Larisa, gal aš kažką praleidau, bet kažkaip tavęs senai negirdėt čia pas mus. Kaip tavo reikaliukai?
[/quote]
Sveikos mergaitės,
Labai atsiprašau, kad nepranešu apie save, šią savaitę labai turiu daug darbo darbe, užtai mažai lieka laiko prieiti prie interneto. Ir mano problemos kažkur lieka antrame lape, tiesiog net nėr kada pagalvoti kaip dabar jaučiuosi. Kai gydytojas paklausė kaip jaučiatės, tik tada teko pagalvoti kaip aš jaučiuosi.O jaučiuosi gerai, badausi, stimuliuojasi neblogai. Šeštad. važiuosiu 2-am vizitui ir nutarsim kada punkcija.
Ačiū jums visoms. Sėkmės!
QUOTE(tikiu @ 2007 03 28, 21:52)
Labas,Paiduke, ačiū, kad rūpiniesi kaip tu pati laikaisi ?
Planai tokie, kad kiekvieną vakarą užmiegu, o ryte pabundu su viena mintimi galvoje vis galvoju ir labai noriu bandyti dar kartelį
Galvoju kitą mėnesį nuvažiuoti su vyru į Vilnių grikiukus priduoti tyrimams, tada spręsiu ką daryti, o dabar intensyviai šeriu jį vitaminais
Labai bijau nesėkmės, man tai nepakeliamas skausmas, labai pergyvenu kai kažkuriai nepasiseka ir kartu viską išgyvenu
Dabar lipdau litą prie lito ir bandysiu arba pavasarį arba vasaros gale.
Planai tokie, kad kiekvieną vakarą užmiegu, o ryte pabundu su viena mintimi galvoje vis galvoju ir labai noriu bandyti dar kartelį
Galvoju kitą mėnesį nuvažiuoti su vyru į Vilnių grikiukus priduoti tyrimams, tada spręsiu ką daryti, o dabar intensyviai šeriu jį vitaminais
Labai bijau nesėkmės, man tai nepakeliamas skausmas, labai pergyvenu kai kažkuriai nepasiseka ir kartu viską išgyvenu
Dabar lipdau litą prie lito ir bandysiu arba pavasarį arba vasaros gale.
aš tai normaliai jaučiuosi, vis dar papykina, pamaudžia pilvą, nors tris kilogramus numečiau, bet kelnės visos veržia, vienas radau kur anksčiau pirkus ir didokos buvo, tai dabar kaiptik ir dar neštukiškas vienas turiu
pas gydytoją Juršėną tik gegužės 5,o dabar tyrimus visus darausi, kraują, šlapimą, citomegalus, toksoplazmozes, sifilį, živ ir tt, nors anksčiau jie buvo daryti, bet reikia ir dabar. pasiprašiau, kad Klimas dar per tą laiką iki vizito pas J priimtų, tai eisiu kitą savaitę pas K, nes labai neramu, labai kartais pamaudžia pilvelį, į magnį jau negaliu žiūrėti, bet geriu per prievartą kasdien po vieną pakiuką
O kas nebijo nesekmės, visos labai bijo, ir aš bijojau ir dabar dar vis bijau, bet būtinai reikia bandyti dar, kol tą "priešą" kaip euromergelė įvardijo nugalėsi, būtinai reikia jį nugalėti
daryk pavasarį
larisa, linkiu sėkmės ir pagaut tą gandrą už uodegos
QUOTE(Aga @ 2007 03 28, 23:06)
larisa, linkiu sėkmės ir pagaut tą gandrą už uodegos
Labai ačiū! Jums taip pat!
Laukiuk, labai labai veikinu tave!
Euromergele, Man labai gaila, kad taip tau nepasisekė. Nežinau nei ką tau pasakyti, tiesiog linkiu stiprybės ir optimizmo!
QUOTE(larisa @ 2007 03 28, 21:14)
Labai ačiū! Jums taip pat!
Euromergele, Man labai gaila, kad taip tau nepasisekė. Nežinau nei ką tau pasakyti, tiesiog linkiu stiprybės ir optimizmo!
Sveikute, gal ir gerai, kad esi uzsiemusi, laikas greiciau bega, nereikia skaiciuoti dienu. Sekmes sestadieni
[quote=larisa,2007 03 28, 22:01]
Larisa, gal aš kažką praleidau, bet kažkaip tavęs senai negirdėt čia pas mus. Kaip tavo reikaliukai?
[/quote]
Sveikos mergaitės,
Labai atsiprašau, kad nepranešu apie save, šią savaitę labai turiu daug darbo darbe, užtai mažai lieka laiko prieiti prie interneto. Ir mano problemos kažkur lieka antrame lape, tiesiog net nėr kada pagalvoti kaip dabar jaučiuosi. Kai gydytojas paklausė kaip jaučiatės, tik tada teko pagalvoti kaip aš jaučiuosi.O jaučiuosi gerai, badausi, stimuliuojasi neblogai. Šeštad. važiuosiu 2-am vizitui ir nutarsim kada punkcija.
[/quote]
Smagu, kad viskas gerai
P.S. Kadangi punkcija ir isodinimas nusimato balandi, tai perkelsiu tave i balandi gaudanciuju sarasiuka
[/quote]
Sveikos mergaitės,
[/quote]
Smagu, kad viskas gerai
P.S. Kadangi punkcija ir isodinimas nusimato balandi, tai perkelsiu tave i balandi gaudanciuju sarasiuka
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 28, 15:02)
Ne, nemačiau vienam dvi greičiausiai nebuna
Kažkoks tamsus marmalas tam echoskope matosi, ir kaip daktarai ten kažką supranta Ir endometrą išmatuoja, ir folikulų dydį... Išmakaluoja visą p.... kol visus suranda pasislėpusius
sveikos mergaites, dziaugiuosi, kad pas laukiuka viskas gerai, kad yra du zirniukai. ziauriai faina.
Meda-1, kaip Tau sekėsi vakar? Kokie rezultatai?
Sekmes Larisa
Sveikos mergytes
kazkaip senai cia nebuvau tai dideliausi ir nuosirdziausi sveikinimai kuriom pasiseke tapti labai dziaugiuos uz visas.
Kuriom teks bandyt dar karteli,syiprybes ir daug,daug kantrybes
Sunku bet tie sunkumai kazkada TURI baigtis ir baigsis
Ir daug daug SEKMES mergytems kurios startuoja
As irgi kaip dauguma ilsiuos ir taupau litukus,gal rudeniop ir istengsiu dar karteli,jei uzteks drasos Viskas isgyvenama,baisiausia tas laikas kai lauki,o jei nepasiseks.Bet su tokiu palikymu kaip yra cia viskas isgyvenama.
kazkaip senai cia nebuvau tai dideliausi ir nuosirdziausi sveikinimai kuriom pasiseke tapti labai dziaugiuos uz visas.
Kuriom teks bandyt dar karteli,syiprybes ir daug,daug kantrybes
Sunku bet tie sunkumai kazkada TURI baigtis ir baigsis
Ir daug daug SEKMES mergytems kurios startuoja
As irgi kaip dauguma ilsiuos ir taupau litukus,gal rudeniop ir istengsiu dar karteli,jei uzteks drasos Viskas isgyvenama,baisiausia tas laikas kai lauki,o jei nepasiseks.Bet su tokiu palikymu kaip yra cia viskas isgyvenama.
QUOTE(Pelargonija @ 2007 03 29, 10:50)
Išmakaluoja visą p.... kol visus suranda pasislėpusius
nu tu cia parasei atejau tokia nu nei siokia nei tokia nuotaika, nu bet paskaiciusi tai juoktis pradejau