Sveikos merginos,atrodo jau po biski atsigaunu po eilines nesekmes o tai per tas keles dienas visai stogas vazevo Primigtinai siuliau MB su manim issiskirti bet gerai kad jis mane suprato Tai dabar reikia atstatyti jegas ir vel siekti tikslo Odel kainu naujoje klinikoja nesigasdinkit tai deribu objektas nes mes visa procedura posidareme keliais lt. pigiau
as atsiprasau, bet nebusiu su savo patirtim ICSI'ne tokia simtu procentu tikra, bet larisa...vaziuokit is namu ir tikekit, kad viskas bus gerai ir prie ICSI kuo puikiausiai viskas gaunasi
sperma gali pablogeti ir per 1 menesi...paskui galesi jeigu noresi ir jeigu prireiks pasinagrineti, gal leukocitu daug rado, gal koks uzdegimas atsirado ar kas...o dabar, shypsotes abudu ir tikite paciu geriausiu
Papildyta:
Daloma...galvoje sukasi mintis, kad dar tikrai ne viskas prarasta
sperma gali pablogeti ir per 1 menesi...paskui galesi jeigu noresi ir jeigu prireiks pasinagrineti, gal leukocitu daug rado, gal koks uzdegimas atsirado ar kas...o dabar, shypsotes abudu ir tikite paciu geriausiu
QUOTE(larisa @ 2007 04 04, 10:24)
Papildyta:
Daloma...galvoje sukasi mintis, kad dar tikrai ne viskas prarasta
QUOTE(Daloma @ 2007 04 04, 10:47)
Sveikos merginos,atrodo jau po biski atsigaunu po eilines nesekmes .....
QUOTE(larisa @ 2007 04 04, 09:24)
Sveikos mergaitės,
Vakar neparašiau, nes apturėjau šoką. Su manim viskas lyg ir neblogai išpunktavo 5 kiaušelastes.
Bet va sėdžiu dar pas daktarą ir girdžiu sako vyro sperma X-sinė.
Daktarui taip pat buvo staigmena. Nes niekada su sperma problemų neturėjome, tuo labiau, kad spalio mėn Kauno VK darėme IUI ir viskas buvo super. Tai va teko daryti ICSI. Ar gali per 5mėn. šitaip pablogėti sperma?
Visą naktį negalėjau miegoti visokios mintys lenda į galva, vyras irgi kaip be vietos vaikšto. Negi būsim 10 tūkst. kaip į balą išmetę. Dabar baisiai bijau rezultatų, 4 val. reiks skambint.
Vakar neparašiau, nes apturėjau šoką. Su manim viskas lyg ir neblogai išpunktavo 5 kiaušelastes.
Bet va sėdžiu dar pas daktarą ir girdžiu sako vyro sperma X-sinė.
Daktarui taip pat buvo staigmena. Nes niekada su sperma problemų neturėjome, tuo labiau, kad spalio mėn Kauno VK darėme IUI ir viskas buvo super. Tai va teko daryti ICSI. Ar gali per 5mėn. šitaip pablogėti sperma?
Visą naktį negalėjau miegoti visokios mintys lenda į galva, vyras irgi kaip be vietos vaikšto. Negi būsim 10 tūkst. kaip į balą išmetę. Dabar baisiai bijau rezultatų, 4 val. reiks skambint.
Nepergyvenk Sugaudys spermiukus ir sukish i kiaushialastes. Tikrai penkis sugaus
Tikrai, Larisa, nepergyvenk, juk ras tuos 5 spermiukus ir viskas bus OK! Labai suprantu tavo nerimą (kaip ir daugelis čia) Bet reikia tikėti, tikėjimas daro stebuklus
QUOTE(larisa @ 2007 04 04, 11:58)
Labai ačiū , mergaitės, už palaikymą!
Lauksiu 4 valandos ir bandysiu skambint. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Lauksiu 4 valandos ir bandysiu skambint. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Larisa pamatysi viskas bus gerai
QUOTE(Babulka @ 2007 04 04, 09:10)
Man punkcija nusimato per pirma - antra velyku dienas...
Kazi per sventes iskviesti VK darbuotojai sypsosi?
Kazi per sventes iskviesti VK darbuotojai sypsosi?
Man pernai punkciją ir įsodinimą darė per vasario 16 išeigines. Ir nieko... Jaučiau sąžinės graužimą dėl sugadintų išeiginių, bet savo grafiko tai nepastumsi
QUOTE(Pelargonija @ 2007 04 04, 14:24)
Man pernai punkciją ir įsodinimą darė per vasario 16 išeigines. Ir nieko... Jaučiau sąžinės graužimą dėl sugadintų išeiginių, bet savo grafiko tai nepastumsi
Man atrodo, kad daktarai šventes derina prie mūsų.
Laba visoms. Esu naujokė, todėl nežinau kuriame skyrelyje prisijungti. manau, kad čia, nes man irgi reikalingas IVF. Tik nežinome kada susitaupysime. Turime didelę taupyklę - meškiną, kurioje taupome.
Gal trumpai apie save. Nepastoju kur kas daugiau negu 10 metų. Diagnozė - nepraeinami kiaušintakiai, anksčiau dar buvo padidėjęs prolaktinas, bet po 6 metų vaistų vartojimo lyg susitvarkė. Buvo daryta laparaskopija ir mikrochirurginė operacijos. Paskutinės gimdos nuotraukos išvada - dešinys kiaušintakis nepraeinamas, kairys truputį praeinamas (taip man paaiškino). Deja jau trys metai rezultato nėra.
Per visus šiuos metus buvo visko...bet turiu šalia savęs nuostabų žmogų kuris neleido palūžti.
Prieš metus įstojau į VA, pradėjau skaityti šį forumą. Bestebėdama Jus daug ką sužinojau ir supratau. Dėka Jūsų įsižiebė manyje viltis. Ačiū Jums. Pradėjau maratoną iš naujo - visi tyrimai, gimdos nuotrauka ir t.t. Gal dar kas išlindo per visus šiuos metus.
Sėkmės Jums visoms. Tikiuosi malonaus bendravimo.
Gal trumpai apie save. Nepastoju kur kas daugiau negu 10 metų. Diagnozė - nepraeinami kiaušintakiai, anksčiau dar buvo padidėjęs prolaktinas, bet po 6 metų vaistų vartojimo lyg susitvarkė. Buvo daryta laparaskopija ir mikrochirurginė operacijos. Paskutinės gimdos nuotraukos išvada - dešinys kiaušintakis nepraeinamas, kairys truputį praeinamas (taip man paaiškino). Deja jau trys metai rezultato nėra.
Per visus šiuos metus buvo visko...bet turiu šalia savęs nuostabų žmogų kuris neleido palūžti.
Prieš metus įstojau į VA, pradėjau skaityti šį forumą. Bestebėdama Jus daug ką sužinojau ir supratau. Dėka Jūsų įsižiebė manyje viltis. Ačiū Jums. Pradėjau maratoną iš naujo - visi tyrimai, gimdos nuotrauka ir t.t. Gal dar kas išlindo per visus šiuos metus.
Sėkmės Jums visoms. Tikiuosi malonaus bendravimo.
As tai labai noriu pasidziaugti, kad vis daugiau zmoniu isdrysta parasyti apie save vieshai, ateiti i susitikimus, bendrauti akis i aki, semtis patirties, ja pasidalinti ir taip visaip kaip isilieti i veno likimo zmoniu kompanija. Tikrai labai dziaugiuosi.
QUOTE(žieminukė @ 2007 04 04, 13:34)