As irgi turiu toki pientrauki.Tai galiu pasakyt, kad jis

Be jo buciau neissivertus.Mazulis iki kraujo buvo nukramtes spenelius, o dar po gimdymo sukilo auksta temperatura, nebeleido maitint is kruties.Piena reikejo nusitraukt ir pasterizuot.Kai pasveikau, sunelis atsisake imt kruti.Menesi maitinu nusitraukdama tuo pientraukiu. Dabar jau vel pratinames valgyt is kruties, bet visas valgymo ritmas kazkaip issiderino: duodu ruti, po to nutraukta piena, nes jis greit pavargsta isspjauna lauk.Labai vargina toks maitinimas.Taip gerai buvo su tuo pientraukiu, norejau taip maitint ir toliau, bet gydytoja pasake, kad nusitraukiant gali dingti pienas

QUOTE(doma_ @ 2004 05 21, 11:58)
Pritariu *Rasai* liuks daikciukas ir visiskai negaila tokiu pinigu moketi. Mano mazylis nuo pat gimimo neeme kruties, tai man sis avent pientraukis buvo kaip isigelbejimas...
Man dabar panasi situacija. O is kur zinojai, kiek to pienuko jam nutraukti?Is kruties maziukas valgo tiek kiek jam reikia, o vat su nutraukto pieno kiekiu man problema.Bijau, kad nebutu per mazai ir ne per daug.Sunelio sesute sake, kad jei maziukas is kart per daug suvalgo gali issitampyti skrandukas