Tikslinu savo tel.nr.,nes Viksrelis sake, kad kazkurioj zinutej bloga nr parasiau
867805488
Viksreli, siandien vakare lauk snargliuojanciu sveciu - vyras is vilniaus parveza du maisus gerybiu mazyliui Kazkuri mamyte idejo, tikriausiai Tarka mano kompas labai durniuoja, tai ne visas zinutes gaunu ir ne visada prisijungt galiu, tai gal ka ir praziopsojau As ta pasuksiu ir sutarsim kada galim uzsukti.
Gaila, bet pas seimyna vaziuot negalim - bijau uzkresti,nes vis dar visi trys sergam
Gaila, bet pas seimyna vaziuot negalim - bijau uzkresti,nes vis dar visi trys sergam
Sveikos, mamytės. Tikra tiesa, Meduliukai, ten tikrai mano siuntinėlis. Paskutinės dienos tokios užimtos, kad net nebuvo kada prisėst ir parašyt, tai tik pamačiau tavo žinutę, kad vyras galėtų paiimti, užsirašiau koordinates ir be jokio perspėjimo vyras susiskambino. Ačiū visai jūsų šeimynėlei už pagalbą.
Na, turbūt jau iki Kalėdų neprisėsiu, tai norėčiau palinkėti ramaus Kūčių vakaro. Tegu geros Jūsų mintys tampa darbais, o darbai - neišsenkančiu gėrio šaltiniu. Linksmų Kalėdų ir dosnaus Kalėdų senio ne tik Jums, bet ir tiems, kam dovanojate savo širdį!!!
Na, turbūt jau iki Kalėdų neprisėsiu, tai norėčiau palinkėti ramaus Kūčių vakaro. Tegu geros Jūsų mintys tampa darbais, o darbai - neišsenkančiu gėrio šaltiniu. Linksmų Kalėdų ir dosnaus Kalėdų senio ne tik Jums, bet ir tiems, kam dovanojate savo širdį!!!
Aciu uz siuntinukus Meduliukui ir mamytei is Vilniaus
Vakar gavau:
vonele leliui, moterisku ir vyrisku striukiu, batu, vokeli, kombinezoniuka pavasariui....
Daugiau neperziurejau, nebuvo laiko
Linksmu svenciu visoms
Vakar gavau:
vonele leliui, moterisku ir vyrisku striukiu, batu, vokeli, kombinezoniuka pavasariui....
Daugiau neperziurejau, nebuvo laiko
Linksmu svenciu visoms
Gal kuri galit ryt nuvezti visas lauktuves i Kvesus?! Vyras turi laisvadieni, tai ir as galeciau kartu vaziuot... O tai jau ir namai apkrauti maisais, maiseliais
P.s. dar reiktu labai lentynu
P.s. dar reiktu labai lentynu
Tai kaip tarem, taip ir padarem - nulekem su Sugar expromtu pas jaunaja seimynele ! Labai maloniai mus sutiko su nemazu kalnu dovaneliu. Dziugi zinia - greit prades remontuotis salia stovinti kluona. Bus mazas namukas su dviem kambariukais ir virtuvele
Rubu siuo metu kaip ir uztenka. Dabar reiketu lovytes leliui. Gal kuri turit, kad ir senesne :? Mielai paimtumem ir nuveztumem jiems. Kol kas leliukas miega vezimuky, kuris vos ne su mano amziumi lygus Gerai butu ir lentynu ....
Aciu visoms, paremusioms musu jaunaja seimynele
Rubu siuo metu kaip ir uztenka. Dabar reiketu lovytes leliui. Gal kuri turit, kad ir senesne :? Mielai paimtumem ir nuveztumem jiems. Kol kas leliukas miega vezimuky, kuris vos ne su mano amziumi lygus Gerai butu ir lentynu ....
Aciu visoms, paremusioms musu jaunaja seimynele
VIKSRELI,
jei tiks galiu atiduot pora lentynu, na jos paprastos ir tikrai nera idealios bukles, bei tapetu, nezinau kiek butu vienodu, reiks vakare paziuret, jei tiks vyras tau uzvestu, dar turiu kremo nuo vystiklinio berimo
ir parasyk kada patogiau tau uzvest butu ar ryt, ar kada veliau, visgi lentynos uzima vieta
jei tiks galiu atiduot pora lentynu, na jos paprastos ir tikrai nera idealios bukles, bei tapetu, nezinau kiek butu vienodu, reiks vakare paziuret, jei tiks vyras tau uzvestu, dar turiu kremo nuo vystiklinio berimo
ir parasyk kada patogiau tau uzvest butu ar ryt, ar kada veliau, visgi lentynos uzima vieta
QUOTE(DAISY @ 2004 12 27, 09:42)
VIKSRELI,
Viskas tiks! Svarbu, kad nesuluze
Tapetai irgi tiks, nes bus du nedideli kambareliai, kuriuos reiks irgi paruost gyvenimui
Viksreli,
jei iki sekancio vaziavimo neaciras lovyte-perspek mane i AZ-numynsiu i kaima ir atveshiu kokia lovyte-atrodo to gero pas mus ten ant aukshto yra. Tapetu beje irgi... Tai kaipo sarasiukas ish mano puses: kailinukai mamai, tapetai... Yra rubeliu vaikiukui, bet nesinori siulyti, nes kai vietos pas juos nedaug-uzbombarduosim mamyte su tais rubeleis beje, gal reik voneles? kazkaip neatidzei matyt skaiciau ar pamirshau ar ji buvo nuvezhta
jei iki sekancio vaziavimo neaciras lovyte-perspek mane i AZ-numynsiu i kaima ir atveshiu kokia lovyte-atrodo to gero pas mus ten ant aukshto yra. Tapetu beje irgi... Tai kaipo sarasiukas ish mano puses: kailinukai mamai, tapetai... Yra rubeliu vaikiukui, bet nesinori siulyti, nes kai vietos pas juos nedaug-uzbombarduosim mamyte su tais rubeleis beje, gal reik voneles? kazkaip neatidzei matyt skaiciau ar pamirshau ar ji buvo nuvezhta
Kas važiuojat ir kada?Turiu pampersų ir vitaminų vaikeliui