QUOTE(Meda-1 @ 2007 03 24, 19:54)
Sveikutes,
prie Jusu kompanijos prisijungia dar viena naujoke, kuri pora menesiu buna su Jumis - skaito zinutes ir liudi bei dziaugiasi kartu su Jumis. Smagu, kad Jus tokios draugiskos ir neprarandancios optimizmo.
Trumpai apie save - sekancia savaite 1-as mano IVF (labai tikiuosi, kad sekmingas). Labai jaudinuosi ir bijau - rankos dreba rasant zinute...
prie Jusu kompanijos prisijungia dar viena naujoke, kuri pora menesiu buna su Jumis - skaito zinutes ir liudi bei dziaugiasi kartu su Jumis. Smagu, kad Jus tokios draugiskos ir neprarandancios optimizmo.
Trumpai apie save - sekancia savaite 1-as mano IVF (labai tikiuosi, kad sekmingas). Labai jaudinuosi ir bijau - rankos dreba rasant zinute...
Sveika prisijungusi, Meda... ir man baisu buvo pirma zhinute rashyti, bet zhinai, ka ash padariau, o gi parashiusi pirma zhinute kita diena nuejau i susitikima su mergaitemis..ir viskas...zhinuchiu rashymo baime praejo Dideliausios tau sekmes. Ish letu-nejundriu-negausiu spermiuku gaunasi nuostabus vaikai (patikek- ash zhinau )