Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

siandieninis:

pusryciai:2kiausiniai(140)+1s majonezo(25)+50gr "rugelis"duonos(105)+1pamidoras(20),viso 300

pietryciai:1soko gab,viso 30

pietai:tunas(72)+80gr perliniu kruopu(272)+1pamidoras(20)+1arb s grietines(40),viso404

pietvakariai:1apelsinas(70)+surelis(200)+slyvos(30),viso 300

vakariene: 50gr 5grudu koses(170)+1ar s grietines(40)+1apelsinas(70)viso 280

is viso:1314
Atsakyti
Pusryčiai: jautienos salotos (kepta jautiena, kin.kopūstas, pomidoras, agurkas, majonezo/kečupo užpilas), kava su pienu, 200ml pom sulčių (350)
Priešpiečiai: kava su pienu (20 kcal)
šviežių kopūstų sriuba, 30g duonos su saulėgrąžom (200 kcal)
Pietūs: višt. kumpelis su kartu troškintais 200g ryžių, morkų, žirnelių, paprikos,gabaliukas agurko (430)
Pavakariai: 2 obuoliai (100)
Vakarienė: morkų salotos su dž. slyvom ir jogurtu (300)
Atsakyti
Siandien prima karta buvau mano guru rezultatus matysite smile.gif

Pusryciai: avizu kose su dviem iatrkuotais obuoliais ir sauksteliu cukraus
Pietus: mano guru spinatu tyrsriube su duonos skrebbuciai, grudu bandele, puse smikes rekomenduto vysniu pyrago ir kapucino puodelis su psusauksciu cukraus
Pavakariai: siruba ( kalakutienos frikadeles, saldytu darzoviu rinkinys, laukiniai ryziai ir i bliuda isidejau pora saukstu lydyto suiro mildute mmm skanumelis, siaip siruba be preiskoniu tik su sojos padazu0 puse riekes mociutes duonos
Vakariene: 200 g jogurto i ji ipajsutytas nemazas obuolys ir didelis riesutas(pamirsau pavadinima) juostele juodo soko su migdolais
Atsakyti
Pats laikas ir man pradėti deklaruotis po švenčių... rolleyes.gif

PUSRYČIAI: 2 virti kiaušai (margučiai dar... tongue.gif ), 3 nedidelės piršto storio pusriekės naminio velykinio pyrago su trupučiu sviesto, pusė pomidoro, pusė AŠ majonezo.
PRIEŠPIEČIAI: obuolys nelabi didelis, max 10 razinų (neskaičiavau, bet ne daugiau)
PIETŪS: japonų restorane- vištiena troškinta su svogūnais ir paprikomis kažkokiame rudame padaže (parašyta, kad padažas- juodųjų pupelių bigsmile.gif ), ryžių užsisakyti pamiršom, tai gavosi tobulas maisto derinimas biggrin.gif (čia šefas komandiruotės metu vaišino ax.gif ), obuolys. Truputį vėliau- irisinis Meller saldainis.
PAVAKARIAI: diiidelis obuolys (280 g)
VAKARIENĖ: išmaišyta kiaušinienė su tikrais grybais (iš 2 kiaušinių), pusė pomidoriuko, pusė griežinėlio kumpio, pusė nedidelės riekutės naminio mielinio Velykinio pyrago su sviestu. Desertams- gabaliukas kakavinio pyrago su varškės įdaru, šok. sald. su žele, trumpas gabaliukas naminio sausainio (to, per mėsmalę malamo), pusė AŠ medaus prie arbatos.

Vakarienė kaip visada- turbo... doh.gif
Atsakyti
TREČIADIENIS
Pusryčiai: [v+c] b.kava, grūdėta varškė su mėlynėmis, bananas
Priešpiečiai: -
Pietūs: tuno salotos (indelis), bandelė su dešrele
Pavakariai: 125 g l. jogurto, vid. obuolys
Vakarienė: 200 g 9% varškės, vid. obuolys
Atsakyti
Trečiadienis
v+c+m (20)
Pusryčiai:sėlenų dribsniai su pienu(180); 20 gr lazdynų riešutų (135)
Priešpiečiai:50 gr. džiovintų vaisių ( apie 150); 2 Frazer duonelės ( 64); ž. arbata be cukr
Pietūs: 2 šaukštai bulvių košės, mažutis gabalėlis kalakuto, marinuotas agurkas (apie 200); apelsinas (80)
Pavakariai: 80 gr. grūdėtos skrudintos duonos, riekutė balto sūrio, vyšnių uogienės arbata (350)
Vakarienė: vakarykštė ėriena pakepinta su daug morkų ir svogūno, 2 šaukštai bulvių košės (350), obuoliukas (40). b. kava (40)
daugoka cool.gif
Atsakyti
Labas rytas,

niu ką, ir aš priduodu savo pošventinį meniu. Vakar diena:

PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių+v.morkų+grybų+svogūnų mišrainės su majo+kečupo šlakeliu. Darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 70 g. grūdėtos duonos, 2 puselės dž. grybais farširuoto kiaušinio.

PIETŪS: 2 v. kiaušiniai, 1 a.š. krienų kremo, 100 g. duonos. Vėliau - obuolys.

PAVAKARIAI: b. kava, 30 g. duonos, 1 puselė farširuoto kiaušinio.

VAKARIENĖ: ledų rutuliukas naujajam Akropolyje. 2 samtukai rūgštynių sriubos, 2 bulvės, gab. farširuoto sterko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Net: 12 balandžio 2007 - 08:28
QUOTE(sparow @ 2007 04 12, 08:18)
Pusryčiai:sėlenų dribsniai su pienu(180)

Kur yra tų dribsnių pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 12, 10:23)
Kur yra tų dribsnių pirkti? g.gif

Daugelyje parduotuvių: mačiau ir Iki, ir Maximose - mačiau celofaniniuose pakeliuose. Bet jie nėra nekalti, ar ne, Meškute Nida mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 04 12, 09:25)
Daugelyje parduotuvių: mačiau ir Iki, ir Maximose - mačiau celofaniniuose pakeliuose. Bet jie nėra nekalti, ar ne, Meškute Nida  mirksiukas.gif ?

Bet kita vertus- jie labai lengvi, todėl krūva atrodo didelė, o svoris- ne. biggrin.gif Taip ir tauposi kuliorijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, turit omeny tuos lietuviškus, Bona Vita, sėlenų dribsnius, ar kokius kitokius? bigsmile.gif Aš manau, kad tokie dribsniai pusryčiams visai nieko, jei su saiku ir be kokių ten kaloringų priedų mirksiukas.gif Vis geriau nei kiaušinienė su lašinukais ar medium glazūruoti skrudinti javainiai cool.gif
Atsakyti
Aš Rimi pirkau. Prie sveikuoliško maisto padėta. Kalorijų ten kažkur apie 350. Bet 100 gr juk nesuvalgai. Jie lengvučiai. Man 30 gr su peinu pilnai pakanka.
Atsakyti