Pavyzdeli neriau su Nr treciu vaseliu, siulai vilna su silku. Bet nezinau ar tuos pirksiu, labai brangus. Man atrodo tiks gerai siulai, kuriems tinka nerti trecias vaselis. Aisku, su plonesniu, bus rastelis smulkesnis, bet as toki sezonini noriu.
Šaunus darbelis ,tik man atrodo,kad gėlyčių reikėjo daugiau megsti,viršutinė eilė labai gerai žiūrisi,aišku čia mano nuomonė,tau aš jos neperšu.O pati bandysiu megsti pagal schemą,kas gausis -pamatysiu
Šaunus darbelis ,tik man atrodo,kad gėlyčių reikėjo daugiau megsti,viršutinė eilė labai gerai žiūrisi,aišku čia mano nuomonė,tau aš jos neperšu.O pati bandysiu megsti pagal schemą,kas gausis -pamatysiu
sekmes tau, lauksim pasirodant. O tu geliu kad daugiau butu , tai gal ir man graziau, bet mane laikas spaude, jau si sestadieni rengtis turiu. Dar buvau sumascius suknele pasidaryt, bet gavosi megztukas
La Perla, labai noreciau pabandyti ta juoda nertini is gelyciu, gal cia kur nors yra kokia shema jam? Papildyta: ups!ne i ta kreipiausi:),megztinukas Polo:),nors gelyciu shemute,jei galima
La Perla, labai noreciau pabandyti ta juoda nertini is gelyciu, gal cia kur nors yra kokia shema jam? Papildyta:
ups!ne i ta kreipiausi:),megztinukas Polo:),nors gelyciu shemute,jei galima