sveikos merginos.pirmiausiai dideles sekmes jums visoms,kad visoms pavyktu buvau pradingusi nes turejau nugaleti savo skausma,mano pirmas ivf nepavyko labai stipriai pergyvenau,dar ir dabar nelabai galiu apie tai kalbeti.mano hcg buvo 0,17.as turiu dar 6 saldytus,bet kiek suprantu su saldytais beveik sansu nera euromergele,kazkaip nuo pat pradziu tikejau kad tau pavyks ,buk rami,ilsekis ir nesijaudink.viskas bus gerai
Suviltė, pamačiau Tave esančiųjų sąraše ir kaip tik norėjau paklausti, o čia.. mergyt, suprantu, kad labai skaudu,tai banalu, bet nenukabink nosytės Tau turi pavykti
Euromergelė, stiprybės Tau ir Tavo žirniukui
Vis paskaitau čia... visada laukiu ir tikiuosi, kad Jūms pasiseks
Euromergelė, stiprybės Tau ir Tavo žirniukui
Vis paskaitau čia... visada laukiu ir tikiuosi, kad Jūms pasiseks
o kad visoms pavyktu is pacio pirmo karto...bet nenuleisk ranku, atsigauk, pasinagrinekit su gydytojais galimybes ir pirmyn o kokios bedos pas jus?
Leta7...tu tikiuosi dar karta pasiryzhusi sekme uz ragu pagauti?
QUOTE(suvilte @ 2007 03 24, 13:14)
...nes turejau nugaleti savo skausma,mano pirmas ivf nepavyko ....
pas vyra viskas idealu,pas mane lyg irgi viskas normose,tik po pastojimo nevietoj as praradau kiausintaky,o ir is kito jokios naudos,tai tiek tu bedu
QUOTE(euromergele @ 2007 03 24, 13:28)
o kad visoms pavyktu is pacio pirmo karto...bet nenuleisk ranku, atsigauk, pasinagrinekit su gydytojais galimybes ir pirmyn o kokios bedos pas jus?
Na žinok šį kartą labai skausmingai gavosi
Visiškas emocinis ir finansinis bankrotas
Kol kas nematau prasmės... sėkme nebetikiu... tai kam pinigus leisti? Dveji metai jokio gyvenimo Nuo vieno IVF iki kito... nei atostogų, nei sporto, nei remonto. Sėdim apgriuvusiame bute ir laukiam kada pasiseks. Pinigų negali leisti, nes gali prireikti eiliniam IVF. O dar su kiekvienu IVF rezultatai blogyn.
Atvirai pasakius pasimetusi Gal kliniką keisti, gal geriau įsivaikinti, gal be vaikų gyventi !?
Labai reikia su kuo nors pašnekėti Tikriausiai teks Svajuke pakalbinti, kaip ji pasiryžo
Savo gydytojos juokais paklausiau - kai darysiu 7 kartą gal nemokamai gausiu. Ji užtikrino, kad niekas tiek nedarė. Aš jau daugiau kaip puse kelio nuėjau link šio skaičiaus Jei toliau taip, tai tapsiu rekordininkė
Aš sau pradėjau atrodyti kaip koks automatas. Nenormaliai skamba pastoti iš 10 karto . Jau kvepia visiška psichoze.
ale vat aš irgi pagalvoju kartais...lyg ir savo sveikatos pasidaro gaila, net pagalvoju ar neteks gauti i spranda nuo savo svajonės kai užaugs O juk manęs laukia tik antras ivf, o čia moteriškės apie 5 galvoja
Magi, Labai labai labai sveikinu
na, Magi, tai jau bus du pas tave garantuotai. būsi daugiavaikė mamka. sveikinu labai labai.
Leta, laikykis. suprantu, kaip tau dabar sunku. aš pati po nesėkmingo ketvirto karto buvau pasiryžusi bandyti dar kartą, o jei nepasiseks - bandyti užsienyje. ir startavau tik tada, kai pajutau, kad tikrai esu tam psairuošusi ir pradėjau jausti, kad tikrai pasiseks. skamba gal ir juokingai... bet sėkmės nuojauta pasitvirtino.
Leta, laikykis. suprantu, kaip tau dabar sunku. aš pati po nesėkmingo ketvirto karto buvau pasiryžusi bandyti dar kartą, o jei nepasiseks - bandyti užsienyje. ir startavau tik tada, kai pajutau, kad tikrai esu tam psairuošusi ir pradėjau jausti, kad tikrai pasiseks. skamba gal ir juokingai... bet sėkmės nuojauta pasitvirtino.
QUOTE(Magi @ 2007 03 24, 19:04)
Labas vakaras...oi ant kokios liudnos bangos pataikiau...Leta...stiprybes tau Suvilte, tikrai nenuleisk ranku ir bandyk dar
O pas mane ne 100...o visi 702,4
O pas mane ne 100...o visi 702,4
Valiooooooo Iš karto linksmiau patapo Sėkmės Magi