nu as be sio pientraukio buciau prapuolus. Jau vos dvieju savaiciu teturinti mazyli teko palikti, isejau i paskaitas ir taip 6 menesius mane gelbejo AVENT pientraukis. Skaudet ne trupucio neskaudejo, gerdavo mano pienuka is Avent buteliuku, taigi nusitraukdavau tik kai reikedavo, o siaip valge is kruties ir jam nebuvo jokio skirtumo
Dar turiu viena pazystama kuri augina 5 vaikus, su pirmais 3 isbande visokiausius pientraukius, o su paskutiniais dvynukais naudojo Avent'a ir sake jog tai buvo pats geriausias pientraukis is visu...
Turiu drauge dirbancia su Avent produkcija, jei kam kils klausimu, galite drasiai kreiptis ir visko klausti. E-mail avent@limedika.lt
Sekmes
Dar ir as isiterpsiu. Pieno neturiu kur konservuot, bet planuoju isigyt pientrauki, kad butu imanoma nors kartais nuo savo pienininko atitrukt. Tik biski beda, atrodo, kad pieno pradeda mazet. Ar nenutiks taip, kad koki karta gerai "numelsiu" ir paskui kai reiks maitint pieno nebebus dar pasigamine? Gal ir juokingai pasirodys, bet dar ir ne tokiu nesamoniu prisigalvoju
Naudoju Avent pientrauki ir esu labai patenkinta. Dukrai 11 men., pienuka nutraukineju jau 8 men. (nes daznokai pasitaiko, kad turiu maze palikti su seneliais ar vyru), taip, kad nesutinku su nuomone, kad nutraukinejant pienuka, jis greiciau dingsta.
Del to pieno pasigaminimo, tai nepergyvenk, tikrai bus pasigamine-o jeigu gerai "numelsi"-tai jo gerai ir pasigamins.
as irgi naudoju Avent pientrauki-esu labai patenkinta, bet pientraukis vistiek taip pieno neistrauks-kaip tai padaro mano lialius
as irgi naudoju Avent pientrauki-esu labai patenkinta, bet pientraukis vistiek taip pieno neistrauks-kaip tai padaro mano lialius
As irgi turiu toki pientrauki.Tai galiu pasakyt, kad jis Be jo buciau neissivertus.Mazulis iki kraujo buvo nukramtes spenelius, o dar po gimdymo sukilo auksta temperatura, nebeleido maitint is kruties.Piena reikejo nusitraukt ir pasterizuot.Kai pasveikau, sunelis atsisake imt kruti.Menesi maitinu nusitraukdama tuo pientraukiu. Dabar jau vel pratinames valgyt is kruties, bet visas valgymo ritmas kazkaip issiderino: duodu ruti, po to nutraukta piena, nes jis greit pavargsta isspjauna lauk.Labai vargina toks maitinimas.Taip gerai buvo su tuo pientraukiu, norejau taip maitint ir toliau, bet gydytoja pasake, kad nusitraukiant gali dingti pienas
Man dabar panasi situacija. O is kur zinojai, kiek to pienuko jam nutraukti?Is kruties maziukas valgo tiek kiek jam reikia, o vat su nutraukto pieno kiekiu man problema.Bijau, kad nebutu per mazai ir ne per daug.Sunelio sesute sake, kad jei maziukas is kart per daug suvalgo gali issitampyti skrandukas
QUOTE(doma_ @ 2004 05 21, 11:58)
Pritariu *Rasai* liuks daikciukas ir visiskai negaila tokiu pinigu moketi. Mano mazylis nuo pat gimimo neeme kruties, tai man sis avent pientraukis buvo kaip isigelbejimas...
Man dabar panasi situacija. O is kur zinojai, kiek to pienuko jam nutraukti?Is kruties maziukas valgo tiek kiek jam reikia, o vat su nutraukto pieno kiekiu man problema.Bijau, kad nebutu per mazai ir ne per daug.Sunelio sesute sake, kad jei maziukas is kart per daug suvalgo gali issitampyti skrandukas
QUOTE (Vasarele @ 2004 07 01, 21:38) |
Is kruties maziukas valgo tiek kiek jam reikia, o vat su nutraukto pieno kiekiu man problema.Bijau, kad nebutu per mazai ir ne per daug.Sunelio sesute sake, kad jei maziukas is kart per daug suvalgo gali issitampyti skrandukas |
Aisku, as ne specas, bet isiterpsiu. KAzi ar galima vaikiuka motinos pienu permaitint? Tuo labiau, kad ne tokie jau jie ir "dunduliai", kad ir maziukai, bet kai sotus, visi kruti isspjauna arba tik apzioje laiko. Skaiciau (dabar greitai neatgaminsiu kur), kad motinos pienu maitinamu vaiku nutukint irgi beveik neimanoma, ne taip kaip su misinukais.
As irgi isigijau Avent pientrauki, jis tikrai liuks Dabar dar retai naudoju, nes maitinu beveik visada pati, bet veliau, kai paaugsim, speju, dar labiau pravers
Gal galite man padeti tos, kurios ilgiau juos naudojate? Kaip yra su sterilizavimu? Pirma karta viriau visas detales 10 min, kaip ir parasyta, antrasyk vel. Bet po to sumasciau, kad gal uztenka gerai isplauti ir nuplikyti verdanciu vandeniu, nes tas virinimas ganetinai uztrunka ir uzknisa, atvirai sakant? Patarkite, labiau patyrusios
Gal galite man padeti tos, kurios ilgiau juos naudojate? Kaip yra su sterilizavimu? Pirma karta viriau visas detales 10 min, kaip ir parasyta, antrasyk vel. Bet po to sumasciau, kad gal uztenka gerai isplauti ir nuplikyti verdanciu vandeniu, nes tas virinimas ganetinai uztrunka ir uzknisa, atvirai sakant? Patarkite, labiau patyrusios
super isradimas.Anyta niekaip negalejo suprasti jo mechanizmo.Tik pinigeliu buvo gaila, bet nors "dirba " gerai.Eurobaistines bazej jis kainuoja 131 lt.pigiau neberasit.
QUOTE (Aistule @ 2004 07 02, 11:00) |
Gal galite man padeti tos, kurios ilgiau juos naudojate? Kaip yra su sterilizavimu? Pirma karta viriau visas detales 10 min, kaip ir parasyta, antrasyk vel. Bet po to sumasciau, kad gal uztenka gerai isplauti ir nuplikyti verdanciu vandeniu, nes tas virinimas ganetinai uztrunka ir uzknisa, atvirai sakant? Patarkite, labiau patyrusios |
Jei zadi ilgai naudotis ir turi mikrobange - paieskok va tokio daiktoavent. Per kelias minutes issterelizuoja pientrauki ir buteliukus Svara laikosi 8 valandas.
As nusitraukinejau kasdien po karta tuo paciu metu, tai viskas budavo normaliai (sumaise kelione, uzmeciau ). Tik svarbu tam paskirti reguliaru laika. Pienuko gamyba nesutriko
QUOTE (Vasarele @ 2004 07 01, 18:26) |
Labai vargina toks maitinimas.Taip gerai buvo su tuo pientraukiu, norejau taip maitint ir toliau, bet gydytoja pasake, kad nusitraukiant gali dingti pienas |
nesąmonė, tai daugiau psichologinis dalykas, pažįstu mamą, kuri nusitraukinėjo pieniuką ir išmaitino mažylį iki 9 mėn.
beje, pas mane panaši situacija, vaikiukas tinginiukas, neištraukia gerai, to pasekoj priauga mažai svorio... karts nuo karto nutraukiu, ir pieniuko tikrai nesumažėjo... dabar jau sūnutis didesnis, jėgų pas jį daugiau, tai valgom tiesiai iš krūties
Papildyta @ [mergetime]1089870700[/mergetime]
QUOTE (Vasarele @ 2004 07 01, 18:26) |
Labai vargina toks maitinimas.Taip gerai buvo su tuo pientraukiu, norejau taip maitint ir toliau, bet gydytoja pasake, kad nusitraukiant gali dingti pienas |
nesąmonė, tai daugiau psichologinis dalykas, pažįstu mamą, kuri nusitraukinėjo pieniuką ir išmaitino mažylį iki 9 mėn.
beje, pas mane panaši situacija, vaikiukas tinginiukas, neištraukia gerai, to pasekoj priauga mažai svorio... karts nuo karto nutraukiu, ir pieniuko tikrai nesumažėjo... dabar jau sūnutis didesnis, jėgų pas jį daugiau, tai valgom tiesiai iš krūties
Nesuprantu. Man nieko neišeina su tuo pientraukiu. Bandau, arba nebėga- arba į tą guminį daikčiuką prie pat krūties prisirenka pieno. Kaip manot ar jis jau per daug naudotas(devėtas) ar aš tikra nemokšla, ar mano krūtys per daug tuščios kad ką ištraukti?