as naudoju si pientrauki jau 4 ta menesi, tikrai super, o, kad su pientraukiu mazeja pieno, tai nezinau..... as jo turiu tiek , kad visa saldytuvo kamera pilna, dabar jau net neturiu kur saldyti. ir butent as manau, kad jo turiu tiek daug del to, kad gerai issitraukia ir vel pasigamina.
man jis ispradziu nepatiko, nes labai skausmingai itrauke mano papuka, tai tiek surikau, kad as ji i sali atidejai kokiem 2 men. taciau kaip prispyre reikalas, vel man ji teko pasiimti, tai nuo to sykio jis man buvo nepamainomas draugas. AVENT pientraukis tikrai liuks dalykelis
O per kiek laiko jus pritraukiat,nes as per 30 min.,gal tik 40 ml.,tai pagal mane cia labai ilgai, Tai kiek uztruks kol 180 pritrauksiu
pientraukis, vertas uzh ji mokamos sumos
O man is vis pienas nebega su tuo pientraukiu. Arba as nemoku, arba tas daiktas ne man
QUOTE (zanet @ 2004 11 12, 21:59) |
O man is vis pienas nebega su tuo pientraukiu. Arba as nemoku, arba tas daiktas ne man |
Help
As irgi nusipirkau vakar si stebukla, kad palengviciau si procesa. Bet sakyciau, man visai nesisek. Labai po letai bega. Gal per valanda buteliuka pripumpuoju. Ir atrodo visas dalis gerai sudejau, gal tempu blogu, gal laikau blogai, nes ir pro krasta apatini lasa??
QUOTE (inuska @ 2004 11 19, 18:19) |
Help As irgi nusipirkau vakar si stebukla, kad palengviciau si procesa. Bet sakyciau, man visai nesisek. Labai po letai bega. Gal per valanda buteliuka pripumpuoju. Ir atrodo visas dalis gerai sudejau, gal tempu blogu, gal laikau blogai, nes ir pro krasta apatini lasa?? |
Tai tau dar pasiseke, kad nors is vis bega, o man nei laso
daiktas, tik igudimo reikia Pirmus kartus 80ml traukdavau po valanda, o dabar 160-200 ml per 20 min, beskaitinejant SuperMama
Sveikos mamos,
O kaip del naudoto Avent peintraukio? Ar jie tokie patvarus kad galima drasiai pirkti ir naudota. Ar vis delto neapsimoka? Kokia jusu patirtis?
Nesinori kad butu kaip toje patarleje "Sykstus du kartus moka"
O kaip del naudoto Avent peintraukio? Ar jie tokie patvarus kad galima drasiai pirkti ir naudota. Ar vis delto neapsimoka? Kokia jusu patirtis?
Nesinori kad butu kaip toje patarleje "Sykstus du kartus moka"
O man buvo panasiai kaip auxeliui,- issiunciau vyra gilu vakara nupirkt, nes vaikas neima kruties Ciupau ta pientrauki drebanciom rankom- ziuriu,nieko nesuprantu, pradzioje kaip sudet, poto kaip nisitraukt.........Skubu, viskas krenta is ranku....Vaikas staugia, vyras aplink kaip apie eglute kaledine begioja, o is kruties ne laso..............galvojau nu blyn, paskutinius pinigus tokiam ssss Bet veliau igudau, ir visai nieko. Tik tiek galiu pasakyt, jei kruties latakeliai spazmuoja, joks pientraukis neistrauks.....taip man buna, kai ''guzas'' susidaro,-ne laso neistraukia Taip kad sio pientraukio naudinguma reikia vertinti pagal tai , kokios funkcijos is jos norima. Jei nusitraukt, vaikui neimant, tai liuks, bet jei ''guza'' istraukt, tai dar blogiau- uzlipina galutinai latakelius....
As naudoju Avent ISIS pientrauki, tai labai patenkinta. Jokio skausmo nejauciu, pienuko pritraukiu greit ir lengvai. Tiesa, pirma karta reikejo pavargti kol supratau, kaip viskas veikia. Bet siaip - rekomenduoju.
O as supykau ant to Avent pientraukio ir nusipirkau elektrini Medela. Tai su juo per 5-10 min 80-100 ml nusitraukiu ir be jokio vargo, vot