Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ivil @ 2008 11 18, 19:33)
turiu rankini avent pientrauki, naudoju tik kai reik kur istrukt ir dar buvo momentas, kai savaite nusitraukinejau. tai tas pientraukis man nebeistraukia pieno, reik pavargt, susidevejo truputi.. o kaip avent tai galejo ir ilgiau tarnaut.. jei reiks dar kada pirkt, tai manau rinksiuos kokia kita firma..

Greiciausiai tas guminis ratukas susidevejo. Avent vadybininkai juos nemokamai pakeicia. www.limedika.lt, cia gali ju kontaktu pasiteiraut tame mieste kur gyveni.
Atsakyti
aš dar ligoninėj pasiunčiau MB ir nupirko, nes sūnelis negalejo apžioti krūties- buvo labai kietos ir padidėjusios. labai pravertė, o pirkau rankinį, švirkšto formos.
Atsakyti
Va cia tai geras dalykas tie pientraukiai thumbup.gif Mano mazylis daznai pramiega maitinimus,o krutys buna labai jau kietos ir pienelio daug,nusitrauki greitai ir patogiai,supilu i maiselius ir saldau. dziaugiuosi,kad nusipirkau elektrini pietrauki,pirkau nuk thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai privargau su pientraukiais, o turėjau jų net tris. Kadangi mano sūnelis gulėjo inkubatoriuje, tai be pientraukio niekaip nepavyyko išsiversti. Iš pradžių nutraukinėjau rankomis, paskui vyras nupirko rankinį paprasta, tačiau su juo buvo sunkiau nutraukinėti nei rankomis, kai mane su sūnumi perkėlė į Santariškių ligoninę, nusipirkau Philips rankinį pientraukį, jis jau buvo geresnis, tačiau man su juo nutraukinėti buvo sunku. Tad galų gale nusipirkau Medela elektrinį pientraukį, kuriuo buvau tikrai labai patenkinta.
Atsakyti
aš tai mastau apie pientraukio įsigijimą bent dėl vienos priežasties: kad nutraukt pieno į buteliukus, nes ketinu pagimdžiusi šeštadieniais vaikščiot į paskaitas, o kad vaikelis likęs namie nebadautų be mamytės pieno, ar mano mama arba vyras galėtų vaikelį maitinti kol busiu paskaitose
Atsakyti
kadangi mano vaikas tingi traukti pienuka is papuko, tai turejau nusipirkti pientrauki. labai esu patenkinta avent isis pientraukiu. tiesiog super
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2008 11 24, 17:02)
kadangi mano vaikas tingi traukti pienuka is papuko, tai turejau nusipirkti pientrauki. labai esu patenkinta avent isis pientraukiu. tiesiog super

pritariu visu 10 proc. as taip pat naudojau Isis ir kai auginsiu kita vaikuti irgi greiciausiai naudosiu, tada viskas aisku kiek vaikutis suvalgo ir ne taip daznai maitinti reikia ir pieno padaugeja thumbup.gif , na bent jau man. Beje, as pientrauki nusipirkau gal 6 men nestumo ax.gif
Atsakyti
Pirkau avent isis iskart grizus is ligonines. 4u.gif
Atsakyti
man vyras nupirko Avent Isis kol dar gulėjau ligoninėj. Man po CPO pakilo temperatūra ir gydytojai sakė, kad gali dalinai dėl krūtinės, tai ten ir pradėjau pienuką nusitraukinėt. man jis labai patiko, vaikinas tik naktį natūraliai valgydavo, dieną visada nusitraukinėdavau. smile.gif
Atsakyti
as pries vaziuojant i ligonine neturejau pientraukio, bet grizus teko nusipirkti, nes peino buvo laaabai daug, mazyle istraukdavo gal puse vienos kruties per maitinima, labai tempdavo ir skaudejo, nebuvo imanoma prisiliesti unsure.gif nutraukta piena sekmingai uzsaldziau smile.gif
mano pientraukis yra visai paprastas, taurele sformos su kriausyte viename gale, vadinasi Camera, bet manau kad daug panasiu yra toku pavadinimu. kainavo tik 11lt man jis tiko, nes norejau tik pasalinti pertekliu, o ne visiskai istustinti kruti. panaudojau gal menesi kol susinormalizavo pienelio gamyba. dabar jei reikia nutraukiu rankomis, taip greiciau ir geriau, bet pirma men nemokejau ax.gif
manau, neverta dar pries gimstant pirkti brangaus pientraukio - gal net neprireiks.
sekmes maitinant krutimi rolleyes.gif
Atsakyti
kai dar nescia buvau abejojau ar man jo reix, o dbr galvoju, kad pientraukis labai pagelbeja ir yra patogus, pvz kai nori islekt is namu, kaip as tarkim i paskaitas.
Atsakyti
as tai pirkau po keliu savaiciu g.gif
nes pieno eme trukt ir maan pientraukis siaip stimuliuodavo .. nors istraukdavau nedaug su juo..
bet dabar jau viskas gerai.. tik tie pientraukiai brangus ohmy.gif 160lt mokeejau doh.gif
Atsakyti