Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As taip pat pastebejau, kad Eurovaistinese pigiausia. Ypac jei dar kokia 15% nuolaidu akcija vyksta. Va pries pora savaiciu be maiseliu su nuolaida buvo kazkur apie 120lt, o su maiseliais 143Lt. Su maiseliais Kotrynoje maciau kainuoja virs 200Lt, tai skirtumas tikrai akivaizdus g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 07 rugpjūčio 2004 - 15:12
QUOTE (dovesa @ 2004 08 07, 09:46)
Nesuprantu. Man nieko neišeina su tuo pientraukiu. Bandau, arba nebėga- arba į tą guminį daikčiuką prie pat krūties prisirenka pieno. Kaip manot ar jis jau per daug naudotas(devėtas) ar aš tikra nemokšla, ar mano krūtys per daug tuščios kad ką ištraukti?

Avent pientraukis tikrai geras daiktas. naudojausi juo 6 men ir maitinau vaika tik is buteliuko, nes kitaip- niekaip...

Ta plastmasini daikciuka kartais isimdavau.

Jei nebega, tai gal per trumpai trauki? Nemanau, kad tai del susidevejimo...
Atsakyti
Ir aš turiu Avent pientraukį.Galiu tik tik tiek pasakyt - LIUKS dalykas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo molli: 07 rugpjūčio 2004 - 23:09
Pati turiu Avent, bet toms, kurios dazhnai ir daug nutraukineja patariu elektrini.
O jei sunku nutraukinet - atrodo, kad nebega, nepatogu, skauda - ieshkokit geros padeties (ir atsisest, ir pientrauki ant kruties padet). Labai svarbu - atsipalaiduot ir galvot apie vaika. Vaikas tegu shalia buna, o jei nera - bent nuotrauka. Dar padeda, jei vaikas verkia wink.gif
Naudojau pientrauki labai retai - kai kur isheit reikedavo, ir kuomet reikejo pienuko koshelems. Sunku buvo ish pradzhiu, bet veliau jau geriau sekesi. Nors mazhe vis tiek geriau trauke wink.gif
Atsakyti
Vakar nupirko vyras AVENT pientrauki - mokejo 131 LT clap_1.gif
Atsakyti
Bandziau pora kartu, geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Pirmus kartus, kol įkirtau, kaip laikyt, sunku buvo... Iš karto gimus lelia man taip papus sugraužė, kad teko naudot. Pamažu pamažu skatinom pieno gamybą pientraukiu smile.gif Šiaip tikrai neskauda, tik labai ilgai man tas melžimosi procesas užtrukdavo, ypač pradžioj, kol pieno ne fontanas laugh.gif O šiaip tikrai giriu AVENT pientraukį, labai geras daiktas. Mus išgelbėjo wink.gif
Atsakyti
naudoju ji nuo pat pradzios, jis tikrai labai geras.
Atsakyti
Naudoju jau du mėnesius. Tikrai geras thumbup.gif thumbup.gif , tik pramokti reikia. Jausmas lik vaikutis trauktu, o svarbiausia krutinės nuo tokio traukimo nesideformuos, kaip musu mamom nuo tu paprastu pientraukiu kai su ranka dar maigit reikia pačia kruti.
Atsakyti
neseniai įsigijau, tikrai fainas, jokių priekaištų neturiu tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai geras dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Iš pat pradžių 2.gif taip nugraužė spenelius, kad prireikė pientraukio. Pirkom AVENT. Parsivežėm namo ir bandžiau nusitraukinėti. Tuo metu 2.gif pradėjo verkti, kad nori valgyti. Aišku susinervinau, kad dar neturu ką duoti. Iš tų nervų niekaip to pienuko nusitraukti nepavyko. Jau pradėjau galvoti kad taip visų išgirtas pientraukis tikras š..... Padaviau nukramsnotą, šašuotą krūtį ir taip 2.gif "užkrimto". Galiausiai ramiai atsisėdau, prisitaikiau patogiai pientraukį ir nusitraukiau pienuką smile.gif . Paprasčiausiai reikėjo daryti tai ramiai ir be jokių nervų wink.gif . Nuo to karto esu labai juo patenkinta thumbup.gif . Tikrai SUPER daiktas.
Atsakyti
ir man patiko avent pientraukis- daug geriau nei ranka traukti pienuką ir patogiau. Pirmą kartą detalę vieną ne taip įdėjau ('knopkytę" ne iš tos pusės), tai netraukė. Pamaniau, kad š..., bet kitą kartą vyras surinko gerai, tai liux smile.gif
Atsakyti