aha man irgi ta pati sake, kad gali nebuti ka isodint...
o seip Lietuvoje tai niekas ir nedaro su blastocistom...
QUOTE(Babulka @ 2007 03 27, 10:43)
Magi, o kiek tau ispunktavo, kiek apsivaisino ir kiek isaugo iki blastocistu...? a...?
Man ispunktavo ~ 20, apsivaisino 12, iki balstocistu ishaugo tik 3. Isodino 2 (nes Ava Peter daugiau kaip 2 nededa). O trecia balstocista jau buvo pradejus degeneruoti t.y. jau pradejo nykti lasteles, tai gi jos net neshalde.
QUOTE(darviena @ 2007 03 27, 11:10)
nu žinok, nebutinai Žinau atvejų, kur ir su blastocistom nepavyko pastot
man gydytoja sake, kad yra viena iš sąlygų, kada galima pradėti svarstyti ar auginti iki blastocistu, ar ne. Tai yra kiausialąsčių kiekis. Jei kiaušialąsčių daug (min 7-8), tada galima rizikuot ir augint. Jei mažiau, tai gydytojai to neleis daryti, nes didelė riziką, kad neišaugs nei viena ir nebus ko įsodinti
man gydytoja sake, kad yra viena iš sąlygų, kada galima pradėti svarstyti ar auginti iki blastocistu, ar ne. Tai yra kiausialąsčių kiekis. Jei kiaušialąsčių daug (min 7-8), tada galima rizikuot ir augint. Jei mažiau, tai gydytojai to neleis daryti, nes didelė riziką, kad neišaugs nei viena ir nebus ko įsodinti
Ash tas atvejis ...man pirma karta su balstocistom nepavyko.
Ir tu visishkai teisi - turi buti daug embrionu, kad butu verta rizikuoti ir auginti iki balstocistu.
Merginos dar vienas, klausimelis. Ar darant 2-ra IVF taikoma ta pati schema ir vaistai. Pirma karta buvo taikyta trumpa schema. lankausi Kaune VK.
QUOTE(daivaB @ 2007 03 27, 11:49)
Merginos dar vienas, klausimelis. Ar darant 2-ra IVF taikoma ta pati schema ir vaistai. Pirma karta buvo taikyta trumpa schema. lankausi Kaune VK.
jeigu gerai stimuliuojasi ir gaunasi nemažai kokybiškų kiaušialąsčių, paprastai shemos nekeičia.tačiau jei nepasiseka keli ivf iš eilės, gali bandyti keisti schemą.
QUOTE(Daiva @ 2007 03 27, 12:51)
jeigu gerai stimuliuojasi ir gaunasi nemažai kokybiškų kiaušialąsčių, paprastai shemos nekeičia.tačiau jei nepasiseka keli ivf iš eilės, gali bandyti keisti schemą.
Pas mane gerai stimuliavosi tik su didelem dozem po 300 gonalio. Pradzioje bande po 150 gonalio ir kazkokiu pigesniu hormonu pavadinimo neatsimenu atrodo lyg is D raides, bet po savaites teko viska nutrauk nes nestimuliavo. Ispunktuota buvo 11 kiausialasciu, 9 apsivaisino.
QUOTE(darviena @ 2007 03 26, 15:50)
nu labai smagu tai girdeti
kai tik noresi, jei noresi, duok zinot, irasysiu i gaudanciuju sarasiuka
kai tik noresi, jei noresi, duok zinot, irasysiu i gaudanciuju sarasiuka
Darviena
Šiandien einu pasidaryti hormoninius tyrimus (gal per metus kokių tai negerumų atsirado ) ir tada jau bandysiu eiti pas daktarę. Ir jau tada ką palieps greičiausiu laiku, tą ir darysiu, nes jau kelis kartus buvau pasislėpusi "po lapais"
Papildyta:
QUOTE(Leta7 @ 2007 03 26, 18:49)
Na ir malačius Sėkmės
Ačiū Leta7
Iš tikrūjų tai aš bailė Kitos per metus pasidaro po kelis kartus, o aš vieną kartą per metus, kaip vėžlys
QUOTE(PETI @ 2007 03 27, 13:25)
...Iš tikrūjų tai aš bailė Kitos per metus pasidaro po kelis kartus, o aš vieną kartą per metus, kaip vėžlys
tai kad turbut ne kiekyje esme As per 13 menesiu pasidariau tris, bet kas is to Laikas kauptis ketvirtam
QUOTE(darviena @ 2007 03 27, 15:23)
tai kad turbut ne kiekyje esme As per 13 menesiu pasidariau tris, bet kas is to Laikas kauptis ketvirtam
Tikėkim, Darviena, kad kada nors bus pabaiga ir ji mums bus palanki
Sveikuti, zinau, kad kvailas klausimas, bet man reikia apsiraminti....
Skaiciau forume, kad dedant Crinona, buna isskyru, bet ar visiems, nes pas man nebuvo 2 savaites, o dabar atsirado... Ar taip visom buna? Kaz kaip neramu man...
Skaiciau forume, kad dedant Crinona, buna isskyru, bet ar visiems, nes pas man nebuvo 2 savaites, o dabar atsirado... Ar taip visom buna? Kaz kaip neramu man...
laukkiuk, nesinervink, vienoms jis iškrenta, kitos išsikrapšto pačios.
Ar juos buna rusvos spalvos?