Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Su pirmu mažyliu turėjau "avent isis" thumbup.gif superinis daikčiukas,nors panaudodavau tik kai užsikimšdavo pieno latakai ir norėdavau pašalint pieno sąstovius,nes esant didelei temperatūrai ir žiauriam galvos skausmui tikrai nebelieka jėgų rankomis išspausti pienuko iš užkietėjusios krūtinės.
o su antru gavau dovanų elektrinį "Medela" thumbup.gif beveik niekuo nesiskiria nuo avento,nebent buteliukai kitokie-irgi super pientraukis,nors panaudot teko tik karta blush2.gif (matyt labai mėgstu naktį ant pilvo miegot,ko nelabai galėjau būdama nestuke.gif

geriau turėt ir nepanaudot,negu reikiamą akimirką jo neturėt,
MANO TOKIA NUOMONĖ thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 23 sausio 2009 - 16:05
aš ir turiu avent isis, esu juo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu avent isis rankini, bet man jau jis pradeda nepatikti,noriu elektrinio vien dėl komforto rolleyes.gif Ir kiek teko kalbėtis su mamytėmis, kurios naudoja elektrinius, šituos aventus peikia smile.gif
Atsakyti
As irgi turiu avent isis,bet labai pavargsta rankos ir skauda sanarius nuo jo.Domiuosi medela.Skaiciau,kad galima elektrini pientrauki issinuomoti,gal zinote salygas,kainas ir kur?
O gal kas parduoda?
Dar idomu baby ono el.pientraukio ivertinimai,kas turite?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 01 24, 23:44)
As irgi turiu avent isis,bet labai pavargsta rankos ir skauda sanarius nuo jo.Domiuosi medela.Skaiciau,kad galima elektrini pientrauki issinuomoti,gal zinote salygas,kainas ir kur?
O gal kas parduoda?
Dar idomu baby ono el.pientraukio ivertinimai,kas turite?

Aš irgi noriu medelos elektrinio, kaina naujo 330 lt. brangu, bet bala nematė, ne gaila irnesakyk.gif
Skaičiau ir aš apie nuomą rolleyes.gif parašiau el. laišką, teiravausi kokios sąlygos, kaina ir t.t.
Atsakymą turbūt tik pirmadienį gausiu rolleyes.gif

Domėjausi ir tuo baby ono ax.gif bet mane nesudomino rolleyes.gif vien todėl, kad reikia pradžioje rankomis traukti ir kai krutis suminkštėja tada tik tą pientraukį dėti.

Man irgi skauda sąnarius nuo to avento sad.gif
Aš tik kai apie kompo atsisėdu su pientraukiu ar žurnalą skaitau tai nepastebiu, kaip ta pieną nusitraukiu biggrin.gif o jei be jokios veiklos tą pieną traukiu, tai doh.gif
Būna ir taip, kad traukiu pieną, skaitau SM (kartais ir parašau) ir dar vaiką vežimėlyje supu, kai verkia biggrin.gif
durniausia tai kai traukiu tą pieną, puolu prie vaiko raminti, tada vėl traukiu pieną, tada vėl prie vaiko vėl traukiu .... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 24 sausio 2009 - 23:59
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 24, 23:58)
Aš irgi noriu medelos elektrinio, kaina naujo 330 lt. brangu, bet bala nematė, ne gaila  irnesakyk.gif
Skaičiau ir aš apie nuomą  rolleyes.gif parašiau el. laišką, teiravausi kokios sąlygos, kaina ir t.t.
Atsakymą turbūt tik pirmadienį gausiu  rolleyes.gif
Domėjausi ir tuo baby ono  ax.gif  bet mane nesudomino  rolleyes.gif  vien todėl, kad reikia pradžioje rankomis traukti ir kai krutis suminkštėja tada tik tą pientraukį dėti.

Man irgi skauda sąnarius nuo to avento  sad.gif
Aš tik kai apie kompo atsisėdu su pientraukiu ar žurnalą skaitau tai nepastebiu, kaip ta pieną nusitraukiu  biggrin.gif o jei be jokios veiklos tą pieną traukiu, tai  doh.gif

o kur radai tokia info apie baby ono,kad pradzioje rankomis traukti? blink.gif
Man traukimas tai juodas darbas,turiu vien jam susikaupti,nieko kitko negaliu tuo metu veikti,tik ziureti,ar tinkama padetis,kaip ji pasukti,prispausti ...Vargstu verysad.gif
Idomu butu suzinoti apie nuomos salygas,laukciau info cia arba i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 01 25, 00:20)
o kur radai tokia info apie baby ono,kad pradzioje rankomis traukti? blink.gif
Man traukimas tai juodas darbas,turiu vien jam susikaupti,nieko kitko negaliu tuo metu veikti,tik ziureti,ar tinkama padetis,kaip ji pasukti,prispausti ...Vargstu verysad.gif
Idomu butu suzinoti apie nuomos salygas,laukciau info cia arba i AZ 4u.gif

Aš tau rytoj pacituosiu iš lankstinuko-knygutės visa info apie Baby Ono pientraukį. O apie nuoma, prasysiu, kai gausiu atsakymą. Na musu atveju pradžioje galima butu traukti su situo aventu, o paskui deti ta baby ono, nu bet man tas netinka unsure.gif
Nu man nėra tuomet taip baisiai kaip tau tas traukimas, aš galiu 3 darbus vienu metu daryti biggrin.gif
Bet aš aišku komforto noriu rolleyes.gif noriu elektrinio rolleyes.gif
O kiek kartų per parą trauki pieną? Aš tik 4 kartus, bet pieno užtenka dviem dienom ir dar į kriauklę pilu doh.gif

__

ir dar įdomu ar maišai pienuką? Pvz. dienos traukta su pietų metu trauktu pienų? Aš maišau, bet galvoju ar gerai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 25 sausio 2009 - 00:29
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 25, 00:27)
O kiek kartų per parą trauki pieną? Aš tik 4 kartus, bet pieno užtenka dviem dienom ir dar į kriauklę pilu  doh.gif
__
ir dar įdomu ar maišai pienuką? Pvz. dienos traukta su pietų metu trauktu pienų? Aš maišau, bet galvoju ar gerai?  g.gif

4 kartus ir as,bet vos uztenka mazei verysad.gif Maisau ir as...Kazkur skaiciau kad dienos piena galima maisyti,tik temperaturos neturi skirtis,jei vienas saldytuve,kitas sviezias-tai negerai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 01 25, 00:35)
Maisau ir as...Kazkur skaiciau kad dienos piena galima maisyti,tik temperaturos neturi skirtis,jei vienas saldytuve,kitas sviezias-tai negerai.

va tokia info radau:
Šviežio pieno nemaišykite kartu su nutrauktu ir iš šaldyto paimtu pienu. Jei šaldytuve laikote pieną, kurį norite sumaišyti su nutrauktu pienu, maišykite tik su tokiu pienu, kuris buvo nutrauktas į sterilų indą ir kelias minutes buvo šaldomas po šalto vandens srove. Tokį pieną galite laikyti ne daugiau kaip 48 valandas (skaičiuojant nuo pirmojo nutraukimo), praėjus šiam laikui pieną būtina nedelsiant suvartoti arba šaldyti vėlesniam naudojimui.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti