Įkraunama...
Įkraunama...

Parama jaunai neturtingai gyvenančiai šeimai

Vaziuosiu su Sugar wink.gif, bet jau po Nauju...

Shirshe, lovyte tikrai thumbup.gif butu, bet veliau, nes kol kas miega vezime. O ir vietos nelabai yra ten statyti lovyte rolleyes.gif Vonele jau praeita karta mes nuvezem biggrin.gif
Atsakyti
Viksreli, pagalvojau, kad gal muilu ir dregnu serveteliu jiems dar dabar nepirksiu - tikriausiai dar turi. Gal geriau kokio Tiutelio? Kaip ten su maisteliu reikalai?
Atsakyti
drinks_cheers.gif Jo, tuttelis butu geriausios lauktuves!!!!!!! thumbup.gif As irgi nupirksiu. O vaziuoti gal pavyks kita savaitgali, jei nesikeis musu seimynos planai! tongue.gif
Atsakyti
Pasistengsiu šią savaitę perduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sugar @ 2005 01 01, 19:05)
O vaziuoti gal pavyks kita savaitgali, jei nesikeis musu seimynos planai! tongue.gif

Sestadieni turim pakvietima i Vilniu koncerta,todel lieka tik sekmadienis rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip dingo aktyvumas! Tai ar dar remiam janaja seimyna! Kada ir kas jungiasi prie paramos, o gal jau risam? schmoll.gif
Atsakyti
Oi ne dar neriškit ohmy.gif Kur aš tuos pampersus ir vitaminus dėsiu unsure.gif
Atsakyti
Beje Vikšreli, tu gal su mažium eini pasivaikščioti į lauką Savo link??Aš ten netoli dirbu, perduočiau, nes užsikąsus darbais esu sad.gif
Atsakyti
As kolkas neskubu nesti, nes raset, kad tik savaitgali eisit. Tiuteli jau nupirkau. Tik nenoriu, kad pas tave, Sugar, butu daiktu sandelis ir galvojau atnesti pries vezant.
Atsakyti
Aquamarine, gali vezti, kai tau patogu, rasiu kur daiktus padeti tongue.gif tongue.gif tongue.gif Pries vezdama duok zinia, kad buciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2005 01 06, 11:48)
Beje Vikšreli, tu gal su mažium eini pasivaikščioti į lauką Savo link??Aš ten netoli dirbu, perduočiau, nes  užsikąsus darbais esu sad.gif

Kurioj vietoj dirbi? Uz keliu val tureciau varyti su mazium i laukeli, tai gal ir uzlekciau wink.gif Parasyk man i asmenine wink.gif

Siandien Daisy man atvez lentynas. O Mikutis prase, kad pas ja uzvaziuotumem ir paimtume zaisliukus, kombinezona rolleyes.gif i
Atsakyti
Jau turiu Pampersu maiseli (nr 2) ir vitaminu Multitabs clap.gif

Aciu NERAI wub.gif
Atsakyti