Aš tai vienareikšmiai pasisakau už AVENT. Labai fainas daikčiukas , žinoma, ir man buvo kilę problemų pirmo nusitraukimo metu, bet tik dėl to , kad pirmą kartą tokiu daiktu naudojausi.Viskas labai natūralu, jokio garso , jokio skausmo.Šitas pientraukis tikras išgelbėjimas ,šaunuoliai, kas jį išrado, kitaip nebūčiau žindžiusi savo dukrytės 8 mėn. be jokių komplikacijų.
Sveikos,
nezinau, gal kur ir buvo jau tokia tema, bet gal nesupyksite jei paklausiu dar karta...
As ne velnio neismanau apie tokius reikalus - kaip pientraukiai... Vis prieinu parduotuveje pasiziuriu ir tuo pasibaigia...
Gal man kas nors galite paaiskinti kam ju reikia ir kada ju reikia?
nezinau, gal kur ir buvo jau tokia tema, bet gal nesupyksite jei paklausiu dar karta...
As ne velnio neismanau apie tokius reikalus - kaip pientraukiai... Vis prieinu parduotuveje pasiziuriu ir tuo pasibaigia...
Gal man kas nors galite paaiskinti kam ju reikia ir kada ju reikia?
Šitą temą moderatoriai man atrodo perkels į skyrių "Žindymas"
O kol esi nėščia pientraukio nepirk, nes gal neprireiks. Aš pirkau AVENT. Tikrai geras, nors brangus 152 Lt. Yra panašaus veikimo, bet pigesnių. Yra švirkšto formos apie 30 Lt. Pientraukis bent jau man reikalingas, kai noriu kur išlėkti ir palikti pienuko mažei. Taipat su pientraukiu būna tokie maišiukai pieno šaldymui. Jei po maitinimo dar lieka pienuko, nutrauki jį, sušaldai ir kai jau pati pieno neturėsi, išsitrauki iš šaldiklio, atšildai ir sugirdai.
Nors kai kurios moka "nusimelžti" rankomis. Ir jokių pietraukių joms nereikia. Gal nereiks ir tau. Nes geriausia mažiui traukti iš krūties, na nebent extra atvejis.
O kol esi nėščia pientraukio nepirk, nes gal neprireiks. Aš pirkau AVENT. Tikrai geras, nors brangus 152 Lt. Yra panašaus veikimo, bet pigesnių. Yra švirkšto formos apie 30 Lt. Pientraukis bent jau man reikalingas, kai noriu kur išlėkti ir palikti pienuko mažei. Taipat su pientraukiu būna tokie maišiukai pieno šaldymui. Jei po maitinimo dar lieka pienuko, nutrauki jį, sušaldai ir kai jau pati pieno neturėsi, išsitrauki iš šaldiklio, atšildai ir sugirdai.
Nors kai kurios moka "nusimelžti" rankomis. Ir jokių pietraukių joms nereikia. Gal nereiks ir tau. Nes geriausia mažiui traukti iš krūties, na nebent extra atvejis.
Na, man pientraukio tikrai prireiks, nes as planuoju gan greitai i darba grizti ir mano maziukui teks pienuka gerti "numelsta"...
Nors sirdi skaudes lakstyti i darba, bet kitaip neiseina....
Nors sirdi skaudes lakstyti i darba, bet kitaip neiseina....
man irgi jo prireix, nes vakarais vazinesiu i paskaitas
kazin, o neskauda kai piena nutraukineji pientraukiu?
QUOTE(gritte @ 2005 01 30, 11:05)
Man bent tai tikrai neskauda. Su mechaniniu gali reguliuoti traukimo stipruma. Jeigu planuojate palikti mažius, tai pientraukis nepamainomas dalykas.
Tai va del to as ir suku galva, koki pirkti... Parduotuvese ju pilna, o skiriasi tik kaina....
Pradžioj pientraukio labai dažnai prireikia dėl vienos priežasties - pieno gaminasi daug, o vaikiukui tiek nereikia. Šiaip, tai visos sako, palauk - susinormalizuos. Vieną kartelį taip palaukiau, tai džiaugiausi, kad apskritai sugebėjau išsaugoti pieną - įsivaraiu mastitą, gydžiausi dviejų rūšių antibiotikais. Buvo nelinksma .
O dėl skausmo - tai kai dukra pradėjo valgyti iš krūties, per kiekvieną maitinimą verkdavau ir vos nerėkdavau - maždaug 30 s ar minutę skausmas būdavo nerealus, po to nurimdavo. O pientraukiu jau nusitraukinėjau apie porą mėnesių (mano dukrytė gimė neišnešiota, todėl negalėjo nuo pat gimimo vlagyti iš krūties). Per laiką speneliai užsigrūdinno, ir viskas patapo .
Dėl to, kokį pirkti... Aš tai labiausiai džiaugiausi įsigijusi elektrinį NUK'ą. Žinoma, rreikėjo išmokti juo naudotis, priprasti. Bet niekada nesigaliėjau, kad išleidau tiek pinigų tokiam mažam daikčiukui.
O dėl skausmo - tai kai dukra pradėjo valgyti iš krūties, per kiekvieną maitinimą verkdavau ir vos nerėkdavau - maždaug 30 s ar minutę skausmas būdavo nerealus, po to nurimdavo. O pientraukiu jau nusitraukinėjau apie porą mėnesių (mano dukrytė gimė neišnešiota, todėl negalėjo nuo pat gimimo vlagyti iš krūties). Per laiką speneliai užsigrūdinno, ir viskas patapo .
Dėl to, kokį pirkti... Aš tai labiausiai džiaugiausi įsigijusi elektrinį NUK'ą. Žinoma, rreikėjo išmokti juo naudotis, priprasti. Bet niekada nesigaliėjau, kad išleidau tiek pinigų tokiam mažam daikčiukui.
As turejau Avento pientrauki, nepamainomas daiktas . As skolinausi is drauges, bet yra kas parduoda pigiau. Ir prireike man jo dar gimdymo namuose, nes mazutis visko neisvalgydavo . O mano krutine tiesiog degdavo nuo pieno pertekliaus, rodes tuoj sprogs. Pradzioj buvo sunku naudotis nes piena nutraukinedavau gal 20min. is vienos kruties. O jau po poros dienu tai trukdavo 5 min. , reikedavo ir nakti nutraukinet . Vargau , kaupiau pienuka maiseliuose. Maniau kai jau nebeturesiu pieno, duosiu savo atsargas. Ir teko po 3men. viska paleisti i siuksliu konteineri . Sirdi taip skaudejo , juk tiek nemigo naktu, vargelio sudeta. Visa beda buvo ta, kad mano pienukas netiko maziui. Prasidejo motinos pieno gelta ir gyditojai grieztai uzdraude duoti piena . O buvau tokia MUU .Po suzinotos diagnozes ir pienas dingo.
O kodel skauda krutine, spenelius vaika maitinant?
Nu gal ir kvailas klausimas... Bet atsakymo nezinau, tai ir klausiu...
Nu gal ir kvailas klausimas... Bet atsakymo nezinau, tai ir klausiu...
As turejau Avento, nepamainomas dalykas kokybe atperka kaina.
Labai gailiuosi, kad nenusiveziau i gimdymo namus, nes antros dienos vakara, krutys patapo, kaip akmenys, tai budinti akusere liepe su rankomis nusitraukineti, stovint pries veidrodi, kad matyciau ar teka, as po gimdymo visa suplysusi, 3 litru kraujo netekusi, vos bepastovinti, jegu 0, stovejau, spaudziau 4 valandas ir zliumbiau krokodilo asaromis O sesele gi galejo pasakyti, kad vyras atveztu pientrauki, tai buciau per 20 minuciu viska pasidariusi, zodziu, kai kurios sadomazochistes.
O su Avent'u as visur keliaudavau ir masinoj nusitraukdavau, nes labai daug pieno buvo ir nesuvalgydavo mazoji ir kavineje i tulika nueidavau, zodziu geriausias draugas