Magi, sveikinimai!
magi, kaip faina
euromergele, auuuuu, kaip tu laikaisi? kokie pojūčiai, kaip sekasi laukti ketvirtadienio? nu iš kur tu tiek kantrybės turi, nueitum pasidaryti, dar kartelį pasidžiaugtum kaip hcg kyla...
euromergele, auuuuu, kaip tu laikaisi? kokie pojūčiai, kaip sekasi laukti ketvirtadienio? nu iš kur tu tiek kantrybės turi, nueitum pasidaryti, dar kartelį pasidžiaugtum kaip hcg kyla...
Magi,
puikios naujienos, sveikinam mudu su Toske!
puikios naujienos, sveikinam mudu su Toske!
Magi, kaip smagu
Dar labai tyliai, kad neišgąsdinčiau džiaugiuosi dėl Euromergelės
Ypatingai mane džiugina "senbuvių" sėkmė
Leta7, labai gaila, kad nepasisekė. Žinau, kaip "šūdinai" jautiesi. Prieš metus aš taip pat spjaudžiausi ir raminimai nepadėjo, nes viskas buvo atsibodę (kiek gi galima tame pačiame prakeiktame rate suktis?)... o dabar vis dėl to dar kartelį bandysiu...
Dar labai tyliai, kad neišgąsdinčiau džiaugiuosi dėl Euromergelės
Ypatingai mane džiugina "senbuvių" sėkmė
Leta7, labai gaila, kad nepasisekė. Žinau, kaip "šūdinai" jautiesi. Prieš metus aš taip pat spjaudžiausi ir raminimai nepadėjo, nes viskas buvo atsibodę (kiek gi galima tame pačiame prakeiktame rate suktis?)... o dabar vis dėl to dar kartelį bandysiu...
QUOTE(Pelargonija @ 2007 03 26, 09:43)
Mirėja, nesikabinėk Man irgi panašiai buvo, lygtai trečią kartą - tik atsipeikėju po narkozės, sako išpunktavom 7 kiaušialąstes. Aš tokia dar neprabudusiu klausiu - iš kur 7, buvo tik 6-ios? Ai, sako, gal nematėm anksčiau.
Aš nesikabinėju, aš... wondering... na, klausiu su nuostaba. O tai reiškia kad vieno folikulo per echo nematė, ar kad vienam folikule dvi kiaušialąstės subrendo (taip buna?)?
QUOTE(PETI @ 2007 03 26, 14:17)
o dabar vis dėl to dar kartelį bandysiu...
nu labai smagu tai girdeti
kai tik noresi, jei noresi, duok zinot, irasysiu i gaudanciuju sarasiuka
darviena, suglausk tą sąrašiuką labiau, būk gera. Tų mėnesių gal nevardink naujose eilutėse, gal rašyk po kokio kabliataškio
QUOTE(Aga @ 2007 03 26, 14:54)
darviena, suglausk tą sąrašiuką labiau, būk gera. Tų mėnesių gal nevardink naujose eilutėse, gal rašyk po kokio kabliataškio
nu, kaip dabar, geriau ?
Dabar daug mažiau vietos užima
Magi
Kitoms kol kas nieko nelinkesiu, kad neisgasdinti....
Papildyta:
Kitoms kol kas nieko nelinkesiu, kad neisgasdinti....
QUOTE(Magi @ 2007 03 26, 11:57)
Achiu visoms labai labai uzh sveikinimus
Papildyta:
Leta7, laikykis
Magi kaip faina
Euromergele, man labai geda, kad as taip anksti pradejau guosti Juk istikro rezultatas suteike tiek vilciu
Magi kaip faina
Euromergele, man labai geda, kad as taip anksti pradejau guosti Juk istikro rezultatas suteike tiek vilciu