Su pirmu mažyliu turėjau "avent isis" superinis daikčiukas,nors panaudodavau tik kai užsikimšdavo pieno latakai ir norėdavau pašalint pieno sąstovius,nes esant didelei temperatūrai ir žiauriam galvos skausmui tikrai nebelieka jėgų rankomis išspausti pienuko iš užkietėjusios krūtinės.
o su antru gavau dovanų elektrinį "Medela" beveik niekuo nesiskiria nuo avento,nebent buteliukai kitokie-irgi super pientraukis,nors panaudot teko tik karta (matyt labai mėgstu naktį ant pilvo miegot,ko nelabai galėjau būdama
geriau turėt ir nepanaudot,negu reikiamą akimirką jo neturėt,
MANO TOKIA NUOMONĖ
aš ir turiu avent isis, esu juo patenkinta
As irgi turiu avent isis,bet labai pavargsta rankos ir skauda sanarius nuo jo.Domiuosi medela.Skaiciau,kad galima elektrini pientrauki issinuomoti,gal zinote salygas,kainas ir kur?
O gal kas parduoda?
Dar idomu baby ono el.pientraukio ivertinimai,kas turite?
O gal kas parduoda?
QUOTE(xde @ 2009 01 24, 23:44)
As irgi turiu avent isis,bet labai pavargsta rankos ir skauda sanarius nuo jo.Domiuosi medela.Skaiciau,kad galima elektrini pientrauki issinuomoti,gal zinote salygas,kainas ir kur?
O gal kas parduoda?
O gal kas parduoda?
Aš irgi noriu medelos elektrinio, kaina naujo 330 lt. brangu, bet bala nematė, ne gaila
Skaičiau ir aš apie nuomą parašiau el. laišką, teiravausi kokios sąlygos, kaina ir t.t.
Atsakymą turbūt tik pirmadienį gausiu
Domėjausi ir tuo baby ono bet mane nesudomino vien todėl, kad reikia pradžioje rankomis traukti ir kai krutis suminkštėja tada tik tą pientraukį dėti.
Man irgi skauda sąnarius nuo to avento
Aš tik kai apie kompo atsisėdu su pientraukiu ar žurnalą skaitau tai nepastebiu, kaip ta pieną nusitraukiu o jei be jokios veiklos tą pieną traukiu, tai
Būna ir taip, kad traukiu pieną, skaitau SM (kartais ir parašau) ir dar vaiką vežimėlyje supu, kai verkia
durniausia tai kai traukiu tą pieną, puolu prie vaiko raminti, tada vėl traukiu pieną, tada vėl prie vaiko vėl traukiu ....
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 24, 23:58)
Aš irgi noriu medelos elektrinio, kaina naujo 330 lt. brangu, bet bala nematė, ne gaila
Skaičiau ir aš apie nuomą parašiau el. laišką, teiravausi kokios sąlygos, kaina ir t.t.
Domėjausi ir tuo baby ono bet mane nesudomino vien todėl, kad reikia pradžioje rankomis traukti ir kai krutis suminkštėja tada tik tą pientraukį dėti.
Aš tik kai apie kompo atsisėdu su pientraukiu ar žurnalą skaitau tai nepastebiu, kaip ta pieną nusitraukiu o jei be jokios veiklos tą pieną traukiu, tai
o kur radai tokia info apie baby ono,kad pradzioje rankomis traukti?
Man traukimas tai juodas darbas,turiu vien jam susikaupti,nieko kitko negaliu tuo metu veikti,tik ziureti,ar tinkama padetis,kaip ji pasukti,prispausti ...Vargstu
Idomu butu suzinoti apie nuomos salygas,laukciau info cia arba i AZ
QUOTE(xde @ 2009 01 25, 00:20)
o kur radai tokia info apie baby ono,kad pradzioje rankomis traukti?
Man traukimas tai juodas darbas,turiu vien jam susikaupti,nieko kitko negaliu tuo metu veikti,tik ziureti,ar tinkama padetis,kaip ji pasukti,prispausti ...Vargstu
Aš tau rytoj pacituosiu iš lankstinuko-knygutės visa info apie Baby Ono pientraukį. O apie nuoma, prasysiu, kai gausiu atsakymą. Na musu atveju pradžioje galima butu traukti su situo aventu, o paskui deti ta baby ono, nu bet man tas netinka
Nu man nėra tuomet taip baisiai kaip tau tas traukimas, aš galiu 3 darbus vienu metu daryti
Bet aš aišku komforto noriu noriu elektrinio
O kiek kartų per parą trauki pieną? Aš tik 4 kartus, bet pieno užtenka dviem dienom ir dar į kriauklę pilu
__
ir dar įdomu ar maišai pienuką? Pvz. dienos traukta su pietų metu trauktu pienų? Aš maišau, bet galvoju ar gerai?
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 25, 00:27)
O kiek kartų per parą trauki pieną? Aš tik 4 kartus, bet pieno užtenka dviem dienom ir dar į kriauklę pilu
__
ir dar įdomu ar maišai pienuką? Pvz. dienos traukta su pietų metu trauktu pienų? Aš maišau, bet galvoju ar gerai?
__
4 kartus ir as,bet vos uztenka mazei Maisau ir as...Kazkur skaiciau kad dienos piena galima maisyti,tik temperaturos neturi skirtis,jei vienas saldytuve,kitas sviezias-tai negerai.
QUOTE(xde @ 2009 01 25, 00:35)
Maisau ir as...Kazkur skaiciau kad dienos piena galima maisyti,tik temperaturos neturi skirtis,jei vienas saldytuve,kitas sviezias-tai negerai.
va tokia info radau:
Šviežio pieno nemaišykite kartu su nutrauktu ir iš šaldyto paimtu pienu. Jei šaldytuve laikote pieną, kurį norite sumaišyti su nutrauktu pienu, maišykite tik su tokiu pienu, kuris buvo nutrauktas į sterilų indą ir kelias minutes buvo šaldomas po šalto vandens srove. Tokį pieną galite laikyti ne daugiau kaip 48 valandas (skaičiuojant nuo pirmojo nutraukimo), praėjus šiam laikui pieną būtina nedelsiant suvartoti arba šaldyti vėlesniam naudojimui.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.