siandieninis:
pusryciai:2kiausiniai(140)+1s majonezo(25)+50gr "rugelis"duonos(105)+1pamidoras(20),viso 300
pietryciai:1soko gab,viso 30
pietai:tunas(72)+80gr perliniu kruopu(272)+1pamidoras(20)+1arb s grietines(40),viso404
pietvakariai:1apelsinas(70)+surelis(200)+slyvos(30),viso 300
vakariene: 50gr 5grudu koses(170)+1ar s grietines(40)+1apelsinas(70)viso 280
is viso:1314
Pusryčiai: jautienos salotos (kepta jautiena, kin.kopūstas, pomidoras, agurkas, majonezo/kečupo užpilas), kava su pienu, 200ml pom sulčių (350)
Priešpiečiai: kava su pienu (20 kcal)
šviežių kopūstų sriuba, 30g duonos su saulėgrąžom (200 kcal)
Pietūs: višt. kumpelis su kartu troškintais 200g ryžių, morkų, žirnelių, paprikos,gabaliukas agurko (430)
Pavakariai: 2 obuoliai (100)
Vakarienė: morkų salotos su dž. slyvom ir jogurtu (300)
Priešpiečiai: kava su pienu (20 kcal)
šviežių kopūstų sriuba, 30g duonos su saulėgrąžom (200 kcal)
Pietūs: višt. kumpelis su kartu troškintais 200g ryžių, morkų, žirnelių, paprikos,gabaliukas agurko (430)
Pavakariai: 2 obuoliai (100)
Vakarienė: morkų salotos su dž. slyvom ir jogurtu (300)
Siandien prima karta buvau mano guru rezultatus matysite
Pusryciai: avizu kose su dviem iatrkuotais obuoliais ir sauksteliu cukraus
Pietus: mano guru spinatu tyrsriube su duonos skrebbuciai, grudu bandele, puse smikes rekomenduto vysniu pyrago ir kapucino puodelis su psusauksciu cukraus
Pavakariai: siruba ( kalakutienos frikadeles, saldytu darzoviu rinkinys, laukiniai ryziai ir i bliuda isidejau pora saukstu lydyto suiro mildute mmm skanumelis, siaip siruba be preiskoniu tik su sojos padazu0 puse riekes mociutes duonos
Vakariene: 200 g jogurto i ji ipajsutytas nemazas obuolys ir didelis riesutas(pamirsau pavadinima) juostele juodo soko su migdolais
Pusryciai: avizu kose su dviem iatrkuotais obuoliais ir sauksteliu cukraus
Pietus: mano guru spinatu tyrsriube su duonos skrebbuciai, grudu bandele, puse smikes rekomenduto vysniu pyrago ir kapucino puodelis su psusauksciu cukraus
Pavakariai: siruba ( kalakutienos frikadeles, saldytu darzoviu rinkinys, laukiniai ryziai ir i bliuda isidejau pora saukstu lydyto suiro mildute mmm skanumelis, siaip siruba be preiskoniu tik su sojos padazu0 puse riekes mociutes duonos
Vakariene: 200 g jogurto i ji ipajsutytas nemazas obuolys ir didelis riesutas(pamirsau pavadinima) juostele juodo soko su migdolais
Pats laikas ir man pradėti deklaruotis po švenčių...
PUSRYČIAI: 2 virti kiaušai (margučiai dar... ), 3 nedidelės piršto storio pusriekės naminio velykinio pyrago su trupučiu sviesto, pusė pomidoro, pusė AŠ majonezo.
PRIEŠPIEČIAI: obuolys nelabi didelis, max 10 razinų (neskaičiavau, bet ne daugiau)
PIETŪS: japonų restorane- vištiena troškinta su svogūnais ir paprikomis kažkokiame rudame padaže (parašyta, kad padažas- juodųjų pupelių ), ryžių užsisakyti pamiršom, tai gavosi tobulas maisto derinimas (čia šefas komandiruotės metu vaišino ), obuolys. Truputį vėliau- irisinis Meller saldainis.
PAVAKARIAI: diiidelis obuolys (280 g)
VAKARIENĖ: išmaišyta kiaušinienė su tikrais grybais (iš 2 kiaušinių), pusė pomidoriuko, pusė griežinėlio kumpio, pusė nedidelės riekutės naminio mielinio Velykinio pyrago su sviestu. Desertams- gabaliukas kakavinio pyrago su varškės įdaru, šok. sald. su žele, trumpas gabaliukas naminio sausainio (to, per mėsmalę malamo), pusė AŠ medaus prie arbatos.
Vakarienė kaip visada- turbo...
PUSRYČIAI: 2 virti kiaušai (margučiai dar... ), 3 nedidelės piršto storio pusriekės naminio velykinio pyrago su trupučiu sviesto, pusė pomidoro, pusė AŠ majonezo.
PRIEŠPIEČIAI: obuolys nelabi didelis, max 10 razinų (neskaičiavau, bet ne daugiau)
PIETŪS: japonų restorane- vištiena troškinta su svogūnais ir paprikomis kažkokiame rudame padaže (parašyta, kad padažas- juodųjų pupelių ), ryžių užsisakyti pamiršom, tai gavosi tobulas maisto derinimas (čia šefas komandiruotės metu vaišino ), obuolys. Truputį vėliau- irisinis Meller saldainis.
PAVAKARIAI: diiidelis obuolys (280 g)
VAKARIENĖ: išmaišyta kiaušinienė su tikrais grybais (iš 2 kiaušinių), pusė pomidoriuko, pusė griežinėlio kumpio, pusė nedidelės riekutės naminio mielinio Velykinio pyrago su sviestu. Desertams- gabaliukas kakavinio pyrago su varškės įdaru, šok. sald. su žele, trumpas gabaliukas naminio sausainio (to, per mėsmalę malamo), pusė AŠ medaus prie arbatos.
Vakarienė kaip visada- turbo...
Trečiadienis
v+c+m (20)
Pusryčiai:sėlenų dribsniai su pienu(180); 20 gr lazdynų riešutų (135)
Priešpiečiai:50 gr. džiovintų vaisių ( apie 150); 2 Frazer duonelės ( 64); ž. arbata be cukr
Pietūs: 2 šaukštai bulvių košės, mažutis gabalėlis kalakuto, marinuotas agurkas (apie 200); apelsinas (80)
Pavakariai: 80 gr. grūdėtos skrudintos duonos, riekutė balto sūrio, vyšnių uogienės arbata (350)
Vakarienė: vakarykštė ėriena pakepinta su daug morkų ir svogūno, 2 šaukštai bulvių košės (350), obuoliukas (40). b. kava (40)
daugoka
v+c+m (20)
Pusryčiai:sėlenų dribsniai su pienu(180); 20 gr lazdynų riešutų (135)
Priešpiečiai:50 gr. džiovintų vaisių ( apie 150); 2 Frazer duonelės ( 64); ž. arbata be cukr
Pietūs: 2 šaukštai bulvių košės, mažutis gabalėlis kalakuto, marinuotas agurkas (apie 200); apelsinas (80)
Pavakariai: 80 gr. grūdėtos skrudintos duonos, riekutė balto sūrio, vyšnių uogienės arbata (350)
Vakarienė: vakarykštė ėriena pakepinta su daug morkų ir svogūno, 2 šaukštai bulvių košės (350), obuoliukas (40). b. kava (40)
daugoka
Labas rytas,
niu ką, ir aš priduodu savo pošventinį meniu. Vakar diena:
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių+v.morkų+grybų+svogūnų mišrainės su majo+kečupo šlakeliu. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 70 g. grūdėtos duonos, 2 puselės dž. grybais farširuoto kiaušinio.
PIETŪS: 2 v. kiaušiniai, 1 a.š. krienų kremo, 100 g. duonos. Vėliau - obuolys.
PAVAKARIAI: b. kava, 30 g. duonos, 1 puselė farširuoto kiaušinio.
VAKARIENĖ: ledų rutuliukas naujajam Akropolyje. 2 samtukai rūgštynių sriubos, 2 bulvės, gab. farširuoto sterko.
niu ką, ir aš priduodu savo pošventinį meniu. Vakar diena:
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių+v.morkų+grybų+svogūnų mišrainės su majo+kečupo šlakeliu. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 70 g. grūdėtos duonos, 2 puselės dž. grybais farširuoto kiaušinio.
PIETŪS: 2 v. kiaušiniai, 1 a.š. krienų kremo, 100 g. duonos. Vėliau - obuolys.
PAVAKARIAI: b. kava, 30 g. duonos, 1 puselė farširuoto kiaušinio.
VAKARIENĖ: ledų rutuliukas naujajam Akropolyje. 2 samtukai rūgštynių sriubos, 2 bulvės, gab. farširuoto sterko.
QUOTE(sparow @ 2007 04 12, 08:18)
Pusryčiai:sėlenų dribsniai su pienu(180)
Kur yra tų dribsnių pirkti?
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 12, 10:23)
Kur yra tų dribsnių pirkti?
Daugelyje parduotuvių: mačiau ir Iki, ir Maximose - mačiau celofaniniuose pakeliuose. Bet jie nėra nekalti, ar ne, Meškute Nida ?
QUOTE(Net @ 2007 04 12, 09:25)
Daugelyje parduotuvių: mačiau ir Iki, ir Maximose - mačiau celofaniniuose pakeliuose. Bet jie nėra nekalti, ar ne, Meškute Nida ?
Bet kita vertus- jie labai lengvi, todėl krūva atrodo didelė, o svoris- ne. Taip ir tauposi kuliorijos.
Aš Rimi pirkau. Prie sveikuoliško maisto padėta. Kalorijų ten kažkur apie 350. Bet 100 gr juk nesuvalgai. Jie lengvučiai. Man 30 gr su peinu pilnai pakanka.