Na va, pabandziau ka tik pagal nuotrauka nerti, kaip ir gaunasi.. Tik kazkaip laisvokai(tas pynutes dariau po 5 akis) ir nezinau, kaip graziai krastus padaryti...
Na va, pabandziau ka tik pagal nuotrauka nerti, kaip ir gaunasi.. Tik kazkaip laisvokai(tas pynutes dariau po 5 akis) ir nezinau, kaip graziai krastus padaryti...
O kuriuos kraštus turi minty? Rankogalius? Tai paprasta ten gana atrodo....
Ar ten kur jau pabaigti trikampėliai nepilni prie krašto?... ( nors man ten gėlytes primena )
Parodysiu ir aš kelis savo nertus darbelius. Tai pirmi mano dideli darbeliai(neskaitant servetėlių, staltiesėlių), kuriuos nėriau, nes labiau patinka megzti.
Bliuzelė. Pradžioje paėmiau vieną schemą, o paskui iš kelių sujungiau ir padariau savo
Sijoną jau rodžiau kitoj temoj, bet parodysiu ir čia
Parodysiu ir aš kelis savo nertus darbelius. Tai pirmi mano dideli darbeliai(neskaitant servetėlių, staltiesėlių), kuriuos nėriau, nes labiau patinka megzti.
Bliuzelė. Pradžioje paėmiau vieną schemą, o paskui iš kelių sujungiau ir padariau savo
Sijoną jau rodžiau kitoj temoj, bet parodysiu ir čia
Sveikutė.
Su tuo nuleidinėjimu tai man problematiška... Tiesiog nedaneri iki galo kiekvienoj eilės ar rečiau. Jei reikia kad staigiau siaurėtų tai kiekvienoj, jei ne, tai kas kokia trečią eilę. ir vis mažėja, o paskui kai darai apdaila išsilygina viskas.
Bet man irgi nelabai išeina. Reikėjo klosteles daryti.... Ir tik iš kokio trečio karto padariau normaliau