Įkraunama...
Įkraunama...

Parama jaunai neturtingai gyvenančiai šeimai

siam kartui nespeju perduoti, o butu gerai ziemines striukes g.gif nu kaip gaila....
Atsakyti
Nu tu velnias mad.gif Va neįlindau pora dienų ir jau pražiopsojau mad.gif
Atsakyti
Valioooooo clap_1.gif spėjau biggrin.gif Kažin neišgąsdinau vikšrelio su vyru g.gif , mat tik numečiau daiktus ir išlėkiau, kaip išprotėjusi biggrin.gif
Beje, kaip sekėsi??Ko tai mamai dar trūksta?
Atsakyti
O mes jau is Kvesu kaimo clap.gif clap.gif clap.gif

Buvom diese su Sugar ir musu vaikinukai. Aciu Sugar uz pavezima wub.gif Na ir kantrybes turijmas pas ja blink.gif Malemes aplink ta kaima n kartu, kol kaimynai pagaliau parode tikslu adresa, kur gyvena jaunoji seimynele.

Mes buvom jiems staigmena. Kai klausem, ar po laidos daugiau kas nors buvo. Tai, pasirodo, mes pirmieji rolleyes.gif Saunuoles Supermamos, visada visur pirmos clap.gif clap.gif clap.gif Labai apsidziauge musu dovanelemis, ypac skirtomis leliukui. Dar pakeliui Sugar nupirko nuo temperaturos zvakeles, tevams nuo persalimo....

Vaziavom pro kaima, aplink kaima, toliau nuo kaimo... kol suradom ju namavisai salia ivaziavimo i Kvesu kaima biggrin.gif ...

user posted image

Trumpai apie vieta kur gyvena. Namas toliau nuo kaimo, t.y. pries kaima vaziuojant nuo Kauno puses. Name yra du iejimai. Vienam gale gyvena vyro mama (2-juose dideliuose kambariuose), o kitam - ju jauna seimynele. Bet jau toks kamariukas, mano vaiko kambarys ir tai didesnis blink.gif . O cia vis del to trims asmenims skirtas. Prikurenta, todel temp ~20-25 laipsnius. Tvarkingas. Tik iskart akis bado skurdas sad.gif Tv caro maro laiku, vos rodo virpedamas. Bet vis jau geriau, nei nieko smile.gif Tiesa, mamai reiketu labai siltu rubu, striukes, batu. Mat buvo apsirengusi kelis plonus megztukus. Su jos apsirengimu net siuksliu nenesciau - iskart susalciau rolleyes.gif

Ir apie vaikeli. Mamos zodziais gime laiku, normalaus svorio (~ 2.5 kg blink.gif ). Ir is isvaizdos atrodo prastai. Kaip menesio laiko pamaitintas leliukas jau turi tureti lasinuku skruostukuose, kojytese. O mazius (vis del to berniuka turi smile.gif ) kudas kudas, net i naujagimi neatrodo ohmy.gif ... Maitina Tutteli misinuku (rekomendavo med. sesute). Tik nesuprantu, kodel vos ne pacius brangiausius. Juk turbut zino, kad seimai ir taip truksta pinigu g.gif Taip pat truksta ir sauskelniu.

O cia mama su mazuoju Algirduku (? tiksliai nebeprisimenu rolleyes.gif )

user posted image
Atsakyti
Jei kas sugalvotu vaziuoti ar siusti siuntinuka, tai ju adresas (geriau jau ieskoti Velickiu seimos, is patirties suzinojom laugh.gif ):

Kestutis Velicka
Kvesu km, Batniava
Lt-4322, Kauno raj.
Atsakyti
ŠAUNUOLĖS JŪS. na, o aš susisiekiau su Kudabiene, tai sakė, kai važiuos ton pusėn, paims ir mano sukrautus daiktus, tik dar tiksliai nežino, kada. Žinoma, geriausiai būtų nelaukt ir kuo greičiau perduoti šiltus leliuko daiktus, bet jei nesigauna greičiau, tai nors taip.
Atsakyti
Nu aišku, kad papmersai, kuriuos įdėjau per dideli sad.gif Koks mamos ūgis?Koks batų dydis?Beje kodėl pati mamytė namaitina?Aš jai kaip tik ir vitaminų įdėjau g.gif Kokias sauskelnes deda?Jei kas važiuotų galėčiau nupirkti smile.gif
Atsakyti
kaip suprantu, viksreli, tu jau nevaziuosi..tai kam galeciau perduot rubus? kaip tik mamai striuke butu...
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2004 12 19, 18:55)
Nu aišku, kad papmersai, kuriuos įdėjau per dideli sad.gif Koks mamos ūgis?Koks batų dydis?Beje kodėl pati mamytė namaitina?Aš jai kaip tik ir vitaminų įdėjau g.gif Kokias sauskelnes deda?Jei kas važiuotų galėčiau nupirkti smile.gif

Susinaudos vis tiek biggrin.gif O dydis gal net maziausias, nes pats leliukas mazesnis nei naujagimis ir sveria iki 3 kg rolleyes.gif Naudoja Pampers sauskelnes, bet juk nebutinai jas ir reik pirkti wink.gif.

Mamos rubu dydis turetu buti 36-38, o batu dydzio pamirsom pasiklausti. Bet irgi turetu buti ~36-37 biggrin.gif

O nemaitina todel, kad kai buvo pienuko krize kaimo bobules prisake daugiau nemaitinti ir pradeti duoti aviziniu dribsniu klijuku blink.gif Taip ir nustojo vargsele maitinti. O ar klijuku dave - neissidave rolleyes.gif Tik prigrasem, kad jokiu budu neduotu iki pat 4 men. Nuveziau vaistuku nuo pilvuko putimo. Labai apsidziauge, nes jai niekas ir nepaaiskino, kodel vaikelis naktimis verkia per miegus, rieciasi sad.gif ... Bandziau aiskinti ka daryti, bet ... per tiek musu daug suteiktus informacijos ne ka ir teatsimins sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tarka @ 2004 12 19, 18:51)
ŠAUNUOLĖS JŪS. na, o aš susisiekiau su Kudabiene, tai sakė, kai važiuos ton pusėn, paims ir mano sukrautus daiktus, tik dar tiksliai nežino, kada. Žinoma, geriausiai būtų nelaukt ir kuo greičiau perduoti šiltus leliuko daiktus, bet jei nesigauna greičiau, tai nors taip.

Aciu, kad nenuleidai ranku ir susisiekei su ja clap_1.gif

Dar labai reiketu silto vokelio leliui, nes kombinzoniukas neskirtas tokiam orui - iskart susals sad.gif

P.s. Po Nauju vel vaziuosim clap.gif Su Sugar jau sutarem, o ir tai mamai pazadejau rolleyes.gif
Atsakyti
O ar paaiškinot, kaip su vitaminu D elgtis.Kad neperdozuotų g.gif
Nu aišku dydis toks pats, pasiknisiu dar po spintas biggrin.gif Kaip tik išmečiau šilta striukę doh.gif
Atsakyti
Sakiau, kad po du lasiukus, nuo 1 men duoti. Bet geriau pasiklausti seseles...

Vaje! Tokius gerus daiktus metai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti