Be pientraukio buciau neissivertus. Kai mazyte papo neeme. Darydavau misinuka. Taip viena , karta, antra. O pieno fabrikas kentejo. Nusipirkau pientrauki. Kam pirkti misinuka kai yra savo pienas. Taip zaidziau su pientraukiu. Dabar jo kaip ir nelabai reikia vaikas normaliai valgo is papo. Bet kai reikia vaika palikt, superinis daikciukas.
Kai pagimdziau pirma leliuka, pientraukis buvo labai reikalingas, kadangi dar studijavau (reikedavo palikti pieno), o be to ir krutine tai pakieteja, tai dar jai kas nors darosi, tai pientraukis daznu atveju padedavo. Naudojom tol, kol suluzo
Dabar turedama antra leliuka pientraukis visiskai nereikalingas - draugai lankydami leliuka padovanojo Avent Isis, bet iki siol jo net neispakavau. Jei reikia kur islekti - tiesiog pati nusitraukiu - krutine zymiai minkstesne ir jau nera jokiu problemu. Manau, kad jei daznu islekimu be vaiko nera, turint antra leliuka pientraukiu nereikia - bet cia zinoma mano patirtis. O piktnaudziauti jais siaip del pramogos tikrai neverta, kadangi vaikelis suvalgo tiek, kiek nori, o traukiantis su pientraukiu po to reikia paros kitos kol krutine vel atsistato (su pientraukiu paprastai nusitrauki daugiau nei reikia)
Dabar turedama antra leliuka pientraukis visiskai nereikalingas - draugai lankydami leliuka padovanojo Avent Isis, bet iki siol jo net neispakavau. Jei reikia kur islekti - tiesiog pati nusitraukiu - krutine zymiai minkstesne ir jau nera jokiu problemu. Manau, kad jei daznu islekimu be vaiko nera, turint antra leliuka pientraukiu nereikia - bet cia zinoma mano patirtis. O piktnaudziauti jais siaip del pramogos tikrai neverta, kadangi vaikelis suvalgo tiek, kiek nori, o traukiantis su pientraukiu po to reikia paros kitos kol krutine vel atsistato (su pientraukiu paprastai nusitrauki daugiau nei reikia)
QUOTE(AusraR @ 2009 01 12, 13:14)
man pientraukio kartais prireikia kai vaikiukai kazkodel nenori valgyti (dantys gal dygsta) tada tenka nusitraukt, ebt as traukiu nedaug, tik kad palengvetu, tai manau ta pati padaryciau ir rankom, bet man su pientraukiu lengviau. kad jau turiu tai naudoju, siaip issiversciau be jo.
o man tenka į darbą grįžt, tad nusitraukimas neišvengiamas tik rankom man nesigauna kažkodėl-tai užsisakiau nusipirkt medela pientraukį...jau šiand turiu gauti jį...bet spėju, kad per brangiai sumokėjau
Gal jau tokia temelė ir yra, jei ką moderatorė sujungs, bet nutiko man bėda šiandien gavau profesionalų pientraukį, sumokėjau tikrai nemažai...sūnelį buvau pamaitinus gal prieš kokį pusvalandį...žodžiu viską pasijungiau ir sakau pažiūrėsiu kiek pienelio nusitrauksiu...ir šoką gavau-vos ne vos buteliukų dugną apsėmė pienas...nieko nesuprantu-nejau pieno nebeturiu?ar gal reikia po ilgesnio tarpo traukti tuoj pulsiu į nevilty, nes tikėjausi, kad kai pradės tekėt-tai buteliukų neužteks...ką daryt ?gal kas susidūrėt?ar čia aš nenusimanau kada traukti pieną ir t.t.
Po maitinimo, jei krutys neisiputusios ir ju neskauda, tai nera ko traukti. Nebent tu norejai uzsaldyti Bet pas tave tikriausiai pienuko per daug nebus, kaip kad kai kurioms buna upeliai teka
QUOTE(Ievamul @ 2009 01 13, 22:13)
Po maitinimo, jei krutys neisiputusios ir ju neskauda, tai nera ko traukti. Nebent tu norejai uzsaldyti Bet pas tave tikriausiai pienuko per daug nebus, kaip kad kai kurioms buna upeliai teka
bet rankom paspaudus pienas bėga o gal blogą pientrauky įsigijau?
Man irgi begdavo paspaudus, bet kai pradedavau nutraukineti, paaiskedavo, kad nieko ten nera Tai pientraukis buvo reikalingas, kai vaikutis kruties neimdavo - tada nutraukdavau ir sugirdydavau is buteliuko
QUOTE(Ievamul @ 2009 01 13, 22:23)
Man irgi begdavo paspaudus, bet kai pradedavau nutraukineti, paaiskedavo, kad nieko ten nera Tai pientraukis buvo reikalingas, kai vaikutis kruties neimdavo - tada nutraukdavau ir sugirdydavau is buteliuko
pasirodo gumelių nebuvau uždėjusi, dėl to ir nebėgo tik uždėjau-pienas liejasi per kraštus...nerealiai apsidžiaugiau galėsim toliau pienuku džiaugtis
QUOTE(kristinita @ 2009 01 14, 18:57)
pasirodo gumelių nebuvau uždėjusi, dėl to ir nebėgo tik uždėjau-pienas liejasi per kraštus...nerealiai apsidžiaugiau galėsim toliau pienuku džiaugtis
Tai sveikinu. Sekmes
pirkau po menesio maždaug..nes niekaip nesupratau ar pienuko užtenka..nes neramus buvo...panaudojau 2 sav..ir nebebuvo ka traukt
tai va kaip keistai nepasiseke , o as va 9,5 men ismaitinau vien nutrauktu pieniuku, nes mazius neeme papo visai. dabar galiu perleisti ta stebuklinga irenginuka pientrauki Avent Isis su visais priedais kazkam kitai Del kainos susitarsim dgujaite@yahoo.com
Nebijokit ,moterys, buteliuko, jei vaikas neima papuko, nieko blogo. As pradzioj bijojau, maniai sugadinsiu vaiko zindymo nora, bet kai jau maciau, kad badauja vaikis pirkau pientrauki ir nerealiai patenkinta!
Papildyta:
tai va kaip keistai nepasiseke sad.gif, o as va 9,5 men ismaitinau vien nutrauktu pieniuku, nes mazius neeme papo visai. dabar galiu perleisti ta stebuklinga irenginuka pientrauki Avent Isis su visais priedais kazkam kitai smile.gif Del kainos susitarsim smile.gif dgujaite@yahoo.com
Nebijokit ,moterys, buteliuko, jei vaikas neima papuko, nieko blogo. As pradzioj bijojau, maniai sugadinsiu vaiko zindymo nora, bet kai jau maciau, kad badauja vaikis pirkau pientrauki ir nerealiai patenkinta! thumbup.gif
Nebijokit ,moterys, buteliuko, jei vaikas neima papuko, nieko blogo. As pradzioj bijojau, maniai sugadinsiu vaiko zindymo nora, bet kai jau maciau, kad badauja vaikis pirkau pientrauki ir nerealiai patenkinta!
Papildyta:
QUOTE(detyte @ 2009 01 17, 11:38)
pirkau po menesio maždaug..nes niekaip nesupratau ar pienuko užtenka..nes neramus buvo...panaudojau 2 sav..ir nebebuvo ka traukt
tai va kaip keistai nepasiseke sad.gif, o as va 9,5 men ismaitinau vien nutrauktu pieniuku, nes mazius neeme papo visai. dabar galiu perleisti ta stebuklinga irenginuka pientrauki Avent Isis su visais priedais kazkam kitai smile.gif Del kainos susitarsim smile.gif dgujaite@yahoo.com
Nebijokit ,moterys, buteliuko, jei vaikas neima papuko, nieko blogo. As pradzioj bijojau, maniai sugadinsiu vaiko zindymo nora, bet kai jau maciau, kad badauja vaikis pirkau pientrauki ir nerealiai patenkinta! thumbup.gif