirimą. T.p. 2 kartus dienoje kvėpuoti bulvių arba eukalipto garais.
labukas visom bekosijanciom , su gerklyciu skausmais
as ir praita savite nejau i darbely namuose gydziausi, geriau daug arbateliu ir pienuko vakarais karsto su medum, ir to propolio man ir vaistinej israse, man tai jis toks daugiau kaip vitaminas C , nei nuo gerkles, bet gal jis ir padejo
o siaip tai as dar savo kojytes pasikaitinau..... nors girdejau kad taip daryti negalima.... gal zinot kodel? gal nieko blogo nenutiks?
sveikit visos!
geriausias vaistas tai poilsis- saldus miegelis
as ir praita savite nejau i darbely namuose gydziausi, geriau daug arbateliu ir pienuko vakarais karsto su medum, ir to propolio man ir vaistinej israse, man tai jis toks daugiau kaip vitaminas C , nei nuo gerkles, bet gal jis ir padejo
o siaip tai as dar savo kojytes pasikaitinau..... nors girdejau kad taip daryti negalima.... gal zinot kodel? gal nieko blogo nenutiks?
sveikit visos!
geriausias vaistas tai poilsis- saldus miegelis
mane va irgi pakirto sloga ir kosulys, gerai kad bent temperaturos neturiu.. kadangi jau labai blogai buvo tai homeopatiniu vaistuku vyras nupriko.. ..
o va ar tikrai kaip viena cia minejo negalima koju kaitinti????
QUOTE(lely @ 2007 01 29, 11:22)
mane va irgi pakirto sloga ir kosulys, gerai kad bent temperaturos neturiu.. kadangi jau labai blogai buvo tai homeopatiniu vaistuku vyras nupriko.. ..
nu va, atradau ligoniukiu skyreli
as siuo metu taip pat sirguliuoju, gerai, kad temperaturos nebera, nes daktare, sake, kad tikrai gimdyma paankstintu
o del kojuciu kaitinimo tai tikrai, kad negalima!!! dar vakar su gine savo kalbejau, tai prigrasino, kad tik koju nesildyciau!
Papildyta:
QUOTE(justedasi @ 2007 01 15, 15:43)
na nzn koks tavo nestumas
bet jei as dabar pakaiticiau kojas tai tikrai pradeciau gimdyt
As tik norejau priminti, kad jei jau susirgot ar itariat kad jusu imunine sistema silpnoka, pasiklauskit gydytojos ar nereiktu jums atlikti streptokoko B tyrimo? Gydytoja placiau papasakos. Jei nepasakos ir sakys "Jums nereikia" siulau keisti gydytoja
Panarsykit SM ir susipazinkit su baisiuoju streptokoku.
Nesu kompetetinga tad negaliu teigti kad butina pasidaryt, bet komplikacijos labai rimtos. Tiesiog darykit pacios isvadas ir pasirupinkit savimi ir mazyliu kol dar galit.
Sekmes