Įkraunama...
Įkraunama...

Parama jaunai neturtingai gyvenančiai šeimai

Jeigu si ekmadieni tai mes prisidetume su visais savo maisais ir maistais.Tavo telefona gavau, Viksreli, jeigu kartais dingtu mano inetas, o tai labai tiketina, jau menesi negaliu supermamoj pabut mad.gif Bet tikiuosi, kad viskas bus ok. thumbup.gif
Atsakyti
aš dabar net nežinau kaip viską perduoti,indre kada tu gali?
o vikšreli gal dėl viso pikto mestelk man telefoną savo,gal šiandien užvešiu jei galėsiu,jei važiuosiu tai būtinai pasuksiu. rytoj manęs visą dieną nebus kaune,grįšiu tik į pavakarę apie 7 val,tai ryt niekaip negalėsiu perduot.
beje,dėl tų keptuvių,tai man vyras pasakė,kad aš su jom nejuokinčiau žmonių blink.gif todėl greičiausiai jas teks išmesti
Atsakyti
newyear.gif Viksreli, prie paramos jaunai mamytei galiu prisijungti zurnalais, zaisliukais! Taip pat, jei organizuojate vezti sekmadieni, mielai prisijungsiu, vyras duos masina, tai galetumem is visu surinkti daiktus ir vaziuoti. smile.gif
Atsakyti
Ok! Tada organizuojam si sekmadieni.

Tada ryt baigsiu surusiuoti visus daiktus.

$Kristina$, manau, kad jiems tiktu kad ir naudota keptuve rolleyes.gif Svarbu, kad ja tures! Nereiks - ismes wink.gif

Atsakyti
Sveikos, mamytės. Aš irgi mielai prisidėčiau vaikiškais drabužėliais, šilta vaikiuko anklode, patalyne, lopšiuku-vokeliu, nauju buteliuku. Didžiausia problema ta, kad aš vilnietė ir net nežinau, kaip galėčiau viska perduoti, nes daiktelių gavosi labai nemažai. Pati atvažiuoti tikrai negaliu, nes turiu 5 mėn. dukrytę, o su ja važiuot tikrai negaliu. Jei bus kokių idėjų, rašykit až
Atsakyti
Nu sakes ohmy.gif As negaliu si sekmadieni. Ir pas Kristina Siandien atvaziuot negaliu. Liudna sad.gif . Nu bet ka mamos sekmes jum wink.gif
Atsakyti
O kaip pas juos su baldais g.gif Kol kas nieko nepazadu, bet lyg ir zinau kas noretu atiduoti viena kita balda.Bet jie bus seni, aisku, tvarkingi ir nesulauzyti,bet toli grazu ne modernus.
Atsakyti
viksreli, as niekaip iki taves nedasikasiu...nebent pirmadieni po pietu...kaip man perduoti tuos daiktus sad.gif
Atsakyti
Tai kas nors prisides rytoj prie musu karavano g.gif Ar vis del to laukiam kitos sav? Bet dienom tada jau nebegalesiu, nes nebus kas paziuri mano maziaus rolleyes.gif sad.gif

P.s. kuri ten atvezet uzvakar maisa su rankine ant virsaus - labai faina staigmena viduj wink.gif
Atsakyti
Labas Vikshreli, man labai sunku prisijungti prie forumo (matyt programele shlubuoja), o ir dabar pavyko per fuksa blink.gif . Tau rashau savo mobilu 867805448. Gal galetum parashyti man SMS del rytojaus vaziavimo, noreciau prisijungti. Lauksiu. thumbup.gif
Atsakyti
Petvarkiau visus maisus, maiselius...

Tai sarasas pasipilde dar keletu muilu, skystu muilu, vata, bintu, ivairiais vaikiskais, moteriskais ir vyriskais rubais, vaiko zaidimo aikstele, uzuolaidomis, ranksluosciais, keliais dekuciais, kombinezonu leliui.

Tai vaziuojam rytoj? Jei ka - galiu apie 12 val. Tuo metu minga mano vaikai, tai lengviau bus juos palikt teciui biggrin.gif

O jei dar laukiam kitos savaiteles, tai is mamos dar paimciau kelias siltas striukes, moterisku rubu.

Paziurejau, kad nera voneles leliui. Gal dar gausim g.gif
Atsakyti
Tai varom apie 12, tik Viksreli, buk draugas dar parasyk man i mob. sms , kur atlekti iki taves! Nes nezinau, ar dar pavyks prisijungti. Laukiu. Manau, siandien butu geriausia, nes po to prasides kaledinis surmulys namuose!!!!!!!!! newyear.gif
Atsakyti