Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pientraukį nusipirkau kažkur po mėnesio laiko
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 08 12, 23:19)
Taciau pasigailejau nusipirkusi  ax.gif  nes vyras nuleke nupirkt pientrauki ir kartu liepiau nupirkt antspenius.
Ir ka  bigsmile.gif  su antspeniais kuo puikiausiai maitinames - pasirodo mano ziogutis nepaimdavo normaliai spenelio  ax.gif
Tai pientraukis kolkas stovi.. gal kada dar naudosiu  tongue.gif  kai noresis kur islekt, nusitrauksiu pieneli ir paliksiu vyrui.

Mano ta pati situacija - dar gulint ligoninej vyras nupirko pientrauki, nes mazius diena nakti nepaleido kruties, maniau, kad nieko neturiu. Bet dabar valgom su antspeniais ir viskas kuo puikiausiai. Tik krutys dega ir vis laukiu pabundant mano gelbetojo, nes gyd. grieztai pasake pienuko nenutraukineti g.gif
Atsakyti
pagaliau atsiunte man ta Medela pientrauki, bet nesuprantu: as juo nemoku naudotis, ar kas, kad jis man visiskai netraukia doh.gif
Atsakyti
o as pientrauki pirkau pries gimdyma ir nesigailiu, nes pirma menesi reikedavo vis po truputi nusitraukti, nes krutys labai kietos budavo, o tada angelyte neapzioja taisyklingai kruties ir ziauriai skaudejo spenelius ax.gif , o kai nusitraukiu truputi, tai valgom taisyklingai ir siaip be jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Mums dar sitos proceduros netolimoje, bet ateityje. Planuoju nepirkti iki gimdymo. O tada jei jausiu poreiki - nusipirksiu. Kiek girdejau - geriausias elektrinis, o jis kainuoja nemazai. Tai kol man jo nereikia ir neperku. O gali buti kad pientraukio net ir neprireiks ?
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2008 11 14, 18:15)
Mums dar sitos proceduros netolimoje, bet ateityje. Planuoju nepirkti iki gimdymo. O tada jei jausiu poreiki - nusipirksiu. Kiek girdejau - geriausias elektrinis, o jis kainuoja nemazai. Tai kol man jo  nereikia ir neperku. O gali buti kad pientraukio net ir neprireiks ?

Bent jau man kol kas neprireikė (dabar sūnui 2 mėn. ir savaitė). Tą dieną, kai atsiranda tikrasis pienas (3 - 5 diena po gimdymo) prakentėjau, akušerė patarė tą dieną riboti skysčius, tuomet krūtys mažiau "dega". O dabar, jei reikia, nutraukiu rankomis. Dėl kelių vienetinių atvejų manau pirkti neapsimoka.
Atsakyti
Man prireike pirma diena grizus is ligonines. Pries gimdyma nepirkau.
Neisivaizduoju, kaip butu be jo. Krutine kieta kaip akmenys, dege, tempa kilo, paskambinau I gimdymo namus, sake butinai nutraukinet.
Aisku, jo tada vel gaminosi, bet kitaip, tai nezinau, maziukui buvo neimanoma valgyti pienuko, kai tokios kietos. Jo reikejo puse metu, paskui pieno tiek nesikaupe.
Atsakyti
NA as darau tokia isvada - kad nereikia skubeti pirkti tol kol jo nereikia. Tikrai niekur nedings is parduotuviu lentynu. O kai prireiks - tada ir pirksiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2008 11 15, 14:29)
NA as darau tokia isvada - kad nereikia skubeti pirkti tol kol jo nereikia. Tikrai niekur nedings is parduotuviu lentynu. O kai prireiks - tada ir pirksiu.  thumbup.gif

Aisku nedings bet naujas kainuoja daug. Galima pasieskoti kokybiska mazai naudota tada sutaupysi nusipirkdama pigiau mirksiukas.gif

Nusipirkau pientrauka is anskto, naudota, Medela firmos, pagimdziusi dar nebuvau ir is karto elektriny. Ir laimei kad ji turejau, man jo prireike nakty, kur as tada ji buciau gavusi doh.gif Budavo naktu kad mazius pamiegodavo ilgiau apie 4-5h, o pieno turejau daug. Pasibudau nuo skausmo blink.gif Viena krutis buvo kaip akmuo, dege visa, apie nusitraukima ranka nei kalbos nebuvo, galejau staugti vien nuo prilietimo prie jos o cia dar maigymas doh.gif Pamenu tada nutraukiau is tos kruties 200ml ir kaip tik astibudo maziukas, as jam ji sugirdziau ir poto dar dakale kita kruty. Beje, tai buvo musu pirma pazintis su buteliuku ax.gif

Veliau yra teke nekarta paryciais keltis nusitraukti, nes kazkur nuo 6men atpratinau nuo naktinio valgymo ir kazkur 5h keldavausi nusitraukti nes irgi neiskesdavau tempimo ir kietumo. Man gydytoja delnutraukinejimo patare elgtis kaip man geriau, sako as turiu pati jausti nors nusitraukineti nebutina bet jeigu reikia - galima. Beto, jeigu kur noredabavau iseiti, tarp maitinimu nusitraukdavau ir saldytuve palikdavau savo pienuko thumbup.gif Buvau net prisisaldziusi ir jo prireike mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu rankini avent pientrauki, naudoju tik kai reik kur istrukt ir dar buvo momentas, kai savaite nusitraukinejau. tai tas pientraukis man nebeistraukia pieno, reik pavargt, susidevejo truputi.. o kaip avent tai galejo ir ilgiau tarnaut.. jei reiks dar kada pirkt, tai manau rinksiuos kokia kita firma..
Atsakyti
Turiu Avent pientrauki. Man jis padejo, kai gulejom ligonineje ir negalejau maitinti maziu krutimi (gime neisnesiotos). Dabar ji naudoju tada, kai buna pieno sastovis ir reikia nutraukti truputi pieno pries maitinima.
Atsakyti
o kur reiketu pirkt Ameda pientrauki??
Atsakyti