Leta, širdele, žinau , kad nėra tokių žodžių kurie galėtų paguosti, bet iš visos širdies linkiu stiprybės
Euromergele, Nu privalo viskas būt gerai, nes turiu toki prietarą Jei tau pasiseka, tai ir man pasiseks, tai kad viskas bus
Magi, sekmės
Tikrai įdomu kaip Magi? Nu nuojauta mano, kad turi būti viskas gerai. To ir linkiu
Ji lyg testuką žadėjo daryt šiandien vakare
mergaites, dar gal nesisveikinkim...dar nezinia kaip viskas pasibaigs as marinuotus pomidorus ir siaip nuo vaikystes megstu..kaip ir viska, kad rugshtu
simbute vat tai nustebinai tada del taves privalau islaikyti kylanti rezultata
QUOTE(larisa @ 2007 03 23, 19:46)
... Sveikinu!
QUOTE(euromergele @ 2007 03 23, 22:15)
mergaites, dar gal nesisveikinkim...dar nezinia kaip viskas pasibaigs as marinuotus pomidorus ir siaip nuo vaikystes megstu..kaip ir viska, kad rugshtu
ai, as dar nesveikinsiu, euromergele, bet laikysiu kumstukus.
Ligi pirmadienio. Bet manau, kad tu pati tikrai tikesi, tai
Lauksiu pirmadienio.
Kad tik viskas butu ...
Euromergele, viskas bus GERAI, supratai, stipri motera, baik panikuoti, o leliukai pabėgs, taigi tyliai džiaugiuosi ir kol kas nesveikinu, kaip norėjai
Paiduke, o tu pavemk, tikrai reikia pajusti tą maloniumą ))))))))))))))
Paiduke, o tu pavemk, tikrai reikia pajusti tą maloniumą ))))))))))))))
aciu visoms, kurios tiki
Magi......as jau nuo 8 siandien nemiegu, o vyras skanduoja 100....100.... labai laukiu geru ziniu
Magi......as jau nuo 8 siandien nemiegu, o vyras skanduoja 100....100.... labai laukiu geru ziniu
QUOTE(euromergele @ 2007 03 24, 07:33)
aciu visoms, kurios tiki
prisidedu prie skandavimo , tuoj palaikymo komanda rinsis SM-o tai paskanduosim choru -100..100
QUOTE(Medeina @ 2007 03 24, 09:35)
prisidedu prie skandavimo , tuoj palaikymo komanda rinsis SM-o tai paskanduosim choru -100..100
Ir aš prie Jūsų Manau tuiriu tinkamą balsą skandavimui
o tu sirdele, privalai mest rukyt, mest dar nepradejus stimuliaciju...ar supranti? tai svarbu labai Kada mesi? turi ryzhtis tam neatideliotinai
Magi....Magi....100....100
Magi....Magi....100....100
QUOTE(Medeina @ 2007 03 24, 10:35)
prisidedu prie skandavimo , .....
QUOTE(Shakira @ 2007 03 24, 07:42)
Ir aš prie Jūsų Manau tuiriu tinkamą balsą skandavimui
Shakira, širdele , kaip tavęs pasiilgau ..gal jau ką planuoji ?