Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o as naudojuosi medela elektriniu. super geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as dar budama nescia ji turejau tai ligoninej jau stimuliuodavau su juo piena
Atsakyti
o as jokio nenaudoju ax.gif nors metosi namie pientraukis bet kazkaip man jo nereikia blush2.gif
Atsakyti
O man pientraukio prisireikė tik tuomet, kai smarkiai užsidegė krūtinė. Temperatūra buvo 40,4 ir leliukas tiesiog neįstengė pilnai ištraukti. Ir naudojau pientraukį tik tą vieną kartą. Tuomet mano kleckiukui buvo 2 mėn., o nuo 3 mėn. nusistovi pieno gamyba ir daugiau krūtinė nebuvo užsidegusi. Taip pat noriu pasakyti, kad dar ir dabar maitinu savo pieneliu ir sėkmingai kiekvieną vakarą einu į paskaitas ir visai pientraukio nenaudoju - man tai būtų laiko gaišimas, nes leliukas daug greičiau ir labiau ištraukia.
Atsakyti
Turiu ir aš įsigijus Avent rankinį. bet man nelabai gaunasi juo naudotis. Žiauriai ilgai tektų darbuotis, kad nors kiek pritraukčiau. Pasinaudojau gal porą sykių, o dabar tiesiog mėtosi namuose ir tiek. Gal vėliau pravers, kai grįšiu į mokslus.
Atsakyti
Nusipirkau pientrauki dar kokiam 6 nestumo menesi, nes visi sake ojoj kaip jo tau reikes... siandien sunui jau 7 men. o pientraukis stovi net neispakuotas, daba suku galva kur ji det g.gif
Atsakyti
gal savaite panaudojau ir pienas dingo verysad.gif pardaviau už puse kainos doh.gif patarčiau mamytėms neskubėti pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
turi lengvai trauktis, kai istraukia pienuka tai krutys minkstos palieka
Atsakyti
o ar imanoma išmaitinti tiesiog iš krūties,ar galima apseit be pientraukio? g.gif
Atsakyti
As taip pat patarciau neskubet su pirkimu, pati ji turejau viena kart tik panaudojau, jis man nebuvo reikalingas visai doh.gif
Atsakyti
Po 2 savaiciu, kai atsirado poreikis, vyras nuvaziavo ir nupirko smile.gif
Atsakyti
Turiu ir as AVENT, geras daiktas. Labai praverte, kai maitinau.
Atsakyti