Įkraunama...
Įkraunama...

Parama jaunai neturtingai gyvenančiai šeimai

Rubeliu nebus tikrai per daug. Kur man atveze siandien maiseli, tai net nepaziurejau. Gal ten paaugusiam vaikui rolleyes.gif

O del uzuolaidu - thumbup.gif

NERA, galvoju, kad kitos sav pradzioj.
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif

Siandien pasipylde musu jaunai siemai "kraitelis". Prisidejo keptuve, mazas puodas, vaistukais - br. zaluma, vatos pagaliukais leliukui, makaronais, cesnakais.

Gal kuri turit nebeskaitomu zurnalu, knygu apie vaiku auginima??!!! Labai labai reiketu smile.gif Dar zadu atspausdinti tuos savo lapus apie leliuku masaziukus. Gal jie pasinaudos wink.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2004 12 14, 16:22)
o geras,aš turiu dvi nenaudojamas,bet dar geras keptuves,viena mažesnė,kita didesnė.eisiu ieškot,neatsimenu ar neišmečiau.jei rasiu tai pridėsiu.

Tai radai? As kaip tik atiduosiu didele keptuve jei ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 15, 09:37)
Tai radai? As kaip tik atiduosiu didele keptuve jei ka wink.gif

radau,įdėsiu.jei indrė važiuos kada pro šalį,jai ir perduosiu.jei ji negalės pati kaip nors perduosiu iki jūsų važiavimo pas tą šeimyną.
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 15, 09:34)

Gal kuri turit nebeskaitomu zurnalu, knygu apie vaiku auginima??!!! Labai labai reiketu smile.gif Dar zadu atspausdinti tuos savo lapus apie leliuku masaziukus. Gal jie pasinaudos wink.gif

Grazu, kad taip rupinates. Tik nemanau, kad ta mamyte skaitys zurnalus, tuo labiau masaziukus dukrelei darys...Jei neklystu, ji tik 6 klases baigus...vargse dirbdavo, kad galetu maitintis...Ir nors labai keista, kad 19-mete iki siol pati nesusiprotejo dokumentu susitvarkyt...gal ja reik suprast, jos ir mastymas kitoks, kitoks poziuris i gyvenima...Geriau duokit patarimu, papasakokit, kaip pacios maziukus auginat (nes zurnalus panaudos peciui uzkurti)...o beto ir skaityt nebutu kada, juk ne bute gyvena (be centralinio sildymo, be karsto vandens, be automatines skalbykles ir t.t.)
Jai butinai butinai reikia padeti susitvarkyt dokumentus (nes tai turi buti imanoma), pati per daug baigsti... ir nors vakarine reiktu baigt...juk taip ir vargs visa gyvenima...
Atsakyti
Nu va visą dieną darbe neto nebuvo, tai tik dabar prisėdau clap_1.gif Tai siandien tada nieko nenesu, pasistengsiu savaitgalį ar pirmadienį.Beje gal ir maisto įdėti?Nu su rūbais tai nežinau, nes vyras išvažiavęs, o aš palėpėje nesigaudau blink.gif , o rūbai ten guli.Nu pažiūrėsiu.Dar turiu perkelio balto namažą gabalą gslės patalynę vaikučiui pasisiūti, nes aš tikrai siūti nemoku blush-anim-cl.gif
Atsakyti
vikšreli noriu paklausti ar tai merginai reikia tokių dalykų kaip sijonų?radau 2 neblogus vasarinius,jie tokie daugiau išeiginiai wink.gif bet nežinau ar jai tokių reikia?jei ką tai pridėsiu ir juos,dar galiu atiduoti savo nebenešiojamą rankinuką,bet tikrai dar gerą,ar reikia tokių dalykų?
ir dar,merginos kas ratuotos,gal kuri bus netoli varnių IKI,tai aš netoli gyvenu noriu kaip nors tuos daiktelius perduoti,ar negalėtų kas nors kas pro šalį važiuoja viską paimti ką?
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2004 12 15, 20:34)
vikšreli noriu paklausti ar tai merginai reikia tokių dalykų kaip sijonų?radau 2 neblogus vasarinius,jie tokie daugiau išeiginiai  wink.gif  bet nežinau ar jai tokių reikia?jei ką tai pridėsiu ir juos,dar galiu atiduoti savo nebenešiojamą rankinuką,bet tikrai dar gerą,ar reikia tokių dalykų?
ir dar,merginos kas ratuotos,gal kuri bus netoli varnių IKI,tai aš netoli gyvenu noriu kaip nors tuos daiktelius perduoti,ar negalėtų kas nors kas pro šalį važiuoja viską paimti ką?

As KRISTINA butinai butinai paiimsiu. Pas mane tik internetas buvo dinges dviem dienom tai ir neperskaiciau. O paimsiu savaitgali ar gerai? Nes vistiek vaziuosim tik kita savaite. As tavo telefona turiu, jaigu ka paskambinsiu, ir dar priestai parasysiu i AZ, gerai?
Viksreli kada tiksliai vaziuotume, ta prasme kokia diena?
Atsakyti
puiku indre,ir aČiū labai
tik su savaitgaliu kėbloka,nes šešt aš kaime būsiu (turbūt)o sekmad.mytukas mokykloje.bet stengsiuos kaip nors viską atiduot thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugė negali prisijungti niekaip prie forumo (kažkas nutiko ar su kompu ar su forumu), bet ji nori prisijungti prie akcijos. Ji dovanotu zurnalu, zaisliuku, o taip pat gali padeti nuvezti daiktus. Jos mobilus 867805488. Aš prideciau pinigeliu. Saunu clap_1.gif , kad pastebim ir gailim tokios saunios mamytes, kuri neatsikrate vaikeliu, o ryzosi ir pagimde, kad ir skurde newyear.gif .
Atsakyti
sakykit kada vaziuosit? nes man reik vyra ikalbet tuos daiktus iki viksrelio nuvezti, nes jam paprasciau iki konteinerio nunesti nei per visa miesta vaziuoti wink.gif
Atsakyti
Aciu labai uz vakarykste didele siunta clap.gif clap.gif clap.gif Kol kas neisrusiavau, bet maciau, kad nemazai rubeliu yra wink.gif

Tai gal jau tariames diena g.gif Kas norit prisidet kartu vaziuot, rasykit, kuria diena ir val jums geriau wink.gif Pvz man darbo dienomis geriau po pietu, galeciau ir si sekmadieni - vyras paziures abu vaikinukus biggrin.gif
Atsakyti