jusda dekui labai
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 03 16, 08:33)
gal kuri turit kaip nerti drugeli? mano mergina pasiprase ant megztuko, ot turiu uzduoti
Cia daug visokiu drugiu ir drugeliu, gal ka isisrinksi, jei dar neissirinkai
http://picasaweb.goo...a/AlbumBezTytuU
mamkaa tikrai labai daug gražių drugelių
Labai gražiai gavosi, gražiau ir už pavyzdį
Sveikutės
Šį tą ir aš bandau narplioti.
Buvau nusižiūrėjusi šitą šedevrą, labai patiko ...
...o išėjo štai kas (tik palaidinė ne melsvos, oj uodos spalvos turėtų būti)
Čia mano antras darbelis per savo gyvavimo laikotarpį
...o išėjo štai kas (tik palaidinė ne melsvos, oj uodos spalvos turėtų būti)
Čia mano antras darbelis per savo gyvavimo laikotarpį
QUOTE(ramux @ 2008 04 08, 20:39)
Sveikutės
...o išėjo štai kas
...o išėjo štai kas
Sveika
Labai gražus darbelis. Kaip suprantu, nemažai ir savo sugalvota - nenėrei tiksliai tiksliai pagal nuotraukytę Labai gražiai atrodo Juolab, kad jeigu tai antras darbelis
[quote=ramux,2008 04 08, 20:39]
Grazus ir kruopstus darbelis Sauni pradzia ,net nepasakyciau jog cia antras darbelis
Grazus ir kruopstus darbelis Sauni pradzia ,net nepasakyciau jog cia antras darbelis
ramux, labai saunus tavo darbelis tikrai super. Noreciau ir as panarpliot. Gal gali schemute pasidalint ?
dailus darbelis :4u . iš kokių siūliūkų?
ramux labai super nėrinukas Tik antras? Tai kas toliau bus? Iš klumpių virsim
[quote=giedress,2008 04 08, 19:46]
Sveika
Labai gražus darbelis. Kaip suprantu, nemažai ir savo sugalvota - nenėrei tiksliai tiksliai pagal nuotraukytę Labai gražiai atrodo Juolab, kad jeigu tai antras darbelis :
[/quote]
Ačiū. Su ta bliuskute buvo problemų. Ten,kur reikia sunert vien kvadračiukus, tai neišėjo,tad tenkinaus paprastuoju rašteliu. O kraštus tai teko dėl to taip padaryt,nes ,kai nėriau pagal schemą - mažas išėjo. Gaila buvo ardyt. [quote=janike1,2008 04 08, 20:38]
Grazus ir kruopstus darbelis : Sauni pradzia ,net nepasakyciau jog cia antras darbelis
[/quote]
Ačiukas
[quote=Krirma,2008 04 08, 20:44]
ramux, labai saunus tavo darbelis tikrai super. Noreciau ir as panarpliot. Gal gali schemute pasidalint ?
[/quote]
Ačiukas. Schemutės nebeturiu, bet reikia SM Nėrinių temas perverst , turėtų būti. [quote=Karusia,2008 04 08, 21:03]
[/quote]
Ačiū. Bijau apgaut( nelabai gaudaus siūluose ) Aš pirkau kaip ir iriso siūlus tik tuos plonuosius. [quote=Žiogienė,2008 04 08, 22:03]
[/quote]
Ačiukas. Pirmas mano darbelis buvo dukrytei krikšto suknelė su visais piredais.
Dabar esu vėl metusi sau iššūkį. Neriu suknelę, bet nurodytos schemos jau nebesilaikau.
Sveika
Labai gražus darbelis. Kaip suprantu, nemažai ir savo sugalvota - nenėrei tiksliai tiksliai pagal nuotraukytę Labai gražiai atrodo Juolab, kad jeigu tai antras darbelis :
[/quote]
Ačiū. Su ta bliuskute buvo problemų. Ten,kur reikia sunert vien kvadračiukus, tai neišėjo,tad tenkinaus paprastuoju rašteliu. O kraštus tai teko dėl to taip padaryt,nes ,kai nėriau pagal schemą - mažas išėjo. Gaila buvo ardyt. [quote=janike1,2008 04 08, 20:38]
Grazus ir kruopstus darbelis : Sauni pradzia ,net nepasakyciau jog cia antras darbelis
[/quote]
Ačiukas
[quote=Krirma,2008 04 08, 20:44]
[/quote]
Ačiukas. Schemutės nebeturiu, bet reikia SM Nėrinių temas perverst , turėtų būti. [quote=Karusia,2008 04 08, 21:03]
[/quote]
Ačiū. Bijau apgaut( nelabai gaudaus siūluose ) Aš pirkau kaip ir iriso siūlus tik tuos plonuosius. [quote=Žiogienė,2008 04 08, 22:03]
[/quote]
Ačiukas. Pirmas mano darbelis buvo dukrytei krikšto suknelė su visais piredais.
Dabar esu vėl metusi sau iššūkį. Neriu suknelę, bet nurodytos schemos jau nebesilaikau.