Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fixa @ 2009 01 01, 16:22)
aš iš anksto nepirkau, nors ir kaip badė mane įkalbėti, ir man visai jo neprireikė ax.gif tiesiog masažuodavau dažniau ir duodavau žįsti.

jei neturejai 200ml vienoje krutyje, tai ir nereikejo, o as kai buvau toks tikras pieno fabrikas,tai man tas daznas zindymas issauke dar didesne pieno gamyba doh.gif taip kad man tie masaziukai padedavo tik lengviau istraukti pieneli, bet tik su pientraukiu, o ir uzsilaikyti pienelio bijojua, nes kad neuzsidegtu krutine, o tai buvau patingejusi viena karta nusitraukti ir pasekmes buvo tokios kad krutine isejo guzais ir sukilo tempe. doh.gif na bet zinoma cia gal tik man taip pasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano lelytei menesiukas, kol kas man pientraukio nereikejo, tai dziaugiuosi, kad ir nepirkau. Nors jei tureciau, turbut nusitraukciau pienelio kai paliekam mociutei mazyle, kad nebutu strioko, jei ka pamaitintu. Bet kol kas isiverciu ir be jo. rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau nutrenkus tą pientraukį, bet vieną dieną kažkodėl išsitraukiau ir pritraukiau daug daugiau, negu rankomis bigsmile.gif Tiesa spenelius žiauriai skaudėjo, tepiau tepalais unsure.gif dabar jau pripratau ir nebe taip skauda ax.gif
Dabar "atsiprašiau" pientraukio ir kiekvienam maitinimui pritraukiu apie 300 ml ax.gif
Nors mažylė vos 100 vienam kartui suvalgo, tai laikau šaldytuve ta pieną ax.gif
Naktį tik kartą nusitraukiu, nes miego žiauriai norisi blush2.gif tai ta "perteklių" per naktį ir suvartojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 02, 20:54)
Buvau nutrenkus tą pientraukį, bet vieną dieną kažkodėl išsitraukiau ir pritraukiau daug daugiau, negu rankomis  bigsmile.gif Tiesa spenelius žiauriai skaudėjo, tepiau tepalais unsure.gif dabar jau pripratau ir nebe taip skauda  ax.gif
Dabar "atsiprašiau" pientraukio ir kiekvienam maitinimui pritraukiu apie 300 ml  ax.gif
Nors mažylė vos 100 vienam kartui suvalgo, tai laikau šaldytuve ta pieną  ax.gif
Naktį tik kartą nusitraukiu, nes miego žiauriai norisi  blush2.gif tai ta "perteklių" per naktį ir suvartojam biggrin.gif

O tai jusu dukryte neima kruties? Jeigu ir toliau maitinsit is buteliuko, tai tik dideja tikimybe, kad maziuke isvis atsisakys imti kruti, nes jai is buteliuko yra daug paprasciau-nereikia stengtis, o prie gero-greit priprantama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 01 02, 20:36)
O tai jusu dukryte neima kruties? Jeigu ir toliau maitinsit is buteliuko, tai tik dideja tikimybe, kad maziuke isvis atsisakys imti kruti, nes jai is buteliuko yra daug paprasciau-nereikia stengtis, o prie gero-greit priprantama  rolleyes.gif

Ima ji tą krūtį, bet neleido man gyd. jos krūtinę maitinti (dėl tam tikrų priežasčių) verysad.gif
Be to mergytė greit pavargsta, pakyla temperatūra verysad.gif
Pavargsta ji ir iš buteliuko valgydama, o ką jau apie krūtinę kalbėti... verysad.gif
Atsakyti
man vyras pientrauki nupirko kai ligonineje gulejau..jis lb padejo kai mazius spenelius nugrauzes buvo,tik gaila,kad maitinti galejau tik 3sav..... verysad.gif
Atsakyti
Siulau nepirkti anksciau negu reikia. Su pirmaja turejau bet ne laso neiseidavo nutraukti, o be to ir reikalo nebuvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 03, 17:18)
Ima ji tą krūtį, bet neleido man gyd. jos krūtinę maitinti (dėl tam tikrų priežasčių)  verysad.gif
Be to mergytė greit pavargsta, pakyla temperatūra  verysad.gif
Pavargsta ji ir iš buteliuko valgydama, o ką jau apie krūtinę kalbėti...  verysad.gif

Oho, labai idomu pasidare, del ko gydytoja gali neleisti maitinti krutimi blink.gif
Na is tikruju gaila, kad ji sitaip vargsta valgydama unsure.gif , na gal veliau susitvarkys viskas.
Atsakyti
As uz tai kad pientraukiu nutraukineti nereikia,bet buna tam tikru priezasciu:reikia iseiti reikalais ir buna kad tiesiog taip geriau-netgi sveikatos sumetimais.Taigi kiekvienas atvejis issirtinis smile.gif
Atsakyti
patarsiu visom busimom mamyten, nepirkit pientraukiu jei norite pacios maitinti maziukus schmoll.gif pirma menesi tikrai sunku, pienukas liejasi per krastus, bet neskubekite nutraukineti, nes taip pienukas niekada nesusireguliuos. Geriau pakenteti, arba tiesiog zadinti leliuka valgyti. Po menesiuko ar kito, pienukas susitvarko ir prisipildo tada kada jau reikia maziukui valgyti, tad nedarykite klaidos, patariu is sirdies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 01 03, 21:27)
Oho, labai idomu pasidare, del ko gydytoja gali neleisti maitinti krutimi  blink.gif
Na is tikruju gaila, kad ji sitaip vargsta valgydama unsure.gif , na gal veliau susitvarkys viskas.

nenoriu, aš čia per daug rašinėti kas mums yra, bet manau šitas tekstas atsakys

Situacijos, kai negalima maitinti krūtimi, labai retos. Tai: sunkios, paskutinės stadijos širdies, inkstų ligos, navikai; vartojimas vaistų, kenkiančių naujagimiui, psichinės motinos ligos. Taip pat sunkūs naujagimio apsigimimai, gilus neišnešiotumas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 05 sausio 2009 - 18:44
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 05, 20:42)
nenoriu, aš čia per daug rašinėti kas mums yra, bet manau šitas tekstas atsakys
Situacijos, kai negalima maitinti krūtimi, labai retos. Tai: sunkios, paskutinės stadijos širdies, inkstų ligos, navikai; vartojimas vaistų, kenkiančių naujagimiui, psichinės motinos ligos. Taip pat sunkūs naujagimio apsigimimai, gilus neišnešiotumas.

Na jusu cia isvardinti dalykai tikrai baisiai skamba, niekam to nelinkeciau. Tad sveikatos jums abiems 4u.gif Tikiuosi viskas susitvarkys, sekmes 4u.gif
Atsakyti