oj mergaites baisus mano meniu vakarikstis, as vakar pyktas, labai pyktas
keksas buvau, tai kiek pykau tiek ir valgiau
pusryciai: dripsniai+pienas+sumustinis+arbata~300
priespieciai: apie 100gr sakocio+kava
pietus: brokoliai tesloje~400
pavakariai: apie 150-200gr sakocio
vakariene: 4 bulves+2 o gal net 3pieniskos desreles+2 rauginti pomidorai~600
naktipieciai: 2 vafliai karameliniai
nu tikrai suvartojau virs 2000kcal...ir tai dar nepabaiga..dar yra like sakocio
o pietum nieka nepasiemiau...o iseit nebus progos...
Nešu savo sergantį meniu į eterį. Sveikutės,
o šiandien jau pasninkas ar dar ne?
VAKARYKŠTIS:
PUSRYČIAI: v+m+c, alma light varškytė su sėlenom, 2 minton saldainiukai, darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos su riekele picarelos sūrio. Vėliau - 2 mintonai.
PIETŪS: 2 gab. vištienos krūtinėlės, kelios riekutės karkos mėsytės be riebalo, 6 riekelės agurko.
PAVAKARIAI: v.š. jogurto su miusliais, 0,5 obuolio. Vėliau užtrukus darbe - 2 saujos skrudintų sojos pupelių.
VAKARIENĖ: kivis, 2 gab. v. apkepo su jogurtu.
NAKTIPIEČIAI: gripolio arbata su 1 a.š. medaus.
o šiandien jau pasninkas ar dar ne?
VAKARYKŠTIS:
PUSRYČIAI: v+m+c, alma light varškytė su sėlenom, 2 minton saldainiukai, darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos su riekele picarelos sūrio. Vėliau - 2 mintonai.
PIETŪS: 2 gab. vištienos krūtinėlės, kelios riekutės karkos mėsytės be riebalo, 6 riekelės agurko.
PAVAKARIAI: v.š. jogurto su miusliais, 0,5 obuolio. Vėliau užtrukus darbe - 2 saujos skrudintų sojos pupelių.
VAKARIENĖ: kivis, 2 gab. v. apkepo su jogurtu.
NAKTIPIEČIAI: gripolio arbata su 1 a.š. medaus.
Pasninkas jau nuo blynų dienos prasidėjo. 40 dienų iki Velykų be mėsos ir kiaušinių pagal senas tradicijas O nuo šio trečiadienio lyg ir "sausas" turėtų būt - be jokių gyvulinės kilmės produktų iki šeštadienio vidurnakčio
Aš tai tik šią savaitę be mėsos, o sausai penktadienį-šeštadienį
QUOTE(sparow @ 2007 04 05, 12:13)
Pasninkas jau nuo blynų dienos prasidėjo. 40 dienų iki Velykų be mėsos ir kiaušinių pagal senas tradicijas O nuo šio trečiadienio lyg ir "sausas" turėtų būt - be jokių gyvulinės kilmės produktų iki šeštadienio vidurnakčio
Aišku, dėkui Sausą pasninką ir turėjau omenyje
QUOTE(Bitulka @ 2007 04 05, 09:09)
Įtariu labai skanu Papasakoka kai įdarą gamini
nu receptas tai iš kulinarinio skyrelio . ten yra tema apie špinatus . svogūnas smulkiai supjaustytas apkeptas ant šlakelio aliejaus kartu su špinatais ir viską sumaišai su tarkuotu sūriu. proporcijos kaip nori liesiau daugiau špinatų, riebiau daugiau sūrio aš dedu 2/3 špinatų ir 1/3 sūrio mazorelos. svogūnų kartais dedu kartais ne . jei nededu svogūnų tai ir nekepinu tada špinatų. špinatus naudoju šaldytus
Na mano šiandieninis
Pusryčiai : 2 kiviai
Priešpiečiai : Quick and tasty košytė su dviem šaukštais rieboko pieno
Pietūs : 3 karštai rukytos jautienos maži gabaliukai, 2 AŠ majonezo, 1 riekelė sumuštinių duonos, 2 aguoniniai dideli džiūvėsiai stiklinė apelsinų sulčių.
Pavakariai : 2 sūreliai
Vakarienė : 3 skiltelės šokolado, 1 džiūvėsis, 3 baronkytės
Nu Meškute pasitaisiau Šį kart maždaug 1600 kcal. išeina bet kas svarbiausia - maisto racione daug saldumynų, niekaip negaliu atsispirt
Pietūs : 3 karštai rukytos jautienos maži gabaliukai, 2 AŠ majonezo, 1 riekelė sumuštinių duonos, 2 aguoniniai dideli džiūvėsiai stiklinė apelsinų sulčių.
Nu Meškute pasitaisiau Šį kart maždaug 1600 kcal. išeina bet kas svarbiausia - maisto racione daug saldumynų, niekaip negaliu atsispirt
QUOTE(bubu @ 2007 04 05, 18:36)
Na mano šiandieninis
mano akimis, mažoka normalaus maisto... a kas čia per vakarienė tokia?
QUOTE(debesuota @ 2007 04 05, 20:43)
mano akimis, mažoka normalaus maisto... a kas čia per vakarienė tokia?
Prisipažystu truputį nuklydau bet nesigailiu
Uoj bubu man tavo valgirastis lb negrazus, nei normaliu pietu, nei vakarienes
O stai ri mano nepavyzdinis, bet vistiek...
Pusryciai: smilgos varskes desertas su braskiu uogiene, 30 g pienisko pudingo
Pietus: greitpuodi paruosta jautiena su daug morku, salota su ridikeliais ir grietine, slyvu sulciu stiklinaite, gabalaitis kinder maxi
Vakariene: varskes apkepas su razinomis,grietines pora saukstu, kakavos puspuodis, obuoliukas, puse t.y. apie 20g kinder maxi
Naktipieciai: didele rieke meliono, 15 g kinder sokolado, trys lazdyno riesutai
Cia pas mane tokia kinder diena, nes dvi mazulytes paneles priziuriu, tai ir vaisina vis savo skanumynais
Pietus: greitpuodi paruosta jautiena su daug morku, salota su ridikeliais ir grietine, slyvu sulciu stiklinaite, gabalaitis kinder maxi
Vakariene: varskes apkepas su razinomis,grietines pora saukstu, kakavos puspuodis, obuoliukas, puse t.y. apie 20g kinder maxi
Cia pas mane tokia kinder diena, nes dvi mazulytes paneles priziuriu, tai ir vaisina vis savo skanumynais
QUOTE(chocollate @ 2007 04 05, 21:46)
Uoj bubu man tavo valgirastis lb negrazus, nei normaliu pietu, nei vakarienes
nu gal ir nelabai gražus mano valgiaraštis, seni valgymo ypročiai vis išlenda, net nežinau ką daryt, kad susivaldyt neišeina, kelias dienas lyg ir laikaus bet ir vėl nuslystu, čia kaip užburtas ratas merginos, o ką patartumėt valgyti pietums, nes aš jau visai nieko nebesuprantu apie maistą
QUOTE(Net @ 2007 04 05, 10:52)
Net, laikykis Sveik iki švenčių.
Mano vakarykštis. O kur aš buvau...
Pusryčiai: rusiški dribsniai su pienu, 1 dž.figa ir 5 migdolais
Priešpiečiai: Activia su slyvomis, saldinta inka
Pietūs: šaltibarščiai su keliais vš virtų apkeptų bulvių, vištiena tešloje apkepta su sūriu, po nedidelį VŠ marinuotų kopųstų, morkų ir burokėlių su aliejumi, 2 griež, rauginto agurko. 3 Meller su praline įdaru.
Pavakariai: 3 Meller saldainiai...
Vakarienė: Mano GURU (štai kur buvau ): virtos jautienos salotos su žaliomis morkomis, cukinijomis, paprikomis, ankštiniais žirneliais, Pekino kopūstu, salotų lapais ir gaiviu užpilu. Desertui- keli kasniukai naminio vyšnių pyrago. Labai rekomenduoju- vyšnių baisiai daug, o tešlos visiškas minimumas ir jokių grietinėlių ar ledų šalia nepadėta gundymui
nu nervai nebelaiko, turiu iki vasaros svert 61, dabar sveriu nuo 70 iki 74, tiksliau pries kelias savaites sveriau 74, bet sesija, sirgau, tai tikiuosi, kad kelis pameciau. bet kokie jusu valgiarasciai sitaip prabangiai valgydama tik priaugt galeciau. taigi bandau labai suimti save i rankas:
vakar:
pusryčiai: 5 š. avižinių dribsnių, užpiltų karštu vandeniu ir dar sojos padažo užpyliau, kad pridengtų šlykštų skonį. nu nekenčiu avižiniu dribsnių, betgi tipo odai labai gerai.
priešpiečiai: 3 riekelės kalakutienos kumpio, stiklinė kubuš.
pietūs: stora riekė j. duonos + labai stora riekė balto sūrio. (skubėjau į egzą)
pavakariai: stiklinė kubuš
vakarienė: grįžau tik 19,30, tai stiklinė natūralaus jogurto, pakol isvirs normalaus maisto. kai išvirė: 1/3 vištos krūtinėlės (virtos), kažkiek šaldytų virtų daržovių.
ghmz...kažin kiek laiko man pavyks taip laikytis....tokio neskanaus valgiaraščio....tik nerašykit kad galima valgyt viską. man tai nebetinka.
vakar:
pusryčiai: 5 š. avižinių dribsnių, užpiltų karštu vandeniu ir dar sojos padažo užpyliau, kad pridengtų šlykštų skonį. nu nekenčiu avižiniu dribsnių, betgi tipo odai labai gerai.
priešpiečiai: 3 riekelės kalakutienos kumpio, stiklinė kubuš.
pietūs: stora riekė j. duonos + labai stora riekė balto sūrio. (skubėjau į egzą)
pavakariai: stiklinė kubuš
vakarienė: grįžau tik 19,30, tai stiklinė natūralaus jogurto, pakol isvirs normalaus maisto. kai išvirė: 1/3 vištos krūtinėlės (virtos), kažkiek šaldytų virtų daržovių.
ghmz...kažin kiek laiko man pavyks taip laikytis....tokio neskanaus valgiaraščio....tik nerašykit kad galima valgyt viską. man tai nebetinka.