euromergele, o kodėl tau tiek ilgai laukt liepe? iki kito hcg.
aš tai tikrai tiek neištverčiau, tu šaunuolė kad dar svarstai galimybę palaukti
nezinau...sake taupo mano pinigus
ai zinai...jeigu buciau drasi tai nesvarstyciau...bet is tos baimes atidelioju ta teisybe
ai zinai...jeigu buciau drasi tai nesvarstyciau...bet is tos baimes atidelioju ta teisybe
QUOTE(Mia @ 2007 03 25, 23:54)
euromergele, o kodėl tau tiek ilgai laukt liepe? iki kito hcg.
QUOTE(euromergele @ 2007 03 25, 22:57)
suprantu...
na, ketvirtadienis ne taip jau ir toli.
laikykis, ramybės tau
Labas rytas, mergaites
Grazus rytas (bent jau Vilniuj), gerai nuotaikai ... Kaip laikosi likusios kovo menesio merginos?
Daloma, kaip savijauta ? , puse kelio laukimo jau iveikta, visai nebedaug liko iki testuko?
Larisa, kaip tavo reikaliukai?
Meda-1, jei neklystu sia savaite startas ?! Sekmes dideliausios Gal jau punkcijos data numatyta?
Grazus rytas (bent jau Vilniuj), gerai nuotaikai ... Kaip laikosi likusios kovo menesio merginos?
Daloma, kaip savijauta ? , puse kelio laukimo jau iveikta, visai nebedaug liko iki testuko?
Larisa, kaip tavo reikaliukai?
Meda-1, jei neklystu sia savaite startas ?! Sekmes dideliausios Gal jau punkcijos data numatyta?
QUOTE(suvilte @ 2007 03 25, 11:06)
......neseniai buvo mano pirmas ivf.man taike trumpa shema,subrendo 8 folikulai.ispunktavo 9 kiauselastes,visos 9 ir apsivaisino,...........
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 25, 12:57)
O taip buna?
Mirėja, nesikabinėk Man irgi panašiai buvo, lygtai trečią kartą - tik atsipeikėju po narkozės, sako išpunktavom 7 kiaušialąstes. Aš tokia dar neprabudusiu klausiu - iš kur 7, buvo tik 6-ios? Ai, sako, gal nematėm anksčiau.
QUOTE(Magi @ 2007 03 24, 19:04)
O pas mane ne 100...o visi 702,4
Magi
Oi, atsimenu, kaip Tu apie Kalėdas planavai darbintis, ir svarstei, kaip čia bus su tais IVF planais, ir berods Euromergelė davė labai juokingus patarimus, kaip reiks pranešti darbdaviams Na va, taip viskas ir gavosi
QUOTE(Pelargonija @ 2007 03 26, 08:58)
Magi
Oi, atsimenu, kaip Tu apie Kalėdas planavai darbintis, ir svarstei, kaip čia bus su tais IVF planais, ir berods Euromergelė davė labai juokingus patarimus, kaip reiks pranešti darbdaviams Na va, taip viskas ir gavosi
Patarimus dave Chiara...reiks dabar jais naudotis Nu jauciuosi labai keistai - dirbu 1.5 men ir jau zinau, kad ilgiau kaip 6 men cia nedirbsiu...dar liezuvis neapsiverchia tokia naujiena praneshti, ir anksti dar. Ash juos su geguzes sventemis pasveikinsiu praneshdama dzhiugia naujiena... truputi nesmagu... bet ish tikruje tai labai smagu ...man, o ne jiems
sveikos mergaites, kiek daug naujienu ir geru ir blogu po savaitgalio. visu pirma sveikinimai Magi Kitoms gero starto ir didziausios sekmes. euromergele ir tau didziausios sekmes laukti. leta7 ir suvilte labai gaila.......
Rytuks labuks,
Magi nuoširdžiausi sveikinimai
Leta ir Suvilte...laikykitės mergytės
Magi nuoširdžiausi sveikinimai
Leta ir Suvilte...laikykitės mergytės
Magi, sveikinu! Koks didelis hcg!
Euromergele, laikykis! Tausok savo nervukus, kurie sikart taip tampomi... Linkiu Tau sekmes ir dar karta sekmes!!!
Suvilte, Leta Tik Leta neprarask vilties! Gal padarykit pertraukele, kad atgautum jegas tiek fiziskai, tiek moraliskai... Tada ir vel viskas kitaip atrodys. Gal dar pasikonsultuokit su gydytoju (ar net ne vienu) - gal kazkas ne taip daryta, gal kazkas dar neistirta... Stiprybes, Leta!
Ir sekmes visoms startavusioms!
Euromergele, laikykis! Tausok savo nervukus, kurie sikart taip tampomi... Linkiu Tau sekmes ir dar karta sekmes!!!
Suvilte, Leta Tik Leta neprarask vilties! Gal padarykit pertraukele, kad atgautum jegas tiek fiziskai, tiek moraliskai... Tada ir vel viskas kitaip atrodys. Gal dar pasikonsultuokit su gydytoju (ar net ne vienu) - gal kazkas ne taip daryta, gal kazkas dar neistirta... Stiprybes, Leta!
Ir sekmes visoms startavusioms!