Nerti zaislai, labai fainuciai
nuoroda
giedresss,radau,aciu labai
QUOTE(momima @ 2008 01 13, 17:34)
kad nerodo
momima super (tau nereikia raudonuoti , labai gražu)
QUOTE(polo @ 2008 01 13, 18:40)
momima super (tau nereikia raudonuoti , labai gražu)
aciu
kazkaip nedrasu ir norisi pasigirti todel ir raudonuoju ir dar pirmas toks didelis nerinys mano...
QUOTE(studija @ 2008 01 12, 16:10)
La Perla, labai noreciau pabandyti ta juoda nertini is gelyciu, gal cia kur nors yra kokia shema jam?
sveikute, schemos nera, neriau "is galvos" pradzioj nuneriau dideles geles ir jas apneriau pynutemis, tada neriau mazas geles, jas suneriau tarpusavy ir nuo apacios ratu neriau bliuzele iki pazastu, tada prieki, prineriau dideles geles o po to nugara, viska sujungusi neriau rankoves po viena..
QUOTE(momima @ 2008 01 13, 17:43)
aciu
kazkaip nedrasu ir norisi pasigirti todel ir raudonuoju ir dar pirmas toks didelis nerinys mano...
tikrai labai gražiai atrodo
gal galėtum ir schemute pasidalinti?
Mmima puikus darbelis, o ten virsus ir rankoves irgi vaseliu nerti?
QUOTE(polo @ 2008 01 10, 19:08)
Tik dabar pamaciau jusu darbeli atrodo labai graziai ir taip seksovai
QUOTE(giedress @ 2008 01 13, 20:56)
Aciu
schemutes neturiu,pradzia buvo tokia cia mamuliuku paprasiau,kad man padetu issifruotu rasta ir buvau nesprendus nerti sali bet be nerdama sugalvojau,kad pabandysiu bliuskute neriau rankove,padariau skyle kaklui ir toliau neriau kita rankove pagal si rasteli
o paskui neriau gelytes ir iskart jas sujunginejau,pagal si rasteli
ir va taip gime mano darbelis
tai va nezinau ar as cia suprantamai parasiau
La Perla-tavo darbeliai
Papildyta:
QUOTE(dovesa @ 2008 01 13, 21:13)
Mmima puikus darbelis, o ten virsus ir rankoves irgi vaseliu nerti?
Aciu
Taip taip vaseliu
QUOTE(momima @ 2008 01 13, 17:40)
Šaunuolė. Kaip gražu Aš ir norėčiau megztinuko tokiu raštu,kaip rankovės. (bet kažkaip sudėtingai atrodo)
Aš prie vieno megztuko vargstu(buvau radusi forume), ardau ir ardau. Gal kada ir baigsiu.