Sveiki, mums 7 mėnesiai. Pastebėjau, kad pas mano mažylę (nežymiai) pamėlinavo vieta, virš nosies tarp akyčių. Kas tai galėtų būti?
pas mano mažiuką taip pat jau seniai pastebėjau mėlyną dėmę tarpuragy bet čia tiesiog per ploną odelę persimato vena. gydytoja sakė, kad su laiko odelė sustorės ir nebesimatys.
Na aš taip ir pagalvojau, bet paklausti gi nesunku
Ačiu už atsakymą
Ačiu už atsakymą
pas mus irgi mazuliukas kaip su fanariuku atrodo
Aha, pas musiske irgi taip yra! Net nesusimasciau apie tai, o va, pasirodo, vena ten
Pas mus irgi taip yra,nors jau esam 1,5 metukų.Gydytoja irgi paaiškino,kad tai vena
oi, kaip nuraminot
as jau pridariau tyrimu, nes issigandau, kad kokiu problemu su krauju nebutu, nerado
bet, kad vena, tai nepasake
pas mus prie abieju akyciu
as jau pridariau tyrimu, nes issigandau, kad kokiu problemu su krauju nebutu, nerado
bet, kad vena, tai nepasake
pas mus prie abieju akyciu
QUOTE(Tooraa @ 2007 08 25, 19:27)
Nepergyvenkit mamytės - tai tikrai vena (gerai įsižiūrėjus netgi galima tai pamatyti), su laiku ta "mėlynė" pradings ir Jūsų vaikiukas bus pats gražiausias
oi, nuraminot, nes pas mano berniuka ta pati situacija-atrodo dar labiau pamelynavo nei seniau, jau buvau nusprendusi i poliklinika eiti....
Mūsų "mažius"- dabar jam jau 10 m.- toks fanaruotas ir vaikšto, tik vasarą, kai įdega beveik nesimato. Vena iššoko po dešiniąją akimi kai labai daug rėkė ligoninėje per "badymus" (jam tada 2 metukai buvo).
Sveikos, apsidziaugiau tema pamaciusi, bet ne visiskai tas pats pas mano maze. Pas ja po abiem akim pamelynave, ir jau taip seniai, dabar lyg ir daugiau, prisigalvojau, kad problemos su inkstais ar kepenimis, gal kas zinote, kodel taip yra?
mes irgi tokia turim bet kuo toliau tuo maziau ji matosi tikimes visai praeis