Įkraunama...
Įkraunama...

Parama jaunai neturtingai gyvenančiai šeimai

Atsiprasau, kad neprisijungiau prie jusu, musu visa seimyna apsirgo sad.gif Viksreli, o jeigu mes tave su masina paimtume ir pavaziuotume iki ju penktadieni, mano vyras bus namie, paves.Galim ryte "ant greituju" nulekt.Dar viena mama is Vilniaus nori idet drabuzeliu, as turiu vokeli - ne kailinis bet siltas, ziema lelka savo dedavau.O kaip ten su baldais? Tiesa, vonele galiu atiduot,mes jau isaugom,tik reik is tevu parsivezt.
Atsakyti
Oi jei važiuosit būtinai parašykit, aš dar sauskelnių nupirkčiau biggrin.gif Nu išmečiau, nepagalvojau unsure.gif Bet pažadu pasiknisti spintoj laugh.gif
Atsakyti
Shaunuoles, kad nors ir sunkokai bet nuvaziavot. Ash ja turesiu omeny irgi (Sugar sake, kad kaip ir mano dydis; bet sunku patiket, juk toks skurdas unsure.gif ), rinksiu ir surinksiu daikteliu ir kitam jusu vaziavimui. Bet kaip idomu ar ji jau gaus valstybes paramele kokia nors ar ne?
Atsakyti
As vaikstyne turiu... jau padeveta gerokai, bet manau tiktu... ar reikia... tik aisku as Vilniuj randuos.... sad.gif
Atsakyti
jei vaziuosit viksrelio paimti kas su masina, uzlekit, sukrauciau as irgi biski drabuzeliu, as visai salia gyvenu, 2 min kelio iki manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2004 12 20, 14:54)
.O kaip ten su baldais? Tiesa, vonele galiu atiduot,mes jau isaugom,tik reik is tevu parsivezt.

Yra tokia senu laiku baisu lova, spintele po teliku, kazkokia dar spintele tik iejus... Kaip su Sugar pagalvojom, tai geriau jau kelios kabinamos lentynos ar spinteles. Tiek daiktu privezem (6-7 didelius maisus ir 2 dezes), tai nelabai ten ras kur ir deti, nebent anyta priglaustu rolleyes.gif

Dar labai labai reiketu keliu rulonu tapetu. Kad ir ne vienodu. Manau kaip nors galima sukomponuoti, kad gautusi thumbup.gif O tai sienos... kaip tvarte kokiam blink.gif Kad ir kiek ten baisu, skurdu... bet uzuolaidos tai Kaledines pakabintos newyear.gif thumbup.gif biggrin.gif

Galiu pasigirti - mano mama atidave super silta ziemine striuke. Tik gali buti jai didoka (~46-48 dydis). Bet is bedos ir tokia gerai, kad tik butu rolleyes.gif Radau pas mama ir savo zieminius batus. Tik jau nebuvo laisvu ranku, kad parsivezti rolleyes.gif

GutėJ, gaus kai susitvarkys dokumentus. O apie juos ir pamirsom paklausti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2004 12 20, 19:35)
jei vaziuosit viksrelio paimti kas su masina, uzlekit, sukrauciau as irgi biski drabuzeliu, as visai salia gyvenu, 2 min kelio iki manes  biggrin.gif

Jei nedaug, tai galeciau ir pati pasiimti, kai Mariaus eisiu i darza parsivest wink.gifs
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2004 12 20, 14:54)
Tiesa, vonele galiu atiduot,mes jau isaugom,tik reik is tevu parsivezt.

Voneles ten nepastebejau. Matyt, ir neturi jos rolleyes.gif

O del pieno misinuko, tai gal perkam Bebi, bus pigiau nei tas "Tuttelis" rolleyes.gif
Atsakyti
newyear.gif Sveikos!
Viksreli , zinok, bebis uz tutteli pigesnis 60centu, vakar pati ziurejau, tai gal nebemaisom jau mamai proto ir perkam tutteli.
Mamytes , gal kuriom arciau daiktus atvezti iki manes, tai galit vezti, as gyvenu prie Topolio, vis tiek vaziuosiu su Viksreliu(mano mob. 867805488)!
GutėJ tu tai tikrai vezk man, nes juk Naujus kartu svesim. V
Viksreli, butent GutėJ prase jos vardu nupirkti vaistuku, kokia ji faina, ar ne thumbup.gif
Na, nezinau, kada vel pavyks prisijungti, tikiuosi vyrelis greit sutvarkys ta musu kompa, butu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sauskelnių pokutį nupirkau.Dėl mišinuko blink.gif gal galit kas nuotraukytę įkelti, nes tundra toj srityje visiška laugh.gif Beje kiek maždaug kvadratų jų sienos?Kokio aukščio?
Atsakyti
Jei labai nenusisnekesiu tai kokiu 5 kavadratu patalpa, lubos kaip standartinio buto, gal kiek zemesnes g.gif O ant tuttelio dezutes nupeistas meskiukas, parasyta, kad maistas nuo 0-12men., kaina Maximoj 9.95, gal pora centu maziau.Parasyta sausas adaptuotas misinys clap_1.gif
Atsakyti
5 kvadratai blink.gif čia gi labai mažai, gal daugiau g.gif Jei kas važiuosit šiom dienom būtinai pamatuokit.
Atsakyti