Įkraunama...
Įkraunama...

Parama jaunai neturtingai gyvenančiai šeimai

QUOTE(viksrelis @ 2004 12 13, 16:36)
As noreciau dalyvauti nuvaziavime... tik masinos neturiu. Reiks kieno nors prasyti pagalbos rolleyes.gif  tongue.gif

As galiu su tavim vaziuotui juk minejau wink.gif . As ir masina turiu. Nedidelis mano golfiukas bet turetu tilpti viskas. Arba mus nuvestu maniskis.
O del "sroviu" man atrodo turetu jie prisijungti, kad ir kiti zmones matantys ir pazystantys tokias semas isijungtu i labdaros projektus. Bent jau as taip manau. Nes kaip isejo straipsnis su musu nuotraukom "mamos" zurnale atsirado daug norinciu lankyti vaiku namus.
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2004 12 13, 19:55)
norĖčiau sužinoti kur atvešti,pati ten į raudondavrį važiuot galimybės neturiu.noriu perduot tam,kas važiuoja..tiek šliaužtų surinkau  blink.gif  ir dar daug drabužėlių,man jie nereikalingi ir be reikalo vietą namie užima.dar įdėsiu šiltą kombinzoną mažiukei.
tik praneškit kur kam paduot

Ir vel as galeciau prigriebti wink.gif
Atsakyti
Na kazkiek perkrausciau pas save ir radau nenaudojama vaikiska dekuti, vaistuku nuo pilvuko skausmu, keleta rubu ir mamytei wink.gif, zaisliuku maziukui...

Gerai butu, jei kas nors nupirktu ir vit D3 rolleyes.gif

Nu mamos!!!
Vezat vezat viska pas mane... Tuoj jau reiks varyt i svcecius wink.gif
Atsakyti
Aš tuomet nupirksiu dar ir vitamino D, dar turiu likusių savų vitaminų maitinančioms. clap_1.gif
Atsakyti
Siandien jau gavau kelis siuntinukus - aciu mamytems wub.gif clap.gif

Jau turim sias dovaneles:

dekutis
ivairiu muilu
vaikisku rubeliu maisa
vaistukus nuo pilvuko putimo
kelis rubelius mamai
...
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2004 12 14, 08:15)
Aš tuomet nupirksiu dar ir vitamino D, dar turiu likusių savų vitaminų maitinančioms. clap_1.gif

Prisiminiau, kad turiu dar maitinancioms kalcio tableteliu - reiks prideti wink.gif
Atsakyti
As irgi noreciau kazkaip tai seimai padeti smile.gif Galiu atiduoti vonele, vaikstyne. Ar tiks? O rubeliu ar reikia dar? O ka jie turi berniuka ar mergyte? Jei mergyte, tai galiu parinkt ir rubeliu saviskes, cia jau didesni butu, ne kudikiui. Nes sliauztu jau maciau daug mamu zadejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2004 12 14, 12:53)
As irgi noreciau kazkaip tai seimai padeti  smile.gif Galiu atiduoti vonele, vaikstyne. Ar tiks? O rubeliu ar reikia dar? O ka jie turi berniuka ar mergyte? Jei mergyte, tai galiu parinkt ir rubeliu saviskes, cia jau didesni butu, ne kudikiui. Nes sliauztu jau maciau daug mamu zadejo  smile.gif

Tiks, tiks clap.gif
Atsakyti
QUOTE(iindre @ 2004 12 13, 20:30)
Ir  vel as galeciau prigriebti wink.gif

iindre,nu ačiū tau labai wub.gif
tai kaip tada tariamės? kada kaip?
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 14, 12:38)
Siandien jau gavau kelis siuntinukus - aciu mamytems wub.gif  clap.gif

Jau turim sias dovaneles:

dekutis
ivairiu muilu
vaikisku rubeliu maisa
vaistukus nuo pilvuko putimo
kelis rubelius mamai
...

...uzuolaidos naktines. Dar pamirsau prideti - gavom ir dregnu serveteliu leliui wink.gif.

Gal kuri turit nenaudojamu dieniniu? Jei netoli manes (Dainavos raj.) - galeciau prigriebt wink.gif

Dar kazkur turejau nenaudojama gera keptuve. Mums netiko, nes pas mane stiklo keramikos virykle rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 14, 15:59)
...uzuolaidos naktines

Dar kazkur turejau nenaudojama gera keptuve. Mums netiko, nes pas mane stiklo keramikos virykle rolleyes.gif

o geras,aš turiu dvi nenaudojamas,bet dar geras keptuves,viena mažesnė,kita didesnė.eisiu ieškot,neatsimenu ar neišmečiau.jei rasiu tai pridėsiu.
Atsakyti
O aš turiu dieninių biggrin.gif Vikšreli ryt pasistengsiu užnešti, mat aš be mašinos būsiu sad.gif Tiesa, kada planuojat važiuoti, galėčiau įdėti ekologiškai švarių morkų biggrin.gif Kiek supratau rūbelių tai jau kaip ir nebereiktų g.gif
Atsakyti