Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

QUOTE(smike @ 2007 04 02, 17:55)
1. VAKARYKŠTIS

2. ŠIANDIENINIS

Kadangi kiekiai ne visų produktų nurodyti, skaičiavau iš akies:
1. 1900 kcal
2. 2000 kcal
Išbraukus saldumynus tikrai galėtum gulėti ir nekvėpuoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, cia biski ilsejausi nuo valgiarascio temikes, nu nuo visko kartais reikia pailset. Bet va vel noriu pasiskelbti. Taigi siandieninis

Pusryciai: puse pakelio "socios"plombyro skonio varskes (nu skani, bet tikri nelieknejancios, kaloriju paziurejau trigubai daugiau, obuolys, keletas razinu
Pietus: Burokeliu sriuba, virtas toj sriuboj kiaulienos gabalaitis su pomidironiu padazu, keletas razinu, dziuveselis
Pavakariai: magija surelis, trys nedidukai sokoladiniai kiausinukai
Vakariene: zuvis kepta tesloje n gabaliuku, du obuoliai keletas razinu

Kazkokia keleto razinu diena g.gif lotuliukas.gif

O Meskute atsargiau su visais pasenusiais produktais, ypac jeigu varskiniai. Pamenu buvau apsinuodijus varskiniais pyrageliais, bet taip lb ziauriai ir tai buvo pradzia mano pilvo negalavimu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocollate: 02 balandžio 2007 - 18:17
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 02, 18:10)
Kadangi kiekiai ne visų produktų nurodyti, skaičiavau iš akies:
1. 1900 kcal
2. 2000 kcal
Išbraukus saldumynus tikrai galėtum gulėti ir nekvėpuoti... mirksiukas.gif

Ačiū meškute Nida! Vajei, ryškiai nemokėjau vertinti kaloražo... rolleyes.gif Net nemaniau, kad kiekvienas "krustelėjimas" prie stalo tiek kalorijų turi. swoon.gif Taip sakant lašas po lašo ir taliją "pratašo" ... doh.gif
Aš, pavyzdžiui, anksčiau daugmaž taip "primesdavau"- salotos prie mėsos, vadinasi, beveik 0, pomidoras prie pusryčių- 0, obuolys priešpiečiams beveik nieko (o kad dideliame visas 130 ir daugiau... doh.gif ). Na, žodžiu, supratau... mirksiukas.gif Krutėti ir kvėpuoti galiu! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš su savo koloražu įtariu ne tik kvėpuot, bet laukus art galiu blush2.gif o kaip tai paskaičiuot, jei aš svarstyklių neturiu g.gif
vakarykštis
vanduo su imbieru
Pusryčiai: 4 šaukštai vandeninės avižinės košės su 1aš sviesto ir cukr. pėdsakais; 0,5 stikl. obuolių sulčių
Priešpiečiai: bananas
Pietūs: 50 gr rūkytos šoninės, 2 riekelės dešros, 50 gr juodos duonos, šliosas šviežio agurko, vaisinė arbata; sauja džiovintų vaisių.
Pavakariai: 1,5 macos su plonai pateptu sūriu; obuoliukas
Vakarienė: 2 višt. kepenėlės, 3vš couscous, marinuoti burokėliai; balinta kava+ riekė turtingos duonos su aš spanguolių džemu ir 2 saldainiai.
Atsakyti
sveikutes, mano vakarykstis

pusryciai natur. jogurtas su selenom, 200 g

pietus mazas puodelis saltibarsciu, kelios keptos bulves (cia bare taip dave g.gif ), kokie 8 mazuliuokai kolduniukai

pavakariai obuolys

vakariene tuno salotos - kalnas

naktipieciai obuolys

siandien pasuku diena smile.gif
Atsakyti
Sveika miela kompanija:)
vakar diena jau esu prisidavus, tik kadangi man brokoliai pasirode esantys
labai riebus, tai nutariau kitka pasigaminti. Taigi mano vakar vakariene buvo
darzoves troskintos baltame padaze. Nu skanu pasakiskai. Reiskia taip:
Padazas: trecdalis pakelio sviesto,2 saukstai miltu, viska pakepinau iki auksines spalvos, biski druskos idejau, tadu ipiliai 2 stiklinies skiesto dirbtinio sultinio,
vel pakepinau, idejau apie puse pakelio gretines 12%, ir galiausiai idejau 3 kiausinio trinius gavosi tokia grazi spalva:)
tuo paciu metu: ipiliai i troskinimo keptuve biski aliejaus, imeciau kepti svogunams,tadu morkoms, apkepo biski, idejau bulves, kopustus, 1 cukinija,
iberiau darzoviu prieskoniu, ismaisiau ir uzpiliau paruostu padazu po biskiuka,
viskas troskinosi iki kol suminkstejo. Vyras suvalge 3 bliudus, o as tik viena
i kuri idejau kokius 2 samcius to troskinio na bet skanumelis neispasakotas.
Tai vat liko dar puse keptuves to troskinuko bus siandien vakarienei.
Atsakyti
labutis mano vakardiena

pusr : kava + 1/2 bliudelio vistienos sriubos (114 )
piet: 2 kiausiniai (140 )+ 1aš majonezo (40 ) + zali salotu lapai
pavak: 3 cripsai + arbata ( 60 )
vakar : 300 g krabu lazdeliu (234 )+1aš majonezo (40 ) + 200g koncervuotu zirneliu ( 132 ) + butelis alaus (250 )
naktip : 300ml pomidoru sulciu (48 ) + 1 kotletas ( 250 )

viso : 1308 cal
Atsakyti
Sveikos mergiotės mirksiukas.gif

Taigi vakar buvo taip :
PUSRYČIAI: riekė sumuštinių duonos aptepta sureliu Turek, jautienos kumpio griežinelis, 4 rutuliukai šviežio agurko + puodas žalios arbatos. darbe puodelis kavos.

PIETŪS: 220 g pekino kopūstų salotų su kumpiu, pyragėlis su grybais.

VAKARIENĖ: lėkštė kopūstų sriubos, 3 šaukštai šviežių daržovių salotų su tunu + 50g žalių devynerių blush2.gif

NAKTIPIEČIAI: sumuštinis su suriu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2007 04 03, 07:32)
aš su savo koloražu įtariu ne tik kvėpuot, bet laukus art galiu blush2.gif  o kaip tai paskaičiuot, jei aš svarstyklių neturiu g.gif

Tu gana tiksliai nurodei kiekius, taip kad, žiūrom, ką tūrom: man gavosi truputį daugiau, nei 2200 kcal. Visas "džiaugsmas" galėtų būti mažesnis, jei nebūtų šoninės (350 kcal), saujos dž. vaisių (sauja saujai nelygu, bet telpa apie 100 g...vadinas, apie 300 kcal), turtinga duona irgi turi apie 300...ir džemas (1 v.š.- apie 40 kcal), ir kiekvienas saldainis po 50 kcal...

Gyveni, žmogus, ir mokaisi...skaičiuoti kcal tongue.gif

Vakar aš pati su savo dieviškais kukuliais nuklydau taip toli į lankas, kad, kaip matot, nuspalvojau dieną raudonai blush2.gif Šiandieną- kompensacija vakarykštei mėsinei dienai cool.gif

Pusryčiai: kava su pienu, 50g rusiškų dribsnių, brinkintų su 50g pieno ir 50g jogurto (280 kcal)
Priešpiečiai: 2 obuoliai (110)
Pietūs: 300g šparaginių pupelių, apkeptų 1 a.š. sviesto, 30g "Močiuotės" duonos su grūdais (300 kcal)
Pavakariai: 50g dž. slyvų (180 kcal)
Vakarienė: 300g morkų salotų (su 2 a.š. saulėgrąžų ir 150ml jogurto) (360 kcal)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 03 balandžio 2007 - 08:55
vakar
pusryčiai---30g avižinių dribsnių košė, 140g bananas
pietūs---virtiniais su bulvių košės įdaru 150g, nat.jogurto 2 v.š
pavakariai---160g obuolys, 4X4g mini šokoladiniai saldainiukai ( vedėja grįžo po atostogų su lauktuvėm)
vakarienė ---salotos su mazorela sūriu ( iceberg salotos 150g,sūrio 100g,pomidoras 120g,majonezas v.š)
viso:1300kcal
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 03, 09:53)
šoninės (350 kcal), saujos dž. vaisių (sauja saujai nelygu, bet telpa apie 100 g...vadinas, apie 300 kcal), turtinga duona irgi turi apie 300...ir džemas (1 v.š.- apie 40 kcal), ir kiekvienas saldainis po 50 kcal...

Ačiū MN 4u.gif Vaje... kaip baisu. Sakau, ko tas svoris taip lėtai juda doh.gif
Susiradau internete visai gal neblogą skaičiuoklę
http://www_kalorijos_lt/skaiciuokle/
Dabar reiks kažkur svarstyklių ieškot.
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2007 04 03, 10:43)
Ačiū MN 4u.gif  Vaje... kaip baisu. Sakau, ko tas svoris taip lėtai juda doh.gif
Susiradau internete visai gal neblogą skaičiuoklę
http://www_kalorijos_lt/skaiciuokle/
Dabar reiks kažkur svarstyklių ieškot.

liuks nuoroda 4u.gif
Atsakyti